• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yettim balımm:1: kahvede azda olsa bi kızıllık var canım koyu kumral falan dene istersen. İyi bi şekilde boyarsa annecik bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama aktıktan sonra kızıllık olabilir 2 3 boyamada tam oturur anca renk değişmelerde genelde hep oluyo böyle. Kendi rengine dönüceksen son bi kerelik git istersen kuaföre kuşum. bu arada tüm fotolarınız süper ama albümdeki 3. fotonuza bittiiimm:69:
teşekkür ederim canım benim :70:
kuaföre gideyim dediğin gibi hiç riske atmıyım, evde yapınca bide olmazsa bidaha gitmem gerekir.

Slm gelincikler napıyorsunuz bakalım..
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş gelmişler sefa gelmişler. :71:

Asker yolu bekleyenler çoğaldı inşallah çabucak geçer bu zamanlar sizin için.. Dicle allah kavuştursun kuzum hem senin sevdiceğini hem diğer aarkadaşlarımızınn... Minnaksultan az kaldı seninki bu bayram çifte bayram olacak senin için inşallah.. :72:

Bizde bugün iftar daveti var. Annemler dünürlerini davet ettiler. Bende çalışıyorum havalar burada çok sıcak susuzluk mahvediyor. Bizimde nişanı kurban bayramından sonraya erteledim tarih 11.11.11 olsun istiorum bakalım inşallah olur. Düğünde bu gidişle 2012 sonbaharı gözüküyor. Bizim iş denize benzedi sürekli dalgalanıp yön değiştiriyor. :1::1::1:

canım hayırlı olsun 11.11.11 :) düğünü de 10.11.12 yapın :)) 2012 gelinide olsan bu topikten gitme ama .. allah gönlünüze göre versin güzelim.

slm kızlarrrrrrrrrrr :61::61:

minnakcığım çifte bayram yaşayacaksın senin adına sevindim :):) evet 2013'e kadar evlensende bu topicten gitme

bizimde bir umut askerlik 12 ay olursa 2012 sonbaharı belkii olabilirrr aman hayırlısı neyse o olsun bi gelsinde hayırlısıyla :69::69::69:

Son düzenleme:

minnakcığım çifte bayram yaşayacaksın senin adına sevindim :):) evet 2013'e kadar evlensende bu topicten gitme

bizimde bir umut askerlik 12 ay olursa 2012 sonbaharı belkii olabilirrr aman hayırlısı neyse o olsun bi gelsinde hayırlısıyla :69::69::69:

:74: Düşecek gibi tertip :13:

2013 te evlenir miyiz acaba :31: beni bu yaşta evde kalmış moduna sokan arkadaşlarıma burdan selam ediyorum, herkes mi oraya buraya düğün, nişan, söz fotosunu koyar, yapmayın kardeşim, özendirmeyin :57:

kaç yasındasın canım merak ettim :)

ama bu işler biranda olabiliyor... benimki oyle oldu, hiç aklımda yokken o yuzden sıkma canını kimse evde kalmıyor istemedikten sonra :)

minnakcım ne guzel mutlusundur simdii bole çifte bayrmlar bekleyen herkese nasip olsun inşallah

konu sactan acılmıs

bende bayrama boyatcam saclarımı, 1.5 ay once boyatmıstım enson... saclarımda ince ve sık röfle vardı, dip boyatmaya gittim ama kuaför komple koyu karamele boyadı cunku roflemin sarıları bozulmus cok ciğ durmaaya baslamıstı... ilk basta baya koyu bi renk cıktı ortaya ama yıkadıkca aktıı alttaki sarılarla birleşince şimdi çok tatlı bi renk oldu şuan saclarım bu renk

http://img185.imageshack.us/img185/3673/jenniferanistondx5.jpg

ben bu rengi cok seviyorum banada yakısıyo...ama dipler cıktııı ve şimdi gidince ne yapcak nası yapcak bu rengi nası muhafaza edicem hiç bilmiyorum :44:

2013 te evlenir miyiz acaba :31: beni bu yaşta evde kalmış moduna sokan arkadaşlarıma burdan selam ediyorum, herkes mi oraya buraya düğün, nişan, söz fotosunu koyar, yapmayın kardeşim, özendirmeyin :57:

Hiç işte her yere foto koyuyorlaaar, gülüyorlar,evleniyorlaaarr eğleniyorlar bizim nieee fotomuz yoookkk bizz nie evlenemiiyooohh :9:

( bu arada karbeyaaz özleediiiimmm seniii püskevitçiiiim :1: )
Slm gelincikler napıyorsunuz bakalım..
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş gelmişler sefa gelmişler. :71:

Asker yolu bekleyenler çoğaldı inşallah çabucak geçer bu zamanlar sizin için.. Dicle allah kavuştursun kuzum hem senin sevdiceğini hem diğer aarkadaşlarımızınn... Minnaksultan az kaldı seninki bu bayram çifte bayram olacak senin için inşallah.. :72:

Bizde bugün iftar daveti var. Annemler dünürlerini davet ettiler. Bende çalışıyorum havalar burada çok sıcak susuzluk mahvediyor. Bizimde nişanı kurban bayramından sonraya erteledim tarih 11.11.11 olsun istiorum bakalım inşallah olur. Düğünde bu gidişle 2012 sonbaharı gözüküyor. Bizim iş denize benzedi sürekli dalgalanıp yön değiştiriyor. :1::1::1:

İnşallah olucak Cadıımm içim kıpır kıpır bugünlerde :1: daha çabuk kavuşucaksın sevdiğineeee:16: Afiyet olsun şimdiden tatlımm dünürler kesin o güzel yemeklerle beraber parmaklarınıııda yiyip öle giderler :56:

teşekkür ederim canım benim :70:
kuaföre gideyim dediğin gibi hiç riske atmıyım, evde yapınca bide olmazsa bidaha gitmem gerekir.

Evet bebeğim son bi seferlik git riske atmaa hiç güzelim saçlarınıı:61:

İnşaaalllah düşer askerliik bian evvel kavuşursunuz Aşkınlaaaa:16:

kaç yasındasın canım merak ettim :)

ama bu işler biranda olabiliyor... benimki oyle oldu, hiç aklımda yokken o yuzden sıkma canını kimse evde kalmıyor istemedikten sonra :)

minnakcım ne guzel mutlusundur simdii bole çifte bayrmlar bekleyen herkese nasip olsun inşallah

konu sactan acılmıs

bende bayrama boyatcam saclarımı, 1.5 ay once boyatmıstım enson... saclarımda ince ve sık röfle vardı, dip boyatmaya gittim ama kuaför komple koyu karamele boyadı cunku roflemin sarıları bozulmus cok ciğ durmaaya baslamıstı... ilk basta baya koyu bi renk cıktı ortaya ama yıkadıkca aktıı alttaki sarılarla birleşince şimdi çok tatlı bi renk oldu şuan saclarım bu renk

http://img185.imageshack.us/img185/3673/jenniferanistondx5.jpg

ben bu rengi cok seviyorum banada yakısıyo...ama dipler cıktııı ve şimdi gidince ne yapcak nası yapcak bu rengi nası muhafaza edicem hiç bilmiyorum :44:

şimdiki rengin çok güzel coookiiieemmm ama işte süreklilik zor oluyoo ilk yaptırdığında gