- 7 Temmuz 2012
- 82
- 8
- 48
Bayanlar hepinize iyi bayramlar. Benim çok büyük bir derdim yok ama üst üste gelince birikip sinir bozuyor. Ben 5.5 aylık evliyim. 2 senelik evli, benimle yaşıt bir eltim var. Başka şehirde yaşıyorlar. Eltim evlendiğinde eşimin ailesiyle çok büyük sorunlar yaşamış. Kaynım istanbula gelip annesini gormeden gidermiş, kayınvalidem cok aglamıs vs. Biz evlendigimizden beri yağ bal oldular çok şükür. İyi olsunlar, buna bende sevinirim. Sorunum şu ki kaynım ve eltim aşırı kompleksli, kıskanc insanlar. Kaynım surekli esimi asagılamaya calısır ve bunun icin imkanlarını oldugundan cok daha fazla gosterir. Esim her zaman gereken cevabı verip, susturur. Ve şu sıralar eltimde inanılmaz degisti. Dun akraba ziyaretlerine gittik ve eltimle orada karsılastık. Tarzlarımız tamamen zıt oldugu halde benim bayramlık kıyafetimi gorup aynısını almış ve giymiş. Daha da ilginc olanı altın sevmedigi icin butun altınlarını satıp yiyen kız, gitmis benim taktıgım takımında aynısını almıs ve takmıs. Benim erkek kardesim dugunumde cok kıymetli bir takı hediye etmisti, herkes cok begenir ama bende oldugu icin kimse kendisine almayı dusunmedi. Eltim ramazanda gorumceme, elime toplu para gececek bende onunla altın biseyler alıcam dedi. Gorumcemde iyide sen altın takmıyorsun ki dedi. O da yooo sadece yatırım amaclı demisti. Benim altınımın aynısını almıs ve benim taktıgım bilegine takmıs. O kadar sacma bir goruntu oldu ki, ikiz cocuklar gibi olduk. Ve buna bende dahil kimse tepki vermedi. Sizce bu yaptıgı hos mu, ve onu kırmadan bu durumdan rahatsız oldugumu ona nasıl soylerim?