- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Hayırlısı be gülüm, ben çok şeyetmimm en iyisiHaftaya çarşamba ya da perşembe ancak belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı be gülüm, ben çok şeyetmimm en iyisiHaftaya çarşamba ya da perşembe ancak belli olur
Nasip canımHepsi iddialıHayırlısı be gülüm, ben çok şeyetmimm en iyisi
Bizim o resimleri nasıl çektiğimizi bilseler yapım ve çekim aşamasını görselerAynen kimse detaylara bakmıyor.Oylamada sunum çok önemli
Pes etmezsen seninde olurRuyamda Nevreste nin profilinde ki taçlari gördüm hevesimi artırdı bu
Ayy evet madalya var en çok onu istiyorum bendeRuyamda Nevreste nin profilinde ki taçlari gördüm hevesimi artırdı bu
Aynen ya Daha özenli olurlarBizim o resimleri nasıl çektiğimizi bilseler yapıp ve çekim aşamasını görseler
Ah ah ne hallere giriyoruzAynen ya Daha özenli olurlar
Detaylara bakmalarını çok isterdimAh ah ne hallere giriyoruz
Şekilden şekile giriyorum ben tahmin edebiliyorumBizim o resimleri nasıl çektiğimizi bilseler yapım ve çekim aşamasını görseler
Normalde pilav yapar beş dakikada kenara çekersin nevoş ama sunum yapacaksan mutfak alıp basını gidiyo, dışarı taşıyorAynen ya Daha özenli olurlar
Ben 9 yıldır katılıyorum.Ayy hadi inşallah
Aynen canım özen gerekiyorNormalde pilav yapar beş dakikada kenara çekersin nevoş ama sunum yapacaksan mutfak alıp basını gidiyo, dışarı taşıyor
Off ne şekiller var yaaŞekilden şekile giriyorum ben tahmin edebiliyorum
Sabrını öpeyim seninBen 9 yıldır katılıyorum.
Öyle 3-5 yarışmada almadım
Icine girmeyen anlayamıyor işte nevoşAynen canım özen gerekiyor
Ben her işte böyleyim pes etmemSabrını öpeyim senin
Ben 9 yıldır katılıyorum.
Öyle 3-5 yarışmada almadım
Bende merak ediyorum aslındaHee yasom erken yapmadım ama yinede bir zaman geçmiyor gibi geldi,neyine merak ediyorsam