- 4 Ekim 2012
- 16.511
- 32.565
- 798
- Konu Sahibi itsgalatea
-
Ha söyledin… o zaman tanışsınlar, erkek arkadaşının yeni işe gireceğini, o zamana kadar bekleyeceğinizi açıklarsın. Bence sorun etmeyecektirAslında söylemiş oldum işte sadece yüzyüze gelmediler zaten ne iş yaptığını vs söyledim telefonda ama yüzyüze geldiğinde suan işsiz demek bi kaç hafta sonra o strese soktu beni
Ben o buluşma haftaya olduğunda sevgilim dayanamaz çıkmış olursa babama ne diyeceğiz diye sordum aslında.babam haftaya gelecek o ben sevgilim buluşacağızTanışma olsa bile bir aya evlilik olacak değil adam üniversite mezunu iş deneyimi var illa bir iş bulur.yorumlara öyle göz attım geneli olumsuz ayrılma imalı.Adam iş değiştirdi diye başka bir sorunu yoksa niye ayrılsın.
Telefonda konuştuk haftaya gelirim otururuz tanışırız dedi işini de sormuştu bende bahsetmiştim şimdiki işiniHa söyledin… o zaman tanışsınlar, erkek arkadaşının yeni işe gireceğini, o zamana kadar bekleyeceğinizi açıklarsın. Bence sorun etmeyecektir
Olsun. Ben olsam son durum neyse gerçeği söylerim. Hayırlısı olsun hakkınızdaTelefonda konuştuk haftaya gelirim otururuz tanışırız dedi işini de sormuştu bende bahsetmiştim şimdiki işini
Bu forum hemen aile ile tanıştırıp,tanışma yaptığı gün yüzük takıp,2 aya evlenenleride gördü. Biz konu sahibinin aklında ne var tam olarak bilmediğimiz için işini oturtmadan evlenme demek istedik. İş bulamamak başka bir şey,tembellik başka bir şey. Eğer konu sahibi sevgilim tembel çalışmıyor deseydi direkt ayrıl denirdi zaten. Farkındaysanız çoğu üye evlenme demiş. Kimse ayrıl demiyor. Bende yeri geldi işsiz kaldım,erkek arkadaşımda kaldı. Çok zor zamanlarda oldu. Birbirimizi hiç bırakmadık. Zaten böyle bir durumda kimseyi yarı yolda bırakmayı kendi adıma doğru bulmam. İşsiz kalmak,iş değiştirmek bunlar ayrılık sebebi değil. Ama bazı şeyleri bir süre ertelemek için mantıklı sebeptir. Dediğim gibi yine konu sahibinin zarar görmemesi adına söylüyoruz. Sırf geçim sıkıntısı yüzünden evliliği yıpranmasın. Yüz göz olmasınlar saygıları eksilmesin. Tanımasamda kimsenin kötülüğünü istemem şahsım adına.Tanışma olsa bile bir aya evlilik olacak değil adam üniversite mezunu iş deneyimi var illa bir iş bulur.yorumlara öyle göz attım geneli olumsuz ayrılma imalı.Adam iş değiştirdi diye başka bir sorunu yoksa niye ayrılsın.
Yani gerçekten yoruma bakar mısınız ya ? Sonra konu sahibi niye tepkili ?Is bulmadan istifa edince nasil gecinecek? Tam vaktinde istifa etmeyi dusundugune gore babanizin sorun etmesini ozellikle istiyor gibi. Sizinle kesin evlenmeyi istedigine emin misiniz?
