• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Takma Kirpik Kullananlarin Önerileri, Soruları, Cevapları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar ben inglot 'un tek tek olanlarından kullanmıştım.kendiniz yapamıyorsunuz,ben kuaföre takrmama ragmen zor takılıyor.üstelik kendi yapıştırıcısını kullanmıştım.ama düzgün yapılabildiğinde çok güzel duruyorlar üstelik çıkarırkende kirpiklerim dökülmedi.kendi çıkarıcısını kullandm ama yine.sadece uzun süre gitmiyor denildiği gibi.üstelik gözünüze kalem çekiyorsunuz far sürüyorsunuz doru düzgün temizleyemiyorsunuzda.çıkmasa bile yamuluyorlar tekrar düzeltmek zor oluyor.
bu nedenlerle ben kullanmayı bıraktm ama tüm olanları merak ediyorum dorusu,kullanıcı yorumları daha olumlu.onlarıda denicem en kısa zamanda.ama benimde korkum acaba olup olmadık yerde çıkarlarmı????
kirpiklerim uzasn diede rezil olmak istemiyorum:(:çok üzgünüm:

selam kızlar bende tek tek yan parçalı olanlardan taktırdım aslında çok mükemmel duruyordu o kadar mükemmeldi ki çok dikkat çekiyordu çıakrttım dayanamadım sorulara aa takma mı diyordu tanıyanlar beni ama tanımayanlar anlamıyordu :) şimdi daha kısa daha sık yaptırıcam yani gür ve koyu dursun istiyorum bu akşam gidip yaptırıcam olmazsa fotograf çektirip koyarım buraya :) çıakrttıktan sonra kendi kirpiklerim gözüme çok az geldi sanki dökülmüş gibi hissettim ama o göz alışkanlığıyla alakalı sanırım.tabikii de bir kaç tel dökülüyor ama zaten her gün bir kaç tel dökülüyor normal yani.öptümmm

ben normal tek parça halinde alıp takmıştım marka değildi ama çokta dandik birşey deildi 7 liraya almıştım yapıştırıcısı vardı içinde meraktan işte aslında kirpiklerim normal biraz rimelle hacim kazanıyorlar ama daha kıvrık ve uzun olması için denemek istedim çıkarttım kabından yapıştırıcısını uçlarına sürdüm taktım kirpik diblerime makkajımı yaptım ama o yapıştırıcı kuruyunca öyle bir ağırlık yaptıki gözlerimin üzerinde taktıqım gibi geri çıkardım bence pekte kullanışlı deil beni yapıştırıcısı çok rahatsız etti ki çokta özenle dikkat ederek takmama rağmen olmadı ama tek tek takılanları bilemem hani kuaförde takılıp ipek kirpikle profesyoneller tarafından yapılanlar tabiki daha farklı olur onları denemediğim için yorum getiremicem

şimdi yeni kirpik aldı arkadaşım 7 tlye watsonstan markasıda lionesse çokta güzel içinde yapıştırıcısıda öyle revlonlar 20 tl ve onlar gerçekten daha doğal duruyor şerit kirpik aldık tek tek takılanları kuaförün takması gerek çünkü baya bi zor oradaki bayan öyle söyledi :)

Ben de 2,5 hafta önce kiprik eklettim.Görüntü olarak süper fakat;gözlerini ovuşturamıyorsun,bi sertlik var dokununca.Bu insanı rahatsız ediyor.Tek tek taktılar.Henüz hiç dökülme olmadı,3 ay dayanır demişlerdi fakat ben çok sıkıldım dökülsün de kendi kipriklerimi kullanayım istiyorum,rahatsız ediyor.Takma kiprikler dökülürken kendi kipriklerimin de dökülmesinden korkuyorum,umrarım onlar dökülmez.Sonuçlarını daha sonra yazarım.Rımelle uğraşmak istemiyorsanız ve uzun,güzel kiprikler istiyorsanız iyi bir çözüm fakat dediğim gibi bazı sıkıntıları da var.

selam kızlar bende tek tek yan parçalı olanlardan taktırdım aslında çok mükemmel duruyordu o kadar mükemmeldi ki çok dikkat çekiyordu çıakrttım dayanamadım sorulara aa takma mı diyordu tanıyanlar beni ama tanımayanlar anlamıyordu :) şimdi daha kısa daha sık yaptırıcam yani gür ve koyu dursun istiyorum bu akşam gidip yaptırıcam olmazsa fotograf çektirip koyarım buraya :) çıakrttıktan sonra kendi kirpiklerim gözüme çok az geldi sanki dökülmüş gibi hissettim ama o göz alışkanlığıyla alakalı sanırım.tabikii de bir kaç tel dökülüyor ama zaten her gün bir kaç tel dökülüyor normal yani.öptümmm

canım izmirde nerde taktırdın bende istiyorum a.s.

