- Konu Sahibi Meredith Grey
Acıktım dediğinizde çeyrek kokoreci kapar mı dersiniz?Denizcide de o şefkat vardır bence belki de daha fazla.
Eğer cevap evetse, siz zaten seçimi yapmışsınız derim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıktım dediğinizde çeyrek kokoreci kapar mı dersiniz?Denizcide de o şefkat vardır bence belki de daha fazla.
Taksici arkadasin exi sen olabilir misin? o da bi ihtimal, 178 dedigi taksici degil bu arada, o balta girmemis ormanlarda baltayla dolasiyo şu an, kasli masli
Hadi aferin kiz olucak bu is, bundan sonra ki konularin, yoksa her limanda bir sevgilisi mi var cercevesinde olursa sevinirim, saka saka, dilerim guzel olur herseyDenizcide de o şefkat vardır bence belki de daha fazla.
Ben de onu begenmiylrum ya, kas goz mesafesi cok kisa, kurt suratli gibi geliyo bana,Ben sevmiyorum Can Yaman'ı ya. Ben Tom Ellis isterim.
Ne yalan söyleyeyim dün kendimi yahu bu adam hoş, çevresinde bayağı hatun vardır diye düşünürken buldumHadi aferin kiz olucak bu is, bundan sonra ki konularin, yoksa her limanda bir sevgilisi mi var cercevesinde olursa sevinirim, saka saka, dilerim guzel olur hersey
Veririm de buradan linç yeriz kuzu, yarın falan özelden anlatırım olur muMeredith Grey bu kadar hızlı nasıl sevgili yapabiliyorsun ya ben kendimi nadasa bırakmadan açılamıyorum. Az tüyo ver madem aynı odun tiplerden hoşlanıyoruz senin tarif bana da uyar.
Ooo "kurt bakışlı erkekleri" beğenmiyor musun şimdi?Ben de onu begenmiylrum ya, kas goz mesafesi cok kisa, kurt suratli gibi geliyo bana,
Annen hiç tanışmadigi adama mi yazmış başsağlığı mesajını? Ne alaka ki?bir gün sizinle tanışırız umarım demiş.
Aman Lucifer algisindan kaynaklaniyo o , bisey koktugu yok benceOoo "kurt bakışlı erkekleri" beğenmiyor musun şimdi?
Tom Ellis günah kokan bir adam bence. Buram buram şehvet ya adam.
Daha önceden telefonla konuşmuşlukları vs vardı bir sebepten ötürü. Bi de bu cenazeden dolayı whatsapptan konuştular. Benimki de yüz yüze tanışmak istediğini söylemiş işte.Annen hiç tanışmadigi adama mi yazmış başsağlığı mesajını? Ne alaka ki?
Kızımi ara falan, sanki sizle konuşmuyor gibi. Ama öyle olsa neden hemen konuşmayı size anlatıp bir de resimleri atsın?
Hiç mantıklı gelmedi bana. Gereksiz olmuş yani
Ay mahvettin beni, Tom Ellis hayranlari geldi, begenmedimler, kizginimlar gelmeye basladiOoo "kurt bakışlı erkekleri" beğenmiyor musun şimdi?
Tom Ellis günah kokan bir adam bence. Buram buram şehvet ya adam.
:) Taş olursun taş, adam taş gibi neyini beğenmezsin, al sana ceza.Ay mahvettin beni, Tom Ellis hayranlari geldi, begenmedimler, kizginimlar gelmeye basladi
Denizciyi beğendim diyorsunuz, şefkatli, şık, sarılmak bile "oyyyşş" etti beni diyorsunuz.Hatunlar hiç yardımcı olmadınız ki ama :/ Bu adam bana yanık mı yani ne anlamadım ben
Hangi adam?Hatunlar hiç yardımcı olmadınız ki ama :/ Bu adam bana yanık mı yani ne anlamadım ben
Taksici yav.Hangi adam?
Ay hala taksici diyo, kizim denizciye terfi olduk yaTaksici yav.
ahahhahahaha bekliyorumVeririm de buradan linç yeriz kuzu, yarın falan özelden anlatırım olur mu