• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar, tişörtüne sarılıp uyuyorum her gece :14:
böyle geçmez bu günler ya. o gelene kadar ben ruh hastası olurum bu gidişle.
zaten 16 ocakta bitiyo askerliği .. gelecek 2 gün görücem.sonra gidicek.. bidaha da ne zaman görürüm allah bilir..

başka şeylerle oylansan cnm braz kafan daglır ıyı gelır kaç tertip gitti

zaten 16 ocakta bitiyo askerliği .. gelecek 2 gün görücem.sonra gidicek.. bidaha da ne zaman görürüm allah bilir..

suan benımde ustumde sevgilicmin tsortu vaar:14: sabır bebegım sabırr askerlıge alısmak dıye bısı yokkk dayanmayı ogrenıyosun sadece bak ocakta yanında olucakk bu sıkıntıları atlatıcaksınız Aşk'ınızlaa

evet.sabır..
kuzucuklarım ben kaçıyım yavaştan, öpüyorum hepinizi..
rüyalarınızda aşklarınızı görün de hasret giderin e mi :69:

kuzular benim de kaçmam lazım.
kardeşimin sargılardan önce son gecesi.
onunla bekliyorum,garibim pek uyuyamıyor da.

öptüm sizi:3::3::3::3:

slm bayanlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzz :61:

hep ben yokken giriyorsunuz olmuo böyleee yaa bende istiyorumm :52:

minnakcım yavrum bence ortadaki çok şirin duruyor.askerin yeniden yeniden yeniden aşık olacak san:69::69::69::69::69::69::69::69::69:

cansu ve gaydiri hoşgeldiniz sizler de:71::71::71::71::71::71:

hoşbulduuuuuuuuukkkk :16:

gerçekten 460 günlük sınavı kimse veremez kolay kolay
aşkınız nasıl sağlammış ki dayanmışsınız siz canım :nazar:

evet o İstanbul'da ben Ankara :59:

vallahıı oyle canım askerdeyken kıymetını anladım sımdı dıyorum pamuklara sarmalarımm :69: O kadar zor ama aşkı okadar güçlendiren bişeymişki bu askerlik böyle olucanı bilmiyoodumm. Sevgilim ankarada asker 2 kere geldım bende normalınde ıstanbulda yasıyoruzz

aynen yaaa :59:
pamukalara bile sarmalamam kıskanırım ben :1:
o kadar özlemişim o pamuğa yar etmem,kendim pamuk gibim sarar sarmalarım ben onuuuuuuuu:69::69:

aaayyy bizde tam tersi ben Ankara,o İstanbul :59:

gerçekten 460 günlük sınavı kimse veremez kolay kolay
aşkınız nasıl sağlammış ki dayanmışsınız siz canım :nazar:

evet o İstanbul'da ben Ankara :59:

farklı sehırlerde gercektn cok zor dokunmak istıosun dokunamıosun moralın bozuk oluyo ama yanında olamıo ama aşkk nelere kadiiir :) 4. yılımız bizim :nazar:

aşşşşk işteeee:69:
biz sene içerisinde sürekli birlikteyiz,çok fedakarlık yapıyomuşum çok zorlanıyomuşum gibi geliyodu
valla şu 4 ay canıma yetti
ben güllük gülistanlık yaşıyomuşum:69:
aşk uzaktan nasılda tutkulu oluveriyomuş ama :69:

ayyy kıyamam sana ben yaa
canım yapma böyle bak
askerlik bitince ne kalıyo ki geriye?
hemen söz nişan tamamdır :69:
zaten ailende biliyomuş,şanslısın bak:69:
sabrın sonu selamet olacak bence:69:
siz sürekli birlikte olduğunuz için zor geliyo alışması :59:

:16::16::16::16::16:

anlat bakalım ne hazırlık yaptn????

