canım aslında yapışsa çok güzel durucak ama bir türlü yapışmıyor..yapışsa bile 15 dk sonra filan düşüyor yada düşer gibi oluyor..çarşıya giderken taktım saçımı toplarken bir baktım düşmüş bile..uhuyla denedim bende ama yok yapışmadı:) oradaki satıcı bayan bana kendiliğinden yapışkanlı bunlar hemen yapışıyor demişti .dün gittim söyledim yapışmıyor bunlar dedim ozaman yapışkanı olanlardan alın dedi..onlar da çok pahalıydı ama yanında ayrıyeten yapışkanları vardı..ben bi yolunu bulup yapıştırcam bunları kızlar çok sinir oldum..bide çok hoş duruyolar aslında iyi yapışan bulursanız tavsiye ederim..
canım uhu demişsin ama dikkat et öyle yapıştırıcılara gözüne cildine zarar vermesin inş işine yarayanı bulursun
sen pahalılar demişsin ama ne kadarki anlamadım burda ortalama 10 ytl civarı onlar ve içinde yapıştırıcısıda var tek parça onlarda uygun fiyatlı bulursan al tek parça kullanmak istemiyosan sadece uçlara istiyosan kesip kullanırsın
canım parçalı olanlar ne kadar kullanışlıdır bilemem o bu çok basit yapıştırıcısını sürüp kirpik dibine yapıştırıyorsun kuruduktan sonra üzerine likit çekiyosun öle daha hoş duruyo sonra istediğin gibi rimel sürebilirsin sökülme sarkma olmuyo ben 2 kez kullandım aynı kirpiği ve bundan sonra her özel gün için kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?