- 16 Ağustos 2010
- 293.186
- 603.216
- 43
İhtiyaç varsa ne bulursak almalıyızYarın daha pahalı olacakMalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhtiyaç varsa ne bulursak almalıyızYarın daha pahalı olacakMalesef
Ya bizimkide büyük parçalar ya atsamFoto nekadar MB giderkiSağ ol canımKaç yer gezdik.Hem fiyat hem görünüş olarak en uygunu buydu
İki şişe yağım var,seneye kadar sırtım yere gelmezİhtiyaç varsa ne bulursak almalıyızYarın daha pahalı olacak
Cıksssneyse şükür diyelimSans bize gülür mü
Çok güzel canımBütçe olsa bende bu tarz bir şeyler düşünürdümYa bizimkide büyük parçalar ya atsamFoto nekadar MB giderki
Bence gayet güzel abla emeğine sağlık
Dur Atacam
Eki Görüntüle 2958003
Daha güzel bişey olabilirdi benceya nebilim ben olsam farklı seçerdim.
Çiçek güzel ama.Eki Görüntüle 2958006
O iki şişe kaç ay gidecekİki şişe yağım var,seneye kadar sırtım yere gelmez
Aynen zaten yemek yiyemeyiz çok çok, zayıflarız bebeğimYine zam gelicek dedi kadın zaten spor yapmaya karar verdim hobi olarak en ucuzu o
Yarabbi şükür perimCıksssneyse şükür diyelim
Güzelde Abla 420 TL verdik buna bu fiyata emin ol bundan çok daha güzel aksesuarlar var görüyorum çünkü gittiğim yerlerde.Çok güzel canımBütçe olsa bende bu tarz bir şeyler düşünürdüm
Aynen çiçek çok güzel
Ben olsam kahvaltı seti falan alırdım o bütçeyeGüzelde Abla 420 TL verdik buna bu fiyata emin ol bundan çok daha güzel aksesuarlar var görüyorum çünkü gittiğim yerlerde.
Neysem artık hepsi iyi günlerde kullansın inşallah banada ne diye dert oluyorsa sanki ben kullancam ne memnuniyetsiz gadın oldum
Evet sosyal medya hesabım var.Kimin kardeşi
8 litre kırlangıç 130 kusure almıştık Şubat'ı görürüz biz çok kullanmıyoruz yaği, kaşık kaşık atarim yemeğeO iki şişe kaç ay gidecek
Aynen zaten yemek yiyemeyiz çok çok, zayıflarız bebeğim
Ciddi çok para yaa,daha güzel bişey alsalarmis keske guz3l ama o fiyat degilGüzelde Abla 420 TL verdik buna bu fiyata emin ol bundan çok daha güzel aksesuarlar var görüyorum çünkü gittiğim yerlerde.
Neysem artık hepsi iyi günlerde kullansın inşallah banada ne diye dert oluyorsa sanki ben kullancam ne memnuniyetsiz gadın oldum
2 kişi sayılırsınızSize yeter8 litre kırlangıç 130 kusure almıştık Şubat'ı görürüz biz çok kullanmıyoruz yaği, kaşık kaşık atarim yemeğe
Alırım bi dalEvet sosyal medya hesabım var.
Hah demi bak vallahi okadar güzel olurduki kahvaltı seti abla çok güzel seyler var yaaBen olsam kahvaltı seti falan alırdım o bütçeye
İşte veli olarak bir kusur bulmalıyız
Artık işimiz allaha kaldı kuzum, ona sığındıkYarabbi Şükür deriz
Tabiki deAlırım bi dal
İlkokul seviyesinde çok para toplanıyor.Hemen hemen herkes katılıyorHah demi bak vallahi okadar güzel olurduki kahvaltı seti abla çok güzel seyler var yaa
Yaa deme şimdi öyle deeeama napalim yani para veriyokkk
Zaten çoğu parayı çok buldu ortalık bir karışıyordu aman dedim ben uyarım farketmez her kafadan bir ses çıktı bir arada