- 8 Nisan 2022
- 1.701
- 1.188
- 63
- Konu Sahibi itsgalatea
-
38 yaşında daha sabit mesleğini oturtamamış adamla evlenmeyin zaten yahu.Herkese merhaba,
Direkt konuya gireyim,
Sevgilim ile aileleri tanıştırma sürecine geldik.Haftaya babamla yemek yiyecektik,Sevgilim İşinden memnun değildi çok fazla sorun olmuş bugünlerde dayanamayacağım çıkacağım diyor.Uluslararası ilişkiler okumuş branş olmadığından çeşitli işlerde çalışmış ( banka - satın alma vs yaş 38 ) bir şekilde ekmeğini kazanmış o konuda güvenim tam ama tam babamla tanıştığı zaman işten çıktım istifa ettim diyeceksabrederim bizimkiler da anlayış gösterir ama yine de erkeklerin de bir gurur meselesi oluyor.Sevgilim gurur yapıp da isteme-nişan erteleyelim vs derse diye üzülüyorum.Zaten hemen olmayacak 5-6 ay içinde bahara gibi diye aklımdan geçirdim ben ama Bu süreçte nasıl davranmam lazım bilmiyorum açıkçası
Herkese merhaba,
Direkt konuya gireyim,
Sevgilim ile aileleri tanıştırma sürecine geldik.Haftaya babamla yemek yiyecektik,Sevgilim İşinden memnun değildi çok fazla sorun olmuş bugünlerde dayanamayacağım çıkacağım diyor.Uluslararası ilişkiler okumuş branş olmadığından çeşitli işlerde çalışmış ( banka - satın alma vs yaş 38 ) bir şekilde ekmeğini kazanmış o konuda güvenim tam ama tam babamla tanıştığı zaman işten çıktım istifa ettim diyeceksabrederim bizimkiler da anlayış gösterir ama yine de erkeklerin de bir gurur meselesi oluyor.Sevgilim gurur yapıp da isteme-nişan erteleyelim vs derse diye üzülüyorum.Zaten hemen olmayacak 5-6 ay içinde bahara gibi diye aklımdan geçirdim ben ama Bu süreçte nasıl davranmam lazım bilmiyorum açıkçası
Evlenmeyin yorumlarına verecek cevabınız yok ise işsizken evlenin erkek arkadaşınızla. Sonra gelip burada yeni konu açmayın ama ayrılsam mı diye.Herkese merhaba,
Direkt konuya gireyim,
Ps: Direkt evlenmeyin şeklinde yorumlar geliyor.Onlara yazacak cevabım yok maalesef
Siz evli misiniz sizin ve eşinizin mesleği nedir ?38 yaşında daha sabit mesleğini oturtamamış adamla evlenmeyin zaten yahu.
Siz evli misiniz ? Sizin ve eşinizin mesleği nedir ?Evlenmeyin yorumlarına verecek cevabınız yok ise işsizken evlenin erkek arkadaşınızla. Sonra gelip burada yeni konu açmayın ama ayrılsam mı diye.
Baya kötü durumda hastanede çalışıyorBir hafta dayanamayacak mi yani? Biraz daha çalışsın, sonra iş bulunca 'daha güzel bir teklif aldı,ona gecti' dersiniz ailenize
Evliyim evet. İkimiz de kariyer sahibiyiz özel sektörde hatta da biz ne alaka? Konu sizsinizSiz evli misiniz sizin ve eşinizin mesleği nedir ?
Yani bayağı kötü durumda ama iki hafta daha çalışamayacak kadar mı?Baya kötü durumda hastanede çalışıyor
Evli değilim,ikimizde yazılımcıyız. Fakat yeni araba ve bazı ihtiyaçlarımızı aldığımız için borç ödüyoruz. Borçlarımız bitmeden evlenmeyi düşünmüyoruz. Malum günümüzde şartlar belli,hayal aleminde yüzmemek lazım.Siz evli misiniz ? Sizin ve eşinizin mesleği nedir ?
Körü körüne savunmak için konu açtıysan git tanıştır babanla? Derdin ne o zaman? Git evlen bize ne? 38 yaşında koskoca adamın daha elle tutulur kariyeri yok, evlen bak kocana canı sıkılıp her zora geldiğinde istifa ettiğinde. Senin hayatın bu o zaman neden sorun ediyorsun, babanın da sgk dökümü soracak hali yok söylersiniz yalanınızı geçersiniz. Sorunun yok şu anda o zaman?Baya kötü durumda hastanede çalışıyor
Tamam bizde özel sektördeyiz ben mimarım o da kariyer sahibi sadece işinden memnun değil.ben soruda ayrılayım diye sormuş muyum ? Konu benim sizde cevap yazdıysanız bende size sorabilirim.Demek ki aşırı güvenli ömür boyu garantili ve çok iyi işleriniz var ne güzel…Ve insanlara çok kolay ayrılın diyebilecek kadar da mutlu diye düşündüm merak ettim sadece.Evliyim evet. İkimiz de kariyer sahibiyiz özel sektörde hatta da biz ne alaka? Konu sizsiniz
Hanfendi sizin sancınız niye ve kime ?Körü körüne savunmak için konu açtıysan git tanıştır babanla? Derdin ne o zaman? Git evlen bize ne? 38 yaşında koskoca adamın daha elle tutulur kariyeri yok, evlen bak kocana canı sıkılıp her zora geldiğinde istifa ettiğinde. Senin hayatın bu o zaman neden sorun ediyorsun, babanın da sgk dökümü soracak hali yok söylersiniz yalanınızı geçersiniz. Sorunun yok şu anda o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?