• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Takma Kirpik Kullananlarin Önerileri, Soruları, Cevapları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
canım aslında yapışsa çok güzel durucak ama bir türlü yapışmıyor..yapışsa bile 15 dk sonra filan düşüyor yada düşer gibi oluyor..çarşıya giderken taktım saçımı toplarken bir baktım düşmüş bile..uhuyla denedim bende ama yok yapışmadı:) oradaki satıcı bayan bana kendiliğinden yapışkanlı bunlar hemen yapışıyor demişti .dün gittim söyledim yapışmıyor bunlar dedim ozaman yapışkanı olanlardan alın dedi..onlar da çok pahalıydı ama yanında ayrıyeten yapışkanları vardı..ben bi yolunu bulup yapıştırcam bunları kızlar çok sinir oldum..bide çok hoş duruyolar aslında iyi yapışan bulursanız tavsiye ederim..

canım sen satıcının öyle dediğine bakma ayriyeten yapıştırıcısını alcaksın ona sürüp takıcaksın kuzenime taktık yapıştırıcısınıda alıp,çok güzel durduhihoyyytgerçek gibi,ayırt edilmiyor,benim düğünüm olursa muhakkak takıcam bendehihoyyyt

canım benim aldığımın içinde yoktu ama başka bir markanınkinde vardı.o baya pahalıydı ama....geçen gittiğimde ayrı birşekilde satılıyor mu dedim yapıştırıcısı satılmıyor dedi..şimdi napıcam onları bilmiyorum..elimde kaldılar..yapışkanı olanlardan almam gerekli ama ozaman bunlarıda onun yapıştırıcısıyla yapıştırırım ama onlarda çok pahalıydı yani değmez okadar paraya..elimde kaldılar işte böyle :(

sen pahalılar demişsin ama ne kadarki anlamadım burda ortalama 10 ytl civarı onlar ve içinde yapıştırıcısıda var tek parça onlarda uygun fiyatlı bulursan al tek parça kullanmak istemiyosan sadece uçlara istiyosan kesip kullanırsın

tüm takma kirpik olanlar çok yapmacık ama tek tek ekılenler var aralıklı kısalı uzunlu takıyolar daha dogal duruyo ve 15-30gün arası kullanılabiliyor kış aylarında terleme ve banyo sayısı yaza göre daha az rahat 1ay gider burda salonlarda adedi 1liraya takılıyo

sen pahalılar demişsin ama ne kadarki anlamadım burda ortalama 10 ytl civarı onlar ve içinde yapıştırıcısıda var tek parça onlarda uygun fiyatlı bulursan al tek parça kullanmak istemiyosan sadece uçlara istiyosan kesip kullanırsın

canım pahalılar 20 ytl civarındaydı benim aldığım 8 ytl aöa yapıştırıcısı yok..ddenemek için aldım bu ucuz olanları bakalım nasıl durduğunu görmek için güzel duruyor ama yapışmıyor..yapıştırcılı olan da ona benziyor tek farkı yapıştırıcılı olması..aslında çok saçma ucuz olan da da yapıştırıcı olmalıydı ben en iyisi size aldığım ürünün fotosunu çekip buraya koyayım..

satıcı yapıstırıcının ayrı satılmadıgını mı soyledi?yok canım ayrı satılıyor burda.ben aldım.kirpiğimi yine yapıstıramadım o ayrı mevzu :))

evet canım ayrı yokmuş maalesef...ya dün zorla yapıştırdım dışarı çıkarken erkek arkadaşımla buluşcaktım...sadece uçlara yapıştırıyorum ben çok güzel duruyor göze farklı bir anlam ve irilik katıyor resmen..ama birde yapışsa..iki sat uğraştım dün..neyse yapıştı sonunda..yada ben öyle sandım..çıktım o şekilde..otobüste bi bakayım dedim duruyorlarmı yerinde..aynama baktım,gözümün alt kısmına inmişler..ya çok komik olmuşlardı...çıkartım hemen..zaten bi dokundum hemen elşme geldiler..of ya..nasıl yapıştırıcaz biz bunları..

canım ya üzüldüm şimdi hem komik hemde üzücü bi hatıra olmuş senin içinşakkıdı ama bunları yapıştırmanın tek yolu kendi yapıştırıcısı gibi geliyor bana zaten beyaz tutkal gibi bişi senin onu alman lazım sağlıklı bi şekilde kullanabilmek için

canım parçalı olanlar ne kadar kullanışlıdır bilemem o bu çok basit yapıştırıcısını sürüp kirpik dibine yapıştırıyorsun kuruduktan sonra üzerine likit çekiyosun öle daha hoş duruyo sonra istediğin gibi rimel sürebilirsin sökülme sarkma olmuyo ben 2 kez kullandım aynı kirpiği ve bundan sonra her özel gün için kullanırım

Canım bu kirpiği sonra nasıl çıkarıyorsun, kullandığın marka ne ?

