Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Kızın ne tatlıymış. Çiçeği maddi değeri varmış gibi göremiyorum ya. Günümü güzelleştirecek, beni mutlu edecek, sonra da solup gidecek. Vakko çanta mı bu ya ne maddisi 🤣
Aynen ya🤷🏻‍♀️40 kişiler 200 lira toplanırdı diye düşündü.
Daha bakmadım fiyatlara ama 15-20 gül alınır belki😁Okulda dağıtırız dedi.Ama kafa buldular😁
Diğer kızım anne buna bir çiçek al götürsün içinde kalmasın diyor🤣

Kızın ne tatlıymış. Çiçeği maddi değeri varmış gibi göremiyorum ya. Günümü güzelleştirecek, beni mutlu edecek, sonra da solup gidecek. Vakko çanta mı bu ya ne maddisi 🤣
Yasaklanmış sanırım ben baya uzak kalmışım 😁 annem söyledi dün hediye yasak diye o baya haber falan izliyor

Benim kızlardan biri dün gruba 5 lira toplayıp öğretmenlerimize çiçek alalım yazmış.Biri hemen şey yazmış.Öğretmenlere maddi değeri olan hediye almak yasak🤣
Bu liseliler ne garip ya🤣
Kızımda şey yazdı.O zaman 20 kişi resim yapsın diğerleri şiir ezberlesin:KK70:
Lise öğretmeni olmak zor🤣
Ay masallah kızına çok iyi cevap vermis ama:KK70::KK70:

Yasaklanmış sanırım ben baya uzak kalmışım 😁 annem söyledi dün hediye yasak diye o baya haber falan izliyor
Yasak değil ya bende oğlumun sınıfı için para topladım.Bugün hediye alacağım.Hatta okul aile birliği grubundayım.Herkes alıyor🤷🏻‍♀️

Aynen ya🤷🏻‍♀️40 kişiler 200 lira toplanırdı diye düşündü.
Daha bakmadım fiyatlara ama 15-20 gül alınır belki😁Okulda dağıtırız dedi.Ama kafa buldular😁
Diğer kızım anne buna bir çiçek al götürsün içinde kalmasın diyor🤣
Bizim okulda karanfil ya da gül dağıtan öğrenciler vardı eskiden. Şimdi onlar da kalmadı. :KK42:

En komigide diger sene zengo temsilcimiz okuldan ayrildi.Baska biri temsilci oldu :) o da cegrek takalim dedi,hayir deme sansimiz yok gel sen yap derler hepsi yaman :))

Adama sunnet tepsisinde kuruyemis suslediler kurdela ile cegrek taktilar ölucemmmm 😂 ins bizim siniftan biri burda degildir hatirlar kesin

Back