Taklitler Aslını Yaşatır mı

lafebesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
82
8
48
Bayanlar hepinize iyi bayramlar. Benim çok büyük bir derdim yok ama üst üste gelince birikip sinir bozuyor. Ben 5.5 aylık evliyim. 2 senelik evli, benimle yaşıt bir eltim var. Başka şehirde yaşıyorlar. Eltim evlendiğinde eşimin ailesiyle çok büyük sorunlar yaşamış. Kaynım istanbula gelip annesini gormeden gidermiş, kayınvalidem cok aglamıs vs. Biz evlendigimizden beri yağ bal oldular çok şükür. İyi olsunlar, buna bende sevinirim. Sorunum şu ki kaynım ve eltim aşırı kompleksli, kıskanc insanlar. Kaynım surekli esimi asagılamaya calısır ve bunun icin imkanlarını oldugundan cok daha fazla gosterir. Esim her zaman gereken cevabı verip, susturur. Ve şu sıralar eltimde inanılmaz degisti. Dun akraba ziyaretlerine gittik ve eltimle orada karsılastık. Tarzlarımız tamamen zıt oldugu halde benim bayramlık kıyafetimi gorup aynısını almış ve giymiş. Daha da ilginc olanı altın sevmedigi icin butun altınlarını satıp yiyen kız, gitmis benim taktıgım takımında aynısını almıs ve takmıs. Benim erkek kardesim dugunumde cok kıymetli bir takı hediye etmisti, herkes cok begenir ama bende oldugu icin kimse kendisine almayı dusunmedi. Eltim ramazanda gorumceme, elime toplu para gececek bende onunla altın biseyler alıcam dedi. Gorumcemde iyide sen altın takmıyorsun ki dedi. O da yooo sadece yatırım amaclı demisti. Benim altınımın aynısını almıs ve benim taktıgım bilegine takmıs. O kadar sacma bir goruntu oldu ki, ikiz cocuklar gibi olduk. Ve buna bende dahil kimse tepki vermedi. Sizce bu yaptıgı hos mu, ve onu kırmadan bu durumdan rahatsız oldugumu ona nasıl soylerim?

Aslında böyle değildi, şahsına munhasır bir kisiligi vardı, bu bayram bozdu kendini. Ben sıcak kanlı biriyimdir, insan seçmem. O bana gore daha burnu havada birisi. Dun gittigimiz akrabaların hic birini begenmezmis. Şuan ben onlarla ne sekilde diyalog kuruyorsam aynısını taklit ediyor. Benim gibi davranıyor, benim gibi konusuyor. Cok bunalttı bu hareketleri ya.

Böyle insanlara da illet oluyorum ha. Cidden gözümde canlandı olay ikiz gibi Tatlı dille uyar eltini desemm olmaz aksine seni kıskançlıkla suçlar boşver zaten herkes farkındadır seni taklit ettiğinin bence sende zevkini çıkar demek ki kıskanılacak derecede iyisin

Bosver önce sende varmış herkes bunu biliyor.Komik duruma kendisi düşüyor.
Allahım ne hasta insanlar var ya , kesin pismandir seninkiyle evlenmedim diye.
Sen görmemezlikten gel hanimligini göster farkın olsun.

Asıl sorun şu, herkes hersey normalmis gibi davranıyor. Gorumcelerim onu kaybetmemek icin methiyeler duzuyor. Sanki bende degil, ilk onda gormusler gibi, hic farkında degillermis gibi davranıyorlar. Cok garip gercekten.

Bence bi zaman sonra senin bişey demene gerek kalmadan bu halinden vazgecer

Umarım oyle olur canım. Boyle artarak yarışa devam ederse ben fazla dayanamam pes ederim. Oyle cirkef birisi degilim.

yuh artık. edin bence. açık açık söyleyin. ne bu ya. pişti olmuşsunuz.

Bayramligini nasil gordude hemen aynisindan aldi merak ettim hemde baska sehirde yasiyormus

3 hafta önce onunda oldugu farklı bir ortamda bir kere giymistim. Hamile oldugum icin bayrama yeni kıyafet almayıp o kıyafetimi giyecegimi de dile getirmistim.

Yok canım onun cok tatlı yeni dogmus bir bebegi var, Allah nazarlardan korusun. Benimki de hamile kıyafeti degil zaten. Henuz evlendigim kilomdayım, o yuzden normal bir kıyafet giydim. Bir iki aya gobegim cıkınca yeni seyler alırım diye dusundum. Bunu da onunla paylastım. Tesaduf degil yani.

ayy senin elti manyak cikmis hamile kalmadan hamile kiyafetimi giymis yoksa.ruh hastasi.uygun dille uyar bence gene ayni seyleri yapmaya devam ederse onun manyakligi

Boşver takma kafana canım belki de o niyetle yapmamıştır sana öyle gelmiştir biraz daha gözlemle eltini hemen kıskanıyor diye gözünde bitirme siz ömür boyu görüşmek zorunda olan kardeş karılarısınız

Ben hamile kaldım eltim 3 yıllık evliydi çocuk istemiyordu doğumuma yakın hamile kaldı herkes seni kıskanıyor dedi ne münasebet eltim öyle bir kız değil dedim gerçekten de hiç öyle düşünmedim onu çok sevmesem de saygı mı bozmuyorum sen de iyi geçinmeye bak

bilemiyorum sana özendiğinden tarzını kopyalamıştır belki, ama hiçbir kadın bundan hoşlanmaz bunu biliyor olmalı, sende her yerde bulunmayan takılar al, arasın dursun

Alis verise gitdiginde kendine aldiginin aynisini ona da al. Ve soyle de - ben yarin bunu giycem sen de giyersen sevinirim)). Bak nasil vaz gececek seni taklit etmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…