Ben de 2,5 hafta önce kiprik eklettim.Görüntü olarak süper fakat;gözlerini ovuşturamıyorsun,bi sertlik var dokununca.Bu insanı rahatsız ediyor.Tek tek taktılar.Henüz hiç dökülme olmadı,3 ay dayanır demişlerdi fakat ben çok sıkıldım dökülsün de kendi kipriklerimi kullanayım istiyorum,rahatsız ediyor.Takma kiprikler dökülürken kendi kipriklerimin de dökülmesinden korkuyorum,umrarım onlar dökülmez.Sonuçlarını daha sonra yazarım.Rımelle uğraşmak istemiyorsanız ve uzun,güzel kiprikler istiyorsanız iyi bir çözüm fakat dediğim gibi bazı sıkıntıları da var.

canım bende kirpik ekletmeyi düşünüyorum sen ipek kirpik mi eklettin ayrıca toplam kaç paraya yapıldı

kızlar ben dün tek tek takılanlardan kuaföre taktırdım 15 20 gün kullanabılırsın dedi ama gözlerime çok battı rahatsız oldum çıkartmak istedim yaklasık bir saattır onlarla ugrasıyorum ve gerçekten kendi kirpilerim de döküldü sanırım yapıştırıcıyı fazla sürdükleri için oluyo çünkü ben kendim de denedim kendim yapıştırmıstım gece yattığımda düştü kesinlikle bi daha taktırmam kirpiklerim mahvoldu...

kızlar marka önerirmisiniz bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım

kızlar takma kirpik aldım ama birtürlü takamıyorum yardımcı olurmusunuz?

makyajlikiz.com Takma Kirpik Nasıl Takılır? on Vimeo Burdaki video işinize yarayabilir umarım,buarada videodaki kızın makyajını çok beğendim alkisalkisalkis

baktım canım saol sonunda takmayı becerebildim ama bendeki yapıştırıcı pek iyi eil sanırım kayıyo çok iyi yapıştırmadı sanki birde gözlerime batıyo alışamadı gözlerim daha belkide ondandıreyvahedigeldismile evet bende kızın makyajına ve gözlerine bayıldımzemuszemus

arkadaşımın düğünü için tek parça olanlardan deil de tutam tutam olanlardan takmıştım
boyları kısa orta uzun olarak değişiyor, orta olanı alıp gerekirse bazı tutamları sonra kısaltabilirsiniz

şöyle yapacaksınız kızlar:
-ufak alemünyum folyo kesin masaya koyun
-bi cımbız, bi ayna, yapıştırıcı ve kibrit setinizi de masaya koyun
-sandalyeye oturun ki rahat edin
-yapıştırıcıdan ufak bi parça folyoyo sıkın, ucunu geri kapatın
-cımbızla bi kirpik tutamı alın hafifçe folyodaki yapışkana değdirin kirpiğin göze gelecek ucunu
-gözünüzün ortasından başlayın ve tutamı cımbızla kirpik hattınızın üstüne hafifçe değdirin ve 15 sn bekleyin hemen cımbızı çekmeyin
-bu şekilde aynı gözde devam edin
-diğer gözünüzü de yapın
-bi beş on dk sonra gerekirse uçlardaki tutamları hafifçe kesin boyları ayarlayın
-rimel uygulamak için vaktiniz varsa biraz daha bekleyin
-rimeli dikkatlice uygulayın, nazik olun, dolgun fırçalı maskaralarla daha iyi sonuç elde edersiniz

bu kirpikleri maskara sürmediyseniz 3-5 gün belki daha fazla kullanabilirsiniz, yağ bazlı göz temizleyici ile pamukla çıkarabilirsiniz,
maskara sürdüyseniz maskarayı yağ bazlı göz temizleyici ile temizlerken takma kirpikler de kolayca çıkar

ben ucuz takma kirpiklerden kullanmıştım pahalılardan farkı olduğunu düşünmüyorum..

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

canım bende kirpik ekletmeyi düşünüyorum sen ipek kirpik mi eklettin ayrıca toplam kaç paraya yapıldı

evet canım ben ipek kirpik eklettim.yapan kız hem çok uğraşıyor hem de özenli yapıyor.100tlye eklettim.yakın zamanda kendim çıkarttırdım.3 ay dayandı bana,çıkartmasaydım sanırım biraz daha fazla dayanırdı.

Son düzenleme:
ben düğünümde takma kirpik taktırdım 3 gün dayandı. ama çok güzel ve doğal duruyor,önce korktum kocaman kocaman olurlar diye am asonuç harikaydı. özel günlerinizde deneyebilirsiniz. 3 aylık ekleme kirpikler nasıl olur bilmem

arkadaşım düğününde taktı,bende taktım onun düğününde ama ben 4 tane taktırdım o bütün gözüne taktırdı,balayında beni aradı ben ne yapacağım bir gözümdeki çıktı diğerleri çıkmıyor yarısı döküldü ,saçma sapan bir haldeyim diye.
Sıcak su yağ falan dedim ,olmadı kuaföre git oda olmazsa kirpiklerinin hizasında kes dedim,çok zorlanmıştı,benim az olduğu için kolayca çıkartmıştım.

Back