çok sık takma kirpik kullanan biri olarak açıklama getireyim.
kirpiklerin yapıştırıcıları bazen içinde oluyor, tüp gibi, bazı kirpiklerde kendinden yapışkanlı oluyor. ama asla asla asla kirpiklerinizi bu yapıştırıcılarla kullanmayın. .çünkü çok dandik.
asla yapışmıyor, uçları kalkıyor düşüyor vs..
ayrıca kozmetik dükkanlarında kirpik yapıştırıcıları var, eye liner gibi beyazı, şeffafı ve siyahı var, kirpiklerinizin üst kısmına ve göz kapağıyla birleştiği yere sürüyorsunuz zaten fırçası da eye liner fırçası hafif bekleyip 30 sn falan kirpikleri yerleştiriyorsunuz.
kirpikleri takmadan önce ve sonra liner çektiğinizde daha doğal duruyor. bir de rimel sürüyorsunuz kirpikleri takmadan ve taktıktan sonra.

çıkartmak için, ortasından tutup sonra dış taraftan çekiyorsunuz çıkıyor. kirpikleriniz de dökülmüoyor valla. kirpikleri de sonra makyaj temizleme ürünleriyle temizliyorsunuz ki topaklanma olmasın liner bulaşığı kalmasın.

Ben bir kaç kez kirpik perması yaptırdım 3 ay gidiyordu ..(herkez kendi kirpiğim zannediyordu o dönemde yatılı kurstaydım kızlar inanmıyordu lavobada yüzüme bir şey sürecekmiyim diye izliyorlardı)Ben fatihte yaptırıyordum 35 ytl şimdi ne kadardır bilmiyorum.. Optimustu adı nette bakabilrsiniz.Fevzi çakmak mahallesindeydi.90 (212) 635 88 26 arayıp görüşebilirsiniz.Kalıcı makaj falan da yapıorlardı.

ya bende takma kirpik taktırmak istiyorum kuaföre gidicem bunun için mezuniyetim var ama sonra bunlar geceye doğru elimde kalmasın :D ya da ertesi güne kirpiklerim dökülmesin :D

Selamlar,
Tek tek takılanları ben de bir kez denedim malesef hem de çok gerek olmadığı halde, 3 gün içinde birkaç tanesi dökülünce ben de diğerlerini söktüm. Veee kendi kirpiklerim de onlarla gitti, Seyreldi, kel gibi oldu. Böyle görününce de bu sefer sürekli taktırmaya başladım ve her seferinde en fazla 5 gün dayandı. Hiç kullanışlı değil ve kendi kirpiklerimden de oldum. Şimdi normale dönsün diye bekliyorum bakalım.
Görünüm çok güzel oluyor ama sonuç kötü. Asla tavsiye etmem.

Sevgiler

ben tek kullanımlık taktırmak istiyorum ..nişanım için o gün özel olsun diye... ve şerit şeklinde düşünüyorum... acaba tek kullanımlık kullananlar bana yardımcı olabilir mi? hangi marka en iyisi ? ben kuaförde taktıracağım sizce düşme durumu filan olur mu?

ekme kirpiklerin nasıl kullanılacağını anlamadım,yapışkan cilde değmesin deniyor ,eee nereye yapıştıracaz,kendi kirpiğimizimn üzerine mi?

tek tek olanları az yapıştırıcıyla taktırırsanız zaten 1 veya 2 gün gider öyle 1 ay falan gitmez. o değil de yapıştırıcıyı çözmek için solüsyon nerede satılır bileliniz var mı :)

bende bugün İENVY diye biş aldım %100 doğal yazıo parça parça arkasındada yapıştırması var 21 liraya burdaki yorumları okuyp takayım dedim ..şimdi bir denicem ,sanırım çıkarmak içinde bebeyağı yada badem yağı sürüp çıkarıcamboshayallersmile​

Merhaba kızlar, ben de geçen sene mart ayında tek tek takılanlardan kullanmıştım. Bunları güzellik merkezinde taktırmıştım. 80TL. Bu kirpikler boy boy: 8, 10, 13 ve 15lik. Ben 10luk boyda taktırmıştım, biraz mini mouse görünümündeydim. zemuszemus Upuzuuuunn kirpikler. Ama çok çok hoş durdu. Döküle döküle 3 ayı buldu süresi. Arada bakıma gidilip dökülenlerin yerine yenileri konulabilirdi ama ben gitmedim. Sonuna doğru iyice azalınca da elimle yola yola çıkardım resmen, işe yaramadı yağlı kremler falan. Bir süre kirpiklerim epey az bir şekilde dolaştım.
Ama çok çok hoş duruyorlardı, yani bilseydim düğünümde yaptırırdım.Gerçi o zaman da 3lü demet halindekilerden birkaç tane takmıştı makyaj yapan kişi.
Bir tek sıkıntım şu olmuştu: Sabah kalkıp yüzünüzü yıkayıp gözlerinizi ovuşturursunuz ya, o rahatlama hissinden mahrum kalmıştım. Gözlerimin etrafı katır kutur sertti bu kirpikler yüzünden.
Bir de hiç rimel kullanmaya bile gerek yok, olduğu gibi harikalar...
Bir daha taktırırsam eğer 8lik boy ve uçlara doğru çok az 10luk taktırırım, aklınızda bulunsun...bayanssulusmile
Ben de bu arada mac'in modelini merak ettim, az zarar vermek açısından onu mu bi denesem??
Herkese sevgiler... opuyorumnanaktan

Back