Umarım oyle olurUmarım sonuç iyi olur, bu menapoz mahvetti beni
Hadi insallah ,bekliyorumYapacağım sıra gelmedi.Gündüz çok yoğunum bu ara. Pazartesi inşallah
Mahvediyor resmen en azından bende öyle olduUmarım oyle olurZor bir ďonemdir eminim
Ne haber çicemmmmkek var yermisinÇiçeeemm
Iyiyim şükür gul goncam sen nasılsınNe haber çicemmmmkek var yermisin
Bende iyiyim sağol az yiyip yağ yakmaya başladım dünden beriIyiyim şükür gul goncam sen nasılsınkek mi bayılırım
Hayatımdaki heyecanlar yeter banaYaa keşke yarışmaya katılsaydın heyecan olurdu bebekim
Süpersin ciceeemm, yaparsın sen kiBende iyiyim sağol az yiyip yağ yakmaya başladım dünden beriheee valla kekkk hemde 2 malzmeyle nasıl yenmez dimiii
Şapşik misin kızım senHayatımdaki heyecanlar yeter banafarklı heyecanlar peşindeyim
Bak sen yaaa habibimmm ne habersin iyimisinHayatımdaki heyecanlar yeter banafarklı heyecanlar peşindeyim
Yapmaya başladım bile çicemmmmm miyi elir umarım kek çok fena yaaa denemek lazım dimiiiSüpersin ciceeemm, yaparsın sen kikek çok güzel yenir ohh miss
Beğenmedim ne için pardon ??????
Kek deyince akan sular durur gül goncamBak sen yaaa habibimmm ne habersin iyimisin
Yapmaya başladım bile çicemmmmm miyi elir umarım kek çok fena yaaa denemek lazım dimiii
Bide çikolatılıysa yemede yanında yat gari gariiiKek deyince akan sular durur gül goncam
Ben yatarım kiiiBide çikolatılıysa yemede yanında yat gari gariii
Bende bendeeeeeeBen yatarım kiii
Çok az kaldıYahtınnn beni pilavv yahhtttttttiiiiiinnnnnn
Meraklanmak
Geçmek bilmiyor günlerÇok az kaldıPazartesi katılım için son gün
Evet cidden çok uzadıGeçmek bilmiyor günlerregli o kadar beklemedim