Tam babamla tanışacağı sırada

Aslında söylemiş oldum işte sadece yüzyüze gelmediler zaten ne iş yaptığını vs söyledim telefonda ama yüzyüze geldiğinde suan işsiz demek bi kaç hafta sonra o strese soktu beni
Ha söyledin… o zaman tanışsınlar, erkek arkadaşının yeni işe gireceğini, o zamana kadar bekleyeceğinizi açıklarsın. Bence sorun etmeyecektir

Ben o buluşma haftaya olduğunda sevgilim dayanamaz çıkmış olursa babama ne diyeceğiz diye sordum aslında.babam haftaya gelecek o ben sevgilim buluşacağız

Ha söyledin… o zaman tanışsınlar, erkek arkadaşının yeni işe gireceğini, o zamana kadar bekleyeceğinizi açıklarsın. Bence sorun etmeyecektir
Telefonda konuştuk haftaya gelirim otururuz tanışırız dedi işini de sormuştu bende bahsetmiştim şimdiki işini

Evlilik psikolojisine ve sorumluluğuna girmek üzere olan bir erkek, kızın babasının karşısına işsiz çıkamaz, bunu da Türkiyede yaşayan herkes alt metin olarak çok iyi bilir. Sorumluluk sahibi olmayan bir beyefendi gibime geldi. Zamanlama çok ama çok yanlış . Bilemedim. İstifa zamanlaması bence babanızın gözünde -10 puan olarak başlatır.

Bu forum hemen aile ile tanıştırıp,tanışma yaptığı gün yüzük takıp,2 aya evlenenleride gördü. Biz konu sahibinin aklında ne var tam olarak bilmediğimiz için işini oturtmadan evlenme demek istedik. İş bulamamak başka bir şey,tembellik başka bir şey. Eğer konu sahibi sevgilim tembel çalışmıyor deseydi direkt ayrıl denirdi zaten. Farkındaysanız çoğu üye evlenme demiş. Kimse ayrıl demiyor. Bende yeri geldi işsiz kaldım,erkek arkadaşımda kaldı. Çok zor zamanlarda oldu. Birbirimizi hiç bırakmadık. Zaten böyle bir durumda kimseyi yarı yolda bırakmayı kendi adıma doğru bulmam. İşsiz kalmak,iş değiştirmek bunlar ayrılık sebebi değil. Ama bazı şeyleri bir süre ertelemek için mantıklı sebeptir. Dediğim gibi yine konu sahibinin zarar görmemesi adına söylüyoruz. Sırf geçim sıkıntısı yüzünden evliliği yıpranmasın. Yüz göz olmasınlar saygıları eksilmesin. Tanımasamda kimsenin kötülüğünü istemem şahsım adına.

Is bulmadan istifa edince nasil gecinecek? Tam vaktinde istifa etmeyi dusundugune gore babanizin sorun etmesini ozellikle istiyor gibi. Sizinle kesin evlenmeyi istedigine emin misiniz?
Yani gerçekten yoruma bakar mısınız ya ? Sonra konu sahibi niye tepkili ?

Herkes direkt evlenme demiş.Evlenme veya ayrıl çözümümü Yani benim sorduğum şeyin ? Ben süreci nasıl yürütürüm gibisinden sordum.

Ben zaten bahara nişan diyorum

Herkes direkt evlenme demiş.Evlenme veya ayrıl çözümümü Yani benim sorduğum şeyin ? Ben süreci nasıl yürütürüm gibisinden sordum.
İşte süreci bazı şeyleri erteleyerek yürütebilirsin. Zaten cevabı veriyoruz saatlerdir ama anlatamıyoruz ki. Hem böylelikle erkek arkadaşında kendini baskı altında hissetmez,ailene karşı eksikli kalmaz. Tekrardan bir iş bulur işini oturtur ondan sonra babanın karşısına çıkar. Böylelikle ne babanın aklında bir soru işareti oluşur ne de erkek arkadaşın kendini kötü hisseder.

evlenmeyin diyenler hangi kafada yaşıyor çok merak ettim. birlikte oldukların adamı parası için sevdikleri belli ona diyecek bir şeyim ama o adamın parası bitince şak diye ayrılacaklar mı acaba? valla herkes lafta feminist ama somut olaya gelince yok erkek kazansın kadın yatsın kafasında. ben ailenizin anlayışla karşılayacağına inanıyorum. karşılamazsa da bir şey olmaz. siz seviyorsunuz birbirinizi uygun bir zamanda evlenirsiniz.

evlililk için düğünvs.için düzenli bir iş ve birikim gerekiyor ailenizle tanışabilir ama düğünü uzun bir zamana yayın düzenli iş gerek geçinmek için

Konuşuldu ayarlandı işte o yüzden stres yaptım sanırım.Babam geldiğinde haber vereceğim tanışacaklar ha bu esnada işten çıkmamış olması işime gelir de mobbing e dayanırsa tabi
o kadar kendinizi sıkmayın. herşey bir şekilde yoluna giriyor. okumuş etmiş adam belli bir yaşa gelmiş illaki kendine göre bişeyler bulur. huzursuz ortamda çalışmak çok zor belli bir noktadan sonra insanın gözü hiçbişey görmüyor

Hemen yarın olsun nişan demiyorum ama süreç uzarsa üzülürüm de tabiki yapacak bişey yok.Ben aslında uzarsa diye üzülüyorum galiba sadece

Yorumları ben de okudum bir iki kişi haricinde ayrıl diyen yok. Evlenme diye öneri veren de ‘ya zaman ya koşulların iyileştirilmesini’ önermiş. Ayrıl diyen iki kişi de açıklama yapıp, şu özellikleri varsa düşün diye söylemiş.

Konu sahibinin yorum yapmada aradığı kriterler ve üslubu doğru değil. Ben ayrıl demediğim için mesleğimi yazmadım. Akademisyenim ve kendimi ispatlamam mı gerekiyor? Bunu niye paylaşayım?

Zaten kendisi panik halinde 6 aya bir şeyler sıkıştırmaya çalışıyor ve işten ayrılma ile ilgili şüpheleri var ki yazıyor, konu açıyor.

Bunu da geçtim “ insan olan da var “ ne demek?

Stresli belli, anlaşılır stres yapmasa konu neden açsın ama kimseye de hakaret edemez.
Hiç bir üye de kendisi dışında fikir sunanları etiketleyip genelleyemez.

Kendim böyle bir durumda olsam ve gerçekten karşıdakine tamamen, gözüm kapalı güvensem zaten forumlarda yanıt aramazdım, arkasında durur, destek verirdim.

Konu sahibi siz bence kendiniz düşünün karar verin. Diğer bir üyenin dediği gibi gönlünüzden geçen neyse onu yapın.

Son düzenleme:
Ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…