• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam babamla tanışacağı sırada

Eğer genel olarak sorumsuz ve çok iş değiştiren biri değilse ve şu an için bir sıkıntı varsa iş değişikliği yapıp yapabileceğine emin olduğunda ilerisi için adımlar atın. Hemen altı aya resmilestirmek zorunda değilsiniz. Ben de pek çok arkadaşa katılıyorum. Şimdiye kadar işini oturtmuş olması gerekir yaş itibariyle. Sürekli bir bahanesi olup is değiştiren biriyse siz de ayrılmayı düşünmüyorsunuz madem, sizin için ciddi yorucu günler gelir söyleyeyim. Madem sormussunuz, ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde mühendis

sevgiliniz iş değiştirebilir onda sorun yok. atanmadan önce bende değiştirdim zaten özel sektörde çalışıp iş değiştirmeyen nadirdir. ama iş bulmadan bence çıkmasın zor olur. önce iş bulsun öyle çıksın zaten tecrubesi varmış uzun süre kolay bulur azıcık daha dayansın. bende mobbinge maruz kaldığım iş yerinde zor dayanıyordum. her gün ağlıyordum sinirden çatlıyordum dayandım iş bulunca dedim ben gidiyorum daha fazla dayanamıcam hem benim daha 1 yıllık tecrubem vardı.
bu arada nacizane bir tavsiye vereceğim. benim eski eşim evlendiğimizden 3 ay sonra işsiz kaldı işten çıkarıldı. bende onu hep ne güzel işinde gücünde zannediyordum. adam işten çıktıktan sonra değişti. bildiğin tembelmiş. iş bulmak için çabalamıyordu. ben zorluyordum. bi yere girdi dayanamadı çıktı ordan da. sonra kendi işimi kurmak istiyorum dedi. altınları sattık. hadi iş kurduk bu seferde çalışmadı ben çalıştım (ki ben zaten işte çalışıyordum iş çıkışlarında yardıma gidiyordum öyle yani)eleman çalışıyor ben çalışoyorum o mutfakta ya oyun oynuyor ya kapı önünde komşularla lak lak ediyor. sonra da sen işten çıkta sen çalış dedi bana ee sen napcaksın ben başka bişeyler yaparım filan. sorumsuzun tekiymiş kısaca sizde bakın hem fırsat sizin için. keşke benimde o huyunu tanıma süreci evlenmeden olsaymış diyorum.

Konuşuldu ayarlandı işte o yüzden stres yaptım sanırım.Babam geldiğinde haber vereceğim tanışacaklar ha bu esnada işten çıkmamış olması işime gelir de mobbing e dayanırsa tabi
Ben dürüst olunması taraftarıyım. Dediğiniz gibi bugün çok güzel işi vardır yarın işten çıkartılır. Uluslararası ilişkiler alanında hiç mi çalışmadı, çevresi olmadı?

Yani bana yeni is bulmadan isten ayrilmak sacma geldi. Is iste bulunur diye bir soz var calisanlar bilir. Issizken is aramak zordur hele bu durumlarda suanda iyice zor. Isi birakmasin diyemem ama ikna edin biraz disini sikmasi icin. Babaniza ne dedigindden cok ilerde de boyle is degistirecegi zaman boyle yapmasi gerektigini bilirse maddi sikinti cekmezsinjz. Gerci 38 yasinda biri yani bilemedim yillardir calisirken tecrube etmis olmali

Öncelikle eşim ve ben mühendisiz. Mezuniyetimizden beri aynı sektörde aynı iş tanımlarıyla çalışıyoruz. 🤣🤣🤣🤣
Şimdi yorumuma geleyim. Bence babanızla tanışana kadar istifa etmesin g.tünü kesmezler heralde birkaç haftada.
Yok illa edicem ailenle tanışmayı erteleyelim diyorsa sen bir işkillen bence.

bakın dediğim gibi kendileri ne zaman uygun görürse o zaman evlenirler. ikisi de sonuçta parasızlıktan ölmüyor. sadece bir nikah sade bir evle neden evlenemesinler. diyelim ki adam işten çıkmadı hiç işe sahip olmadı ama kadının 30000 tl geliri var aylık evlenmesinler mi yani. adam işten çıktı evlenmeyi ertelemek cinsiyetçilikten başka bir şey değil.

Aylık 30bin tl gelirimi neden bir kişiye daha bölüştürüp standartlarımı düşüreyim. Varsayımlarla konuştuğumuz için ben de böyle demek istedim. Yoksa herkesin kendi kararı tabi 🥸

Back
X