Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Taksici arkadasin exi sen olabilir misin? 🤣o da bi ihtimal, 178 dedigi taksici degil bu arada, o balta girmemis ormanlarda baltayla dolasiyo şu an, kasli masli

Yok yok benim taksici bu taksiciye göre kart kaldı eminiz o değil. :KK70: Maskeli Beşler filminde Ceyhun Yılmaz’a taksici denildiğinde “Taksici deme bana alınırım bak sana” diye bir replik vardı. Taksici yazdıkça o geliyor aklıma. :KK70:

Hadi aferin kiz olucak bu is, bundan sonra ki konularin, yoksa her limanda bir sevgilisi mi var cercevesinde olursa sevinirim, saka saka, dilerim guzel olur hersey😎
Ne yalan söyleyeyim dün kendimi yahu bu adam hoş, çevresinde bayağı hatun vardır diye düşünürken buldum :KK43:
Benim taksici için ise eheheh ulen buna kim bakar diye aşırı rahat takılıyordum.

Meredith Grey bu kadar hızlı nasıl sevgili yapabiliyorsun ya ben kendimi nadasa bırakmadan açılamıyorum. Az tüyo ver madem aynı odun tiplerden hoşlanıyoruz senin tarif bana da uyar. :KK70:
Veririm de buradan linç yeriz kuzu, yarın falan özelden anlatırım olur mu :KK70:

bir gün sizinle tanışırız umarım demiş.
Annen hiç tanışmadigi adama mi yazmış başsağlığı mesajını? Ne alaka ki?
Kızımi ara falan, sanki sizle konuşmuyor gibi. Ama öyle olsa neden hemen konuşmayı size anlatıp bir de resimleri atsın?
Hiç mantıklı gelmedi bana. Gereksiz olmuş yani 🙄

Annen hiç tanışmadigi adama mi yazmış başsağlığı mesajını? Ne alaka ki?
Kızımi ara falan, sanki sizle konuşmuyor gibi. Ama öyle olsa neden hemen konuşmayı size anlatıp bir de resimleri atsın?
Hiç mantıklı gelmedi bana. Gereksiz olmuş yani 🙄
Daha önceden telefonla konuşmuşlukları vs vardı bir sebepten ötürü. Bi de bu cenazeden dolayı whatsapptan konuştular. Benimki de yüz yüze tanışmak istediğini söylemiş işte.

boş durmuyor demesi hoş olmamış. şey yapmış burda abimiz, benı kaçırmayın denk gormuyor kendıne ama bende de bi numaralar var gencim güçlüyüm taşı sıkıp ekmeğımı çıkartırım😂 kıskanmıs tabıkı, ama tutupta ss aldın hadı sakladın ama kadına da göndermezsin. sıkayet etmıs bıldıgın😂

Hatunlar hiç yardımcı olmadınız ki ama :/ Bu adam bana yanık mı yani ne anlamadım ben :KK43:

Hatunlar hiç yardımcı olmadınız ki ama :/ Bu adam bana yanık mı yani ne anlamadım ben :KK43:
Denizciyi beğendim diyorsunuz, şefkatli, şık, sarılmak bile "oyyyşş" etti beni diyorsunuz.
Ex adam da kabaymış, höt zöt bir tipmiş ama şefkatliymiş.
E ben olsam ilkini seçerdim.

X