Aşko küçükken böyle değildiAh aşko,zamanla değişir inşallah yoksa işin zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko küçükken böyle değildiAh aşko,zamanla değişir inşallah yoksa işin zor
Yaşlarımızın kıymetini bşlelim her daim:))Kesinlikle oyle
Sende sağol yasocumSağ olasın ablacım
Al al hemenKazı kazan alayim
GünaydınlarGünaydın hepinize
Olur mutlakaGöğüs hassasiyeti her gebelikte olur mu belirti olarak
Aynen ya40 kişiler 200 lira toplanırdı diye düşündü.Kızın ne tatlıymış. Çiçeği maddi değeri varmış gibi göremiyorum ya. Günümü güzelleştirecek, beni mutlu edecek, sonra da solup gidecek. Vakko çanta mı bu ya ne maddisi
Yasaklanmış sanırım ben baya uzak kalmışım annem söyledi dün hediye yasak diye o baya haber falan izliyorKızın ne tatlıymış. Çiçeği maddi değeri varmış gibi göremiyorum ya. Günümü güzelleştirecek, beni mutlu edecek, sonra da solup gidecek. Vakko çanta mı bu ya ne maddisi
Ay masallah kızına çok iyi cevap vermis amaBenim kızlardan biri dün gruba 5 lira toplayıp öğretmenlerimize çiçek alalım yazmış.Biri hemen şey yazmış.Öğretmenlere maddi değeri olan hediye almak yasak
Bu liseliler ne garip ya
Kızımda şey yazdı.O zaman 20 kişi resim yapsın diğerleri şiir ezberlesin
Lise öğretmeni olmak zor
Aynen abla biz kardeşlerde hiç benzemeyizBeş parmak bir değil zaten
Yasak değil ya bende oğlumun sınıfı için para topladım.Bugün hediye alacağım.Hatta okul aile birliği grubundayım.Herkes alıyorYasaklanmış sanırım ben baya uzak kalmışım annem söyledi dün hediye yasak diye o baya haber falan izliyor
Bizim okulda karanfil ya da gül dağıtan öğrenciler vardı eskiden. Şimdi onlar da kalmadı.Aynen ya40 kişiler 200 lira toplanırdı diye düşündü.
Daha bakmadım fiyatlara ama 15-20 gül alınır belkiOkulda dağıtırız dedi.Ama kafa buldular
Diğer kızım anne buna bir çiçek al götürsün içinde kalmasın diyor
Bizde alicaz oglumda da kizimda da hediye ceki vericez.Temsilcilik zor zanât :))Yasak değil ya bende oğlumun sınıfı için para topladım.Bugün hediye alacağım.Hatta okul aile birliği grubundayım.Herkes alıyor
İşte bizde düşündük ama destek olan olmadıBizim okulda karanfil ya da gül dağıtan öğrenciler vardı eskiden. Şimdi onlar da kalmadı.
Ben seviyorum.Dedim ya akıllanmam uğraşmayı seviyorumBizde alicaz oglumda da kizimda da hediye ceki vericez.Temsilcilik zor zanât :))
Ben kactikca beni seciyorlar :) bende seviyorum ama iste balik burclari tembelligi sever bi kosede oturup hayal kurmak varkenBen seviyorum.Dedim ya akıllanmam uğraşmayı seviyorum
İkizlerim ben duramıyorumBen kactikca beni seciyorlar :) bende seviyorum ama iste balik burclari tembelligi sever bi kosede oturup hayal kurmak varken
Oh masallah enerjin bol olsun ikizlerle iyi anlasiyorum ben ❤İkizlerim ben duramıyorum
Biz herkes ile anlaşırız yeter ki tripli olmasınOh masallah enerjin bol olsun ikizlerle iyi anlasiyorum ben ❤
Aynen naz niyaz cekemeyiz bacım :)Biz herkes ile anlaşırız yeter ki tripli olmasın