Çok şükür ablacım, yorucu ama eğlenceli gidiyorYasom nasılsın nasıl gidiyor hayat
Maşaallah hayırlı ,bol kazançlı işleriniz olsunÇok şükür ablacım, yorucu ama eğlenceli gidiyor
Bugün iyi ve iri hamsi için sabahladık mezatta, eve girmeden tezgah açacağız gibi duruyor
Sen nasılsın ablam, sağlık-sıhhat yerinde mi?
Şimdi gelip kızacak ben daha küçüğüm diye
Bende yeni farkima vardim,daha yeni hayir demeyi ogrendim azicik.Tepki vermeye basladim bazi seylere.Belki tukendik belki de ogrendik olsun guzelmis bu yaslarBir kadının en güzel yaşları bence
38-39 dan sonra hayırı daha iyi öğreniyoruz,çevremizi daha iyi gözlemliyoruz.Hatta hiç kimse vazgeçilmez değil bir kalemde siliyoruzhayir ben kucugum artik
Bende yeni farkima vardim,daha yeni hayir demeyi ogrendim azicik.Tepki vermeye basladim bazi seylere.Belki tukendik belki de ogrendik olsun guzelmis bu yaslar❤
Amin canım, inşallahMaşaallah hayırlı ,bol kazançlı işleriniz olsun
Onu yapmaya basladim beni bile isteye yok sayanlari bende yoksaymaya,ben anilara yasanmisliklara uzulurdum simdi eeeeh diyorum kendi degerini bil...eski dostlarim bir bir gitti bi tanecik kaldi :)38-39 dan sonra hayırı daha iyi öğreniyoruz,çevremizi daha iyi gözlemliyoruz.Hatta hiç kimse vazgeçilmez değil bir kalemde siliyoruz
Temizlik gerekiyorOnu yapmaya basladim beni bile isteye yok sayanlari bende yoksaymaya,ben anilara yasanmisliklara uzulurdum simdi eeeeh diyorum kendi degerini bil...eski dostlarim bir bir gitti bi tanecik kaldi :)
Sen yinede çok yorma kendini,hayırlı bereketli satışalarınız olsun yasocum bol kazançlarÇok şükür ablacım, yorucu ama eğlenceli gidiyor
Bugün iyi ve iri hamsi için sabahladık mezatta, eve girmeden tezgah açacağız gibi duruyor
Sen nasılsın ablam, sağlık-sıhhat yerinde mi?
Hayat bizlere çok şeyler öğretiyor bunda yaşayarak öğreniyoruzhayir ben kucugum artik
Bende yeni farkima vardim,daha yeni hayir demeyi ogrendim azicik.Tepki vermeye basladim bazi seylere.Belki tukendik belki de ogrendik olsun guzelmis bu yaslar❤
Kesinlikle oyleHayat bizlere çok şeyler öğretiyor bunda yaşayarak öğreniyoruz
Onlar ben eskisi gibi olmayinca temizligi kendileri yapti :) ee nerde kosacaktim her yere bana gelince isleri olacakti..Ben silmemde onlar bakti ben eskisi gibi degilim.Temizlik gerekiyor
Sağ olasın ablacımSen yinede çok yorma kendini,hayırlı bereketli satışalarınız olsun yasocum bol kazançlar
Bende iyiyim sağol canısı
Hayat bizlere çok şeyler öğretiyor bunda yaşayarak öğreniyoruz
Biz bırakınca herkes bırakıyorOnlar ben eskisi gibi olmayinca temizligi kendileri yapti :) ee nerde kosacaktim her yere bana gelince isleri olacakti..Ben silmemde onlar bakti ben eskisi gibi degilim.
Beni tanisan dersin ki sen daha coook kazik yersin :) kizim diyo ki anne sen safsın bu kisi seni kullaniyor,ben kendimi savunmaya geciyorum kizima karsi.Insanlara olan guvenim henuz kirilmamis bir poncigim ben :)Biz bırakınca herkes bırakıyorGeri durmayı öğrendik sonunda Ama ben uslanmam o ayrı
Bende öyleyim çabuk kanıyorumBeni tanisan dersin ki sen daha coook kazik yersin :) kizim diyo ki anne sen safsın bu kisi seni kullaniyor,ben kendimi savunmaya geciyorum kizima karsi.Insanlara olan guvenim henuz kirilmamis bir poncigim ben :)
Oy Allah güç kuvvet versin yasom dikkat et sağlığınaGece 3’ten beri ayaktayım. Benim yerime uyucan
Hamurumuz buBende öyleyim çabuk kanıyorum
Ama herkes tembel birileri bir şeyler yapmalı bu hayatta
Kesin kurt