- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Amin inşallahSağlıkla gelsin,Allah sana da nasip etsin inşallahVakti gelmiştir belki
Ben yapamıyorum diye
Benim kızlardan biri aynı ben diğeri o umursamayan tiplerdenHamurumuz bukesinlikle canim
Inşaallah hamilesindir belkimAmin inşallahyani yumurtlama gününü degerlendirebildim sadece esim askeri personel bitki karışımı tükettik.
Gerçi çok umudum yokta insanoğluyuz işte
O yaşlanmaz işteBenim kızlardan biri aynı ben diğeri o umursamayan tiplerdenHer şeye aman ne gerek var
Aynen yaşlanmazO yaşlanmaz işte
Amin inşallahInşaallah hamilesindir belkim
Benim kızlardan biri dün gruba 5 lira toplayıp öğretmenlerimize çiçek alalım yazmış.Biri hemen şey yazmış.Öğretmenlere maddi değeri olan hediye almak yasakKımıl kımıl
YaşlandirirAynen yaşlanmaz
Benim kızlardan biri dün gruba 5 lira toplayıp öğretmenlerimize çiçek alalım yazmış.Biri hemen şey yazmış.Öğretmenlere maddi değeri olan hediye almak yasak
Bu liseliler ne garip ya
Kızımda şey yazdı.O zaman 20 kişi resim yapsın diğerleri şiir ezberlesin
Lise öğretmeni olmak zor
Aynen aşko yaO yaşlanmaz işte
Hepsi kendine ozgun ne guzel ,benim kiz dedigim dedik kim olursa olsun bir yanlis varsa asla susmaz.Yuksek sesle konusur,ozguven yuksek nasil gururlaniyorum bir bilsen.Benim kızlardan biri aynı ben diğeri o umursamayan tiplerdenHer şeye aman ne gerek var
Aynı ortamda yetiştiriyoruz ama farklı oluyorlarHepsi kendine ozgun ne guzel ,benim kiz dedigim dedik kim olursa olsun bir yanlis varsa asla susmaz.Yuksek sesle konusur,ozguven yuksek nasil gururlaniyorum bir bilsen.
Oglum sessiz duygusal ice kapanik gizli aglar ne yapicam onunla bilmiyorum biraz biraz acildi okulda
Benimde yeğenim bu sene mezun olacak PDR den gruba yazmış bana hediye alın diyeBenim kızlardan biri dün gruba 5 lira toplayıp öğretmenlerimize çiçek alalım yazmış.Biri hemen şey yazmış.Öğretmenlere maddi değeri olan hediye almak yasak
Bu liseliler ne garip ya
Lise öğretmeni olmak zor
Ah aşko,zamanla değişir inşallahAynen aşko yaBize uzaylı muamelesi yapıyor Şu benim başımın belası olan
MaşaallahBenimde yeğenim bu sene mezun olacak PDR den gruba yazmış bana hediye alın diyezaten düşünüyordum sürprizi kaçtı
Beş parmak bir değil zatenAynı ortamda yetiştiriyoruz ama farklı oluyorlar
Kızın ne tatlıymış. Çiçeği maddi değeri varmış gibi göremiyorum ya. Günümü güzelleştirecek, beni mutlu edecek, sonra da solup gidecek. Vakko çanta mı bu ya ne maddisiBenim kızlardan biri dün gruba 5 lira toplayıp öğretmenlerimize çiçek alalım yazmış.Biri hemen şey yazmış.Öğretmenlere maddi değeri olan hediye almak yasak
Bu liseliler ne garip ya
Lise öğretmeni olmak zor