• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Takma Kirpik Kullananlarin Önerileri, Soruları, Cevapları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bende takma kirpik almak istiyorum ama istediğim gibi birşey bulamadım,mac dan bakmayı düşünüyorum ama onlarında değişik değişik olanları var,mesela en popüler olanı hangisi,kod falan yada önerebileceğiniz başka marka varmı?

:72:
bende takma kirpik almak istiyorum ama istediğim gibi birşey bulamadım,mac dan bakmayı düşünüyorum ama onlarında değişik değişik olanları var,mesela en popüler olanı hangisi,kod falan yada önerebileceğiniz başka marka varmı?
Ben gecn sene kuaforde taktirdigim kirpikler yuzunden kirpiklerimi mahvetmistim sonraki zamanlarda mac den tane tane olanlardan aldim 2 tip var zaten digeride butun taneler daha iyi ayrica kirpikden ziyade alacaginiz yapistirici onemli mac de duo diye yapistirici var ama mac deki kisa sure kullanim icin ayni markanin duonun yani kryolayn da uzun surelisi var 12 gun hic cikarmadan kullandim dokulme falan olmadi sonra yag bazli bir goz temizleyici ile silip cikardim dusta falan da dokulmuyor kirpikler

sadece üç kere kullanmama rağmen kirpiklerim döküldü ve şekli bozuldu.uygularken yapıştırıcı kendi kirpiğinizede yapışıyor ve takma kirpiği çıkarırken siz farketmeden ikişer üçer kendi kirpiklerinizde beraberinde geliyor.üstelik dökülen kirpiklerde kaş gibi tekrar yerine gelmiyor beş aydır beklemekteyim.

merhaba kızlar orıflame takma kırpık kullanan oldumu sıparıs verdım ama ıyı mı yaptım kotumu yaptım bılemedım :26:

bende takma kirpik istiyorum ama nasıl çıkaracağımı bilmediğimden alamıyorum sizlr nasıl çıkartıyorsunuz

bende çok korkarak almıştım kirpiklerimi dökücem diye=) ilk yapıştırdıgımda yapıştırıcıcn özeliiğini keşfedemedigim için kirpiklerim birbirine yapiştı ama dökülmedi çok şükğr=) sonradana çözdm olayı.. önce yapşıtırıcıyı bir kagıda koyuyuoprum sonra bir kürdan yardımıyla sürüorum ve bir kenara bırakıorum kirpikleri..o arada makyajımı yapıorum bu sırada yapışkan kıvamını alıyo ve ve kirpikleri yapıştırıorum. düşmücek şekilde yapştıgı gibi eliğmle çekince çıkcak kdr narin yapışıyo,şimdi makyajımın bir parçası haline geldi=)

Son düzenleme:
bende 6 aydır kirpiğe bağımlı oldum köşe kısmında hiç kirpik kalmadı artık gelmiyor çıkartırken ister istemez dökülüyor ne yapıcam bilmiyorum ykında takma kirpiği takmaya kirpik kalmıycak

Ben kirpiği ve yapıştırıcıyı deneme amaçlı Watsonstan uygun fiyatlı olanlardan almıştım,herhangi bir problem yaşamadım ancak yapıştırıcı kaynaklı olsa gerek,kısa sürede kenarlardan yavaş yavaş açılmaya başlıyor.

takma kirpik konusunda tecrübeli arkadaşlar ,
hem takma, hem çıkarma hem de kullanım açısından memnun olduğunuz bir marka varsa önerir misiniz ? :)

merhaba kızlar..yakında düğünüm var ve ben sarışınım kirpiklerim az ve kısa olduğundan dolayı takma kirpik almaya karar verdim.bugün kendime 2 ayrı marka ve modelde kirpik aldım.biri revlon diğeri lash marka.doğal görünmesini istediğimden dolayı fazla uzun ve gür almadım.ravlonu denedim ve o kadar beğendimki neden şimdiye kadar neden almadım die kendime kızdım inanın.öyle hafifki hiç ağırlık yapmıyor gözlerimde ve daha etkileyici ve çekici bakışlara sahip oluyorsunuz.fiyatı da 23,50 falandı galiba.kirpikleri takmadan farlarımı eyelinerımı falan sürdüm çok az da rimel sürdüm sadece sarı kirpiklerim boyansın die o kadar şekil vermek için özenmedim yani.en son da kirpiklerimi taktım ve hiç rimel sürmeme gerek kalmadı sonrasında.rimel sürmekle boşa uğraşmışım yıllardır.çünkü takma kirpikler zaten rimelli gibi duruyor.lash marka olanı daha ucuz 9,90 sanırım ama o da çok hafif ve fiyatına göre çok güzel ve doğal.çok mutluyum düğünümde upuzun ve yoğun kirpiklerim olacakkk:)

konuyu görünce aklıma geldi bende denemiştim ama o kirpiği takmak için özel yapıştırıcısı varmış bende normal uhuyla deneyince evde kıyametler kopmuştu :D

Ben ipek kirpik yaptırmıştım 3ay gider dediler alakası yok 1haftanın sonunda aralardan dökülmeye başlıyor ve kel kel görünüyo ayda bir kere gidip tekrarlatıyorsunuz dökülenlerin yerine birde kirpik yapıstırıcısı kirpik dipleriizi açıtıyor.

Doğal mı istiyosun yoksa çok mu uzun. Doğallar 7-21-36- uzun 34 öneririm

Takma kirpikler de, kirpiklerden daha önemli olan yapiskan.
Hem kirpikleriniz kopmasin diye, hemde yapistirmasi kolaylassin diye iyi bir yapiskan kacinilmaz :)
Genel de MAC de satilan DUO yapiskanini tavsiye ediyorum.

$DuoSurgical-1_1___68388_zoom.jpg

Adell marka kirpikleri veya MAC, Inglot'un kirpiklerini beğenerek kullanıyorum. Kirpik yapıştırıcısı için mutlaka Duo marka kullanıyorum.

Back