Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Sağ ol canım🥰Kaç yer gezdik.Hem fiyat hem görünüş olarak en uygunu buydu🥰
Ya bizimkide büyük parçalar ya atsamFoto nekadar MB giderki🙄🤣
Bence gayet güzel abla emeğine sağlık 🤩🤩
Dur Atacam😁
IMG-20211111-WA0002.jpg

Daha güzel bişey olabilirdi benceya nebilim ben olsam farklı seçerdim🥴.
Çiçek güzel ama.
IMG_20211123_103811.jpg

Çok güzel canım🥰Bütçe olsa bende bu tarz bir şeyler düşünürdüm🥰
Aynen çiçek çok güzel🥰
Güzelde Abla 420 TL verdik buna bu fiyata emin ol bundan çok daha güzel aksesuarlar var görüyorum çünkü gittiğim yerlerde.
Neysem artık hepsi iyi günlerde kullansın inşallah 🤩 banada ne diye dert oluyorsa sanki ben kullancam ne memnuniyetsiz gadın oldum🤣

Güzelde Abla 420 TL verdik buna bu fiyata emin ol bundan çok daha güzel aksesuarlar var görüyorum çünkü gittiğim yerlerde.
Neysem artık hepsi iyi günlerde kullansın inşallah 🤩 banada ne diye dert oluyorsa sanki ben kullancam ne memnuniyetsiz gadın oldum🤣
Ben olsam kahvaltı seti falan alırdım o bütçeye😄
İşte veli olarak bir kusur bulmalıyız🤣

Ciddi çok para yaa,daha güzel bişey alsalarmis keske🤔 guz3l ama o fiyat degil🤦‍♀️

Ben olsam kahvaltı seti falan alırdım o bütçeye😄
İşte veli olarak bir kusur bulmalıyız🤣
Hah demi bak vallahi okadar güzel olurduki kahvaltı seti abla çok güzel seyler var yaa🤩
Yaa deme şimdi öyle deee🤣🤣ama napalim yani para veriyokkk 🤣
Zaten çoğu parayı çok buldu ortalık bir karışıyordu 🤣aman dedim ben uyarım farketmez her kafadan bir ses çıktı bir arada🤣🤣🤣

Hah demi bak vallahi okadar güzel olurduki kahvaltı seti abla çok güzel seyler var yaa🤩
Yaa deme şimdi öyle deee🤣🤣ama napalim yani para veriyokkk 🤣
Zaten çoğu parayı çok buldu ortalık bir karışıyordu 🤣aman dedim ben uyarım farketmez her kafadan bir ses çıktı bir arada🤣🤣🤣
İlkokul seviyesinde çok para toplanıyor.Hemen hemen herkes katılıyor😄
Ortaokulda öyle değil.
Bende Antep'te öğretmenimize çok güzel hediyeler aldım😄

X