Herkes direkt evlenme demiş.Evlenme veya ayrıl çözümümü Yani benim sorduğum şeyin ? Ben süreci nasıl yürütürüm gibisinden sordum.Bu forum hemen aile ile tanıştırıp,tanışma yaptığı gün yüzük takıp,2 aya evlenenleride gördü. Biz konu sahibinin aklında ne var tam olarak bilmediğimiz için işini oturtmadan evlenme demek istedik. İş bulamamak başka bir şey,tembellik başka bir şey. Eğer konu sahibi sevgilim tembel çalışmıyor deseydi direkt ayrıl denirdi zaten. Farkındaysanız çoğu üye evlenme demiş. Kimse ayrıl demiyor. Bende yeri geldi işsiz kaldım,erkek arkadaşımda kaldı. Çok zor zamanlarda oldu. Birbirimizi hiç bırakmadık. Zaten böyle bir durumda kimseyi yarı yolda bırakmayı kendi adıma doğru bulmam. İşsiz kalmak,iş değiştirmek bunlar ayrılık sebebi değil. Ama bazı şeyleri bir süre ertelemek için mantıklı sebeptir. Dediğim gibi yine konu sahibinin zarar görmemesi adına söylüyoruz. Sırf geçim sıkıntısı yüzünden evliliği yıpranmasın. Yüz göz olmasınlar saygıları eksilmesin. Tanımasamda kimsenin kötülüğünü istemem şahsım adına.
Ben zaten bahara nişan diyorumBu forum hemen aile ile tanıştırıp,tanışma yaptığı gün yüzük takıp,2 aya evlenenleride gördü. Biz konu sahibinin aklında ne var tam olarak bilmediğimiz için işini oturtmadan evlenme demek istedik. İş bulamamak başka bir şey,tembellik başka bir şey. Eğer konu sahibi sevgilim tembel çalışmıyor deseydi direkt ayrıl denirdi zaten. Farkındaysanız çoğu üye evlenme demiş. Kimse ayrıl demiyor. Bende yeri geldi işsiz kaldım,erkek arkadaşımda kaldı. Çok zor zamanlarda oldu. Birbirimizi hiç bırakmadık. Zaten böyle bir durumda kimseyi yarı yolda bırakmayı kendi adıma doğru bulmam. İşsiz kalmak,iş değiştirmek bunlar ayrılık sebebi değil. Ama bazı şeyleri bir süre ertelemek için mantıklı sebeptir. Dediğim gibi yine konu sahibinin zarar görmemesi adına söylüyoruz. Sırf geçim sıkıntısı yüzünden evliliği yıpranmasın. Yüz göz olmasınlar saygıları eksilmesin. Tanımasamda kimsenin kötülüğünü istemem şahsım adına.
İşte süreci bazı şeyleri erteleyerek yürütebilirsin. Zaten cevabı veriyoruz saatlerdir ama anlatamıyoruz ki. Hem böylelikle erkek arkadaşında kendini baskı altında hissetmez,ailene karşı eksikli kalmaz. Tekrardan bir iş bulur işini oturtur ondan sonra babanın karşısına çıkar. Böylelikle ne babanın aklında bir soru işareti oluşur ne de erkek arkadaşın kendini kötü hisseder.Herkes direkt evlenme demiş.Evlenme veya ayrıl çözümümü Yani benim sorduğum şeyin ? Ben süreci nasıl yürütürüm gibisinden sordum.
evlililk için düğünvs.için düzenli bir iş ve birikim gerekiyor ailenizle tanışabilir ama düğünü uzun bir zamana yayın düzenli iş gerek geçinmek içinHerkese merhaba,
Direkt konuya gireyim,
Sevgilim ile aileleri tanıştırma sürecine geldik.Haftaya babamla yemek yiyecektik,Sevgilim İşinden memnun değildi çok fazla sorun olmuş bugünlerde dayanamayacağım çıkacağım diyor.Uluslararası ilişkiler okumuş branş olmadığından çeşitli işlerde çalışmış ( banka - satın alma vs yaş 38 ) bir şekilde ekmeğini kazanmış o konuda güvenim tam ama tam babamla tanıştığı zaman işten çıktım istifa ettim diyeceksabrederim bizimkiler da anlayış gösterir ama yine de erkeklerin de bir gurur meselesi oluyor.Sevgilim gurur yapıp da isteme-nişan erteleyelim vs derse diye üzülüyorum.Zaten hemen olmayacak 5-6 ay içinde bahara gibi diye aklımdan geçirdim ben ama Bu süreçte nasıl davranmam lazım bilmiyorum açıkçası
Ps: Direkt evlenmeyin şeklinde yorumlar geliyor.Onlara yazacak cevabım yok maalesef
Ayrılın diyenler evliyse eşlerinin ve kendilerinin mesleklerini yazarsa daha adaletli bir konuşma ol
Sizin dediğiniz gibi olacak sanırımHa söyledin… o zaman tanışsınlar, erkek arkadaşının yeni işe gireceğini, o zamana kadar bekleyeceğinizi açıklarsın. Bence sorun etmeyecektir
o kadar kendinizi sıkmayın. herşey bir şekilde yoluna giriyor. okumuş etmiş adam belli bir yaşa gelmiş illaki kendine göre bişeyler bulur. huzursuz ortamda çalışmak çok zor belli bir noktadan sonra insanın gözü hiçbişey görmüyorKonuşuldu ayarlandı işte o yüzden stres yaptım sanırım.Babam geldiğinde haber vereceğim tanışacaklar ha bu esnada işten çıkmamış olması işime gelir de mobbing e dayanırsa tabi
Hemen yarın olsun nişan demiyorum ama süreç uzarsa üzülürüm de tabiki yapacak bişey yok.Ben aslında uzarsa diye üzülüyorum galiba sadeceevlenmeyin diyenler hangi kafada yaşıyor çok merak ettim. birlikte oldukların adamı parası için sevdikleri belli ona diyecek bir şeyim ama o adamın parası bitince şak diye ayrılacaklar mı acaba? valla herkes lafta feminist ama somut olaya gelince yok erkek kazansın kadın yatsın kafasında. ben ailenizin anlayışla karşılayacağına inanıyorum. karşılamazsa da bir şey olmaz. siz seviyorsunuz birbirinizi uygun bir zamanda evlenirsiniz.
Tanışma olsa bile bir aya evlilik olacak değil adam üniversite mezunu iş deneyimi var illa bir iş bulur.yorumlara öyle göz attım geneli olumsuz ayrılma imalı.Adam iş değiştirdi diye başka bir sorunu yoksa niye ayrılsın.
takmayın kafanıza size ve sevgilinize uygun gelen zaman ne zamansa evlenirsiniz.Hemen yarın olsun nişan demiyorum ama süreç uzarsa üzülürüm de tabiki yapacak bişey yok.Ben aslında uzarsa diye üzülüyorum galiba sadece
OkYorumları ben de okudum bir iki kişi haricinde ayrıl diyen yok. Evlenme diye öneri veren de ‘ya zaman ya koşulların iyileştirilmesini’ önermiş. Ayrıl diyen iki kişi de açıklama yapıp, şu özellikleri varsa düşün diye söylemiş.
Konu sahibinin yorum yapmada aradığı kriterler ve üslubu doğru değil. Ben ayrıl demediğim için mesleğimi yazmadım. Akademisyenim ve kendimi ispatlamam mı gerekiyor? Bunu niye paylaşayım?
Zaten kendisi panik halinde 6 aya bir şeyler sıkıştırmaya çalışıyor ve işten ayrılma ile ilgili şüpheleri var ki yazıyor, konu açıyor.
Bunu da geçtim “ insan olan da var “ ne demek?
Stresli belli, anlaşılır stres yapmasa konu neden açsın ama kimseye de hakaret edemez.
Hiç bir üye de kendisi dışında fikir sunanları etiketleyip genelleyemez.
Kendim böyle bir durumda olsam ve gerçekten karşıdakine tamamen, gözüm kapalı güvensem zaten forumlarda yanıt aramazdım, arkasında durur, destek verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?