Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel durmuş canım çok beğendim..bende cosmastoreye gidip geliyorum kikidebir bakıyorum takma kirpiklere tanm alıcam vazgeçiyorum.benimkiler parça parça 3 lü parçalar halind eve içinde 20 tan filan o parçalardan var..birde yapıştırıcısı var..alsammı ya..6.5 ytl..
birtane tanıtım kağıdı aldım cosmodan ve özellikle parçalı olanları önermişler..2-canım parçalı olanlar ne kadar kullanışlıdır bilemem o bu çok basit yapıştırıcısını sürüp kirpik dibine yapıştırıyorsun kuruduktan sonra üzerine likit çekiyosun öle daha hoş duruyo sonra istediğin gibi rimel sürebilirsin sökülme sarkma olmuyo ben 2 kez kullandım aynı kirpiği ve bundan sonra her özel gün için kullanırım
birtane tanıtım kağıdı aldım cosmodan ve özellikle parçalı olanları önermişler..2-
3 hafta çıkmadan dayanabilir yazıyor ama bu nekadar doğru bilemem..beni rahatsız eden tek şey plastik gibi olması oldu yani hiç gerçekçi durmuyordu..ama gözde belli olmaz sanırım ..ben zaten bir tek kenarlara takmak istiyorum yani gözümün her kısmına değilde bir tek uç kısımlarına takıcam..ucuz zaten alayım en iyisi içimd ekalıcak yoksa..sağol canım..Şeniz