Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
hayir ben kucugum artik

Bende yeni farkima vardim,daha yeni hayir demeyi ogrendim azicik.Tepki vermeye basladim bazi seylere.Belki tukendik belki de ogrendik olsun guzelmis bu yaslar
38-39 dan sonra hayırı daha iyi öğreniyoruz,çevremizi daha iyi gözlemliyoruz.Hatta hiç kimse vazgeçilmez değil bir kalemde siliyoruz

38-39 dan sonra hayırı daha iyi öğreniyoruz,çevremizi daha iyi gözlemliyoruz.Hatta hiç kimse vazgeçilmez değil bir kalemde siliyoruz
Onu yapmaya basladim beni bile isteye yok sayanlari bende yoksaymaya,ben anilara yasanmisliklara uzulurdum simdi eeeeh diyorum kendi degerini bil...eski dostlarim bir bir gitti bi tanecik kaldi :)

Çok şükür ablacım, yorucu ama eğlenceli gidiyor

Bugün iyi ve iri hamsi için sabahladık mezatta, eve girmeden tezgah açacağız gibi duruyor

Sen nasılsın ablam, sağlık-sıhhat yerinde mi?
Sen yinede çok yorma kendini,hayırlı bereketli satışalarınız olsun yasocum bol kazançlar
Bende iyiyim sağol canısı
hayir ben kucugum artik

Bende yeni farkima vardim,daha yeni hayir demeyi ogrendim azicik.Tepki vermeye basladim bazi seylere.Belki tukendik belki de ogrendik olsun guzelmis bu yaslar
Hayat bizlere çok şeyler öğretiyor bunda yaşayarak öğreniyoruz

Beni tanisan dersin ki sen daha coook kazik yersin :) kizim diyo ki anne sen safsın bu kisi seni kullaniyor,ben kendimi savunmaya geciyorum kizima karsi.Insanlara olan guvenim henuz kirilmamis bir poncigim ben :)
Bende öyleyim çabuk kanıyorum
Ama herkes tembel birileri bir şeyler yapmalı bu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…