selam kızlar bende tek tek yan parçalı olanlardan taktırdım aslında çok mükemmel duruyordu o kadar mükemmeldi ki çok dikkat çekiyordu çıakrttım dayanamadım sorulara aa takma mı diyordu tanıyanlar beni ama tanımayanlar anlamıyordu :) şimdi daha kısa daha sık yaptırıcam yani gür ve koyu dursun istiyorum bu akşam gidip yaptırıcam olmazsa fotograf çektirip koyarım buraya :) çıakrttıktan sonra kendi kirpiklerim gözüme çok az geldi sanki dökülmüş gibi hissettim ama o göz alışkanlığıyla alakalı sanırım.tabikii de bir kaç tel dökülüyor ama zaten her gün bir kaç tel dökülüyor normal yani.öptümmm
Ben de 2,5 hafta önce kiprik eklettim.Görüntü olarak süper fakat;gözlerini ovuşturamıyorsun,bi sertlik var dokununca.Bu insanı rahatsız ediyor.Tek tek taktılar.Henüz hiç dökülme olmadı,3 ay dayanır demişlerdi fakat ben çok sıkıldım dökülsün de kendi kipriklerimi kullanayım istiyorum,rahatsız ediyor.Takma kiprikler dökülürken kendi kipriklerimin de dökülmesinden korkuyorum,umrarım onlar dökülmez.Sonuçlarını daha sonra yazarım.Rımelle uğraşmak istemiyorsanız ve uzun,güzel kiprikler istiyorsanız iyi bir çözüm fakat dediğim gibi bazı sıkıntıları da var.
makyajlikiz.com Takma Kirpik Nasıl Takılır? on Vimeo Burdaki video işinize yarayabilir umarım,buarada videodaki kızın makyajını çok beğendim alkisalkisalkiskızlar takma kirpik aldım ama birtürlü takamıyorum yardımcı olurmusunuz?
makyajlikiz.com Takma Kirpik Nasıl Takılır? on Vimeo Burdaki video işinize yarayabilir umarım,buarada videodaki kızın makyajını çok beğendim alkisalkisalkis
canım bende kirpik ekletmeyi düşünüyorum sen ipek kirpik mi eklettin ayrıca toplam kaç paraya yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?