Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Kızın ne tatlıymış. Çiçeği maddi değeri varmış gibi göremiyorum ya. Günümü güzelleştirecek, beni mutlu edecek, sonra da solup gidecek. Vakko çanta mı bu ya ne maddisi
Aynen ya40 kişiler 200 lira toplanırdı diye düşündü.
Daha bakmadım fiyatlara ama 15-20 gül alınır belkiOkulda dağıtırız dedi.Ama kafa buldular
Diğer kızım anne buna bir çiçek al götürsün içinde kalmasın diyor

Kızın ne tatlıymış. Çiçeği maddi değeri varmış gibi göremiyorum ya. Günümü güzelleştirecek, beni mutlu edecek, sonra da solup gidecek. Vakko çanta mı bu ya ne maddisi
Yasaklanmış sanırım ben baya uzak kalmışım annem söyledi dün hediye yasak diye o baya haber falan izliyor

Ay masallah kızına çok iyi cevap vermis ama

Bizim okulda karanfil ya da gül dağıtan öğrenciler vardı eskiden. Şimdi onlar da kalmadı.

Ya eskiden kizim ilk okula gittiginde gicik bir temsilci vardi hatta once ben temsilciydim o yard olunca ayrildim.

Yuksek meblâ toplayip kapali carsidan ogretmene saat falan almisti,takim elbise cicek coklata aklima geldi .Adam hayatinin sokunu yasamisti garibim haketti de helali hoş olsun ama beklemiyodu.

En komigide diger sene zengo temsilcimiz okuldan ayrildi.Baska biri temsilci oldu :) o da cegrek takalim dedi,hayir deme sansimiz yok gel sen yap derler hepsi yaman :))

Adama sunnet tepsisinde kuruyemis suslediler kurdela ile cegrek taktilar ölucemmmm ins bizim siniftan biri burda degildir hatirlar kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…