Göz Makyajı Takma Kirpik Kullananlarin Önerileri, Soruları, Cevapları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bende düğünümde kullanmayı düşünüyorum.fakat çıkartmak zor sanırım.hatta çıkaramayanlar olmuş...çıkartmak istediğimde sorun yaşarmıyım?çıkartmak istediğimizde nasıl çıkarıyoruz?bilgi werrirmisiniz?

Başlıktan da anlaşılacağı üzere yeni üyeyim Forum iyi görünüyor yani en azından sadece kadınlar var ve herkes içten, tecrübeli cevaplar veriyor...
Bu ipek takma kirpik konusunu yeniden açalım; 2008 de yazılar yazılmış ama 3 sene geçti ve her gün yeni şeyler çıkıyor.Ben kendi kuaförüme yaptıracağım T. dağda.Bana garanti verdi.Sorunlar üzerinde konuştuk.Mesela ancak kendi kirpiğin döküldüğünde dökülürmüş yani ipek kirpik dökülme sebebi olmazmış, ipekten yapıldığı için HAFİF bir malzeme olma özelliği taşıyor. ortalama fiyat sanırım 100 tl ve 15 günde bir gidip dökülenlerin yerine taktırıyorsun ama bu keyfi bir durum.
Ben de kısmetse düğünümden iki gün önce taktıracağım.

Maalesef bu tür şeylere başvurmak zorunda kalıyoruz çünkü artık güzel olmak yetmiyor çok güzel olma yönünde psikolojik baskı var bi nevi.Sabah kakltığımızda da güzel görünmek istiyoruz.Bunlar ayrı bir tartışma konusu ama bir gerçek var ki sadece iç güzelliği yetmiyor :))

Yaptıran arkadaşlar yorumda bulunursa çok güzel olurdu,teşekkürler sevgiler saygılar mutluluklar...:79:

Kirpiğinde kaynak gibi kalıcısı mı çıkmış 100 de çok ama canım bnce

benim annem güzellik uzmanı oldugu için kirpik perması yapılırken cok gördüm özel bi svısı var. bide kirpik kıvırıcıların ucundaki yumusak dokulu aparata benzeyen iki parca. bunlar 2 defa degiştiriliyor yaklasık 40 dk sürüyor. kirpik kıvrılıyor sonucta ama bir takpa kirpik etkisi olamaz asla.kıvırmak yeterli degil yani. ayrıca kalın telli kirpiklerde de cok etkili degil. halbuki güze görünmesi için kirpigin gür olması gerek.cılız olmamalı. o nedenle tavsiye etmiyorum kızlar

kızlar ben hem kirpik perması yaptırdım hemde ipek kirpik taktırdım. ipek kirpikten memnun kalmadım. kullanımı çok zor.

kızlar galiba doğal olmayan hiç birşey güzel olmuyor. ya kullanımı zor ya görüntüsü kötü. en iyisi doğallık. benim kirpiklerim çok gür ama kısa. bu yüzden ipek kirpik taktırdım. görüntü güzel ama kirpikleri döküyor. yüz yıkarken bile sorun. kimseye tavsiye etmem

kızlar bende bidefa yaptrdım harika bişey resmen değişiyosunuz ben aynadan kendmi alamadm ama kullanımı zor çünkü dökülürken malesef olan krpğnzde gidebliyor her zaman yapılcak bişe olmamakla beraber müthiş

bende tv de bişi gördüm saçtan alıp krpiğe takıyolarmış ömür boyu bildiğinz ameliyat aradım 5000 dolarmı öle bişi çok pahalı olmasa denerdm ama çok ya

kesinlikle takma kirpik kullanmayın 4 5 kez oda özel zamanlarda kuaföre taktırdım ve şimdi kirpiklerim çok kötü durumda sanki yok gibiler sarı renk çok zayıf ve kısa oysa önceden rimel sürdüğümde insanlar takmamı diye soruyorlardıı şimdi rimel falan hiçbirşey işe yaramıyor ektirsemmi diye düşünüyorum benden tavsiye hiç denemeyin

Benimde tam şuan da az önce taktığım kirpiklerim var.. tabi kalıcı değil yapıştırıcılı... çıkartırken kesinlikle waterproof makyaj çıkarıcı uçucu yağ içeren bir temizleyiciyi kirpiklerde bekletip öyle çıkarın bende düğünüm için bu ipek kirpikten yaptırcam... diyordumm ama tvde bir program var internetten de izlenen orada bir kız var özlem diye o yaptırmış kirpikleri çok kötü görünüyo sadece ortada var yanlarda yok falan dökülme olursa çok şekilsiz durur komik duruma düşebiliriz sadece özel günler için tekli kirpik taktırın... bu arada bu yanlızca makyajımızı güzel göstermesi için... şunu unutmayalım erkekler doğal olmayan herşeyden nefrt ediyor (çoğu)

yaa nasıl cıkarıyosunuz pekı kendı kırpıklerınıze zarar verıyo mu

merhaba kızlar ben izmirde yaşıyorm revlon marka kirpik izmir bornovada nerede bulabilirim acaba ??? bana yarın akşama lazım... özel bir gün varda..
teşekkür ederim

yaa nasıl cıkarıyosunuz pekı kendı kırpıklerınıze zarar verıyo mu

Ben yağ fazlı bir makyaj temizleyici sürüyorum kirpiklerime göz makyaj çıkartıcı.. kolayca çıkıyor. tabi kendi kirpiklerimizde tek tük dökülme oluyor..

ama ben ne zaman başladım arada bi kirpik takmaya benim kirpikler azaldı çok üzülüyorum artık sadece düğüümde taktırıcam o kadar.. başka yok! o da sadece makyajım güzel görünsün fotolar falan diye siz siz olun öööylesine kirpik takmayın

Benim kirpiklerim çok kısaydı,takma kirpik,ipek kirpik var olan kirpikleri bir süre sonra döküyor.Çok moralim bozuluyordu ne denesem hep hüsranla bitiyordu yeni bir ürün çıkmış ben 10 haftadır kullanıyorum M2Beaute kirpik uzatma ürünleri kullanıyorum,serum ve canlandırıcı yani;kirpiklerimde gerçekten bir güzellik görüyorum.İnsanlar fark ediyor artık,ben eczaneden aldım ancak başka yerde satılıyor mu bende bilmiyorum.Bence denemelisiniz,doğal olan güzel oluyor benden tavsiye.

ben de geçen gün 1-2 kez kullanırım belki diye şu kozmetikçilerde satılandan aldım da yapıştırıcısı neredeyse bitmişti paketi açtığımda sanırım az koymuşlar içine. yapıştırıcısını nerede bulabilirim bilen var mı?

ben yaklaşık 3 hafta sonra düğünüme yaptıracağım gazamız mübarek olsun umarım kötü sonuç olmaz. Öyle ya da böyle kalem kullanıyorum zaten dökülürse yenisi çıkar sonuçta denemeden bilemeyeceğiz
Şans dileyin:) ve hoşçakalın...:80:

bence düğününe 3-4 gün kala yaptırsan daha iyi değilmi canım böylece sonuçtan emin olursun bol şans umarım çok güzel olursun şimdiden de hayırlı olsun darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…