cookiecim sana da çok geçmiş olsun,hemen yarın doktora gittiğin duymak istiyorum,sakın ihmal etme:20::20::20::20::20::20:

tesekkur ederim canımmm
sabah doktordaydım...
yeme duzenimin bozuk oldugunu soyledi, ozelliklede son donemde gece yatmadan bişeyler yiyodum ben muzlusut tatlı falan gibi, onları yedigin icin gunduz iştahın kapanıyodur aksam belli bir saate kadar tok hissediyorsundur buda zamanla mideni kucultmusdur dedi ve birde yogun stres tabi, tansiyon dusuklugunde duzensiz beslenme ve asırı stresle alakalı yine dedi

bir ay kadar bir sure duzenli yemeye calıscam ve kendimi zorlıcakmısım yemek icin.. ve tabi stresden uzak durucam, miden kaskatı kesilmiş neyi taktın sen bukadar kafana dedi, aslında cok da takmıyorum ama demek stres yapıyorum farkında olmadan :43:

bakalım belki sözü falan atlatınca eski halime daha cabuk donerim.. birsure de boyle deneyelim gecmezse tahlil yapılcakmıs zaten :5:

selam kızlar benide alın aranıza :78:
2013 ekime yetişiriz inşAllah bizde :69:
olmadı 2014 e kalacaz artık :59:

35. sayfaya kadar okudum topiği daha fazla dayanamadım selam vereyim dedim :1:

hosgeldin canım sende aramıza :70:
üni okuyormussunuz heralde eniste beyle ikinizde
bolumleriniz nedir ne uzerine okuyosunuz?

cookie hayatım doktora gitmene sevindim.. dediklerini yapmaya çalış bakalım inşallah düzelirsin.
gece yeme alışkanlığı bende de var. yemezsem sabah yataktan kalkamıyorum açlıktan :60:

bu arada askerimle konuştum :69:
cnsuu, canım 341. dönem olarak gitti. 5 ay 5 gün yapacak. daha gideli 10 gün oldu ama ben zaten yazın başından beri görmüyorum onu :(

tesekkur ederim canımmm
sabah doktordaydım...
yeme duzenimin bozuk oldugunu soyledi, ozelliklede son donemde gece yatmadan bişeyler yiyodum ben muzlusut tatlı falan gibi, onları yedigin icin gunduz iştahın kapanıyodur aksam belli bir saate kadar tok hissediyorsundur buda zamanla mideni kucultmusdur dedi ve birde yogun stres tabi, tansiyon dusuklugunde duzensiz beslenme ve asırı stresle alakalı yine dedi

bir ay kadar bir sure duzenli yemeye calıscam ve kendimi zorlıcakmısım yemek icin.. ve tabi stresden uzak durucam, miden kaskatı kesilmiş neyi taktın sen bukadar kafana dedi, aslında cok da takmıyorum ama demek stres yapıyorum farkında olmadan :43:

bakalım belki sözü falan atlatınca eski halime daha cabuk donerim.. birsure de boyle deneyelim gecmezse tahlil yapılcakmıs zaten :5:

hoşbulduk canım :16:
biz polis olacaz bakalım :82:

cookie hayatım doktora gitmene sevindim.. dediklerini yapmaya çalış bakalım inşallah düzelirsin.
gece yeme alışkanlığı bende de var. yemezsem sabah yataktan kalkamıyorum açlıktan :60:

bu arada askerimle konuştum :69:
cnsuu, canım 341. dönem olarak gitti. 5 ay 5 gün yapacak. daha gideli 10 gün oldu ama ben zaten yazın başından beri görmüyorum onu :(

offf ne güzell senin kısadönemm benım aşkım 15 ay gerçi 10 ay oldu gideli zaten kaldı 5 ay izne gelicek şimdimdide şubatta da biticek inş tamameeeenn :69: :69:

tesekkur ederim canımmm
sabah doktordaydım...

insan bazen yaşadığı stresi hissetmiyor. bi bakıyorsun vücudundan çıkmış.
kendine dikkat et canım, sen lazımsın bize daha=)

offf ne güzell senin kısadönemm benım aşkım 15 ay gerçi 10 ay oldu gideli zaten kaldı 5 ay izne gelicek şimdimdide şubatta da biticek inş tamameeeenn :69: :69:

canım ben kısa dönem buna dayanamıyorum uzun olsaydı napardım düşüncesi bile kötü :( allah sabır vermiş sana da.. hemen geçse de şu günler kavuşsan aşkına..
benimki hiç izin de kullanmıcak erken gelebilmek için

kimsecikler yok mu bu akşam :68: ay tutulması diye bi dizi var ya hani ben de onu izledim işte. nerde bi aşık, kavuşamayan görsem ağlıyorum bu ara :58::63:

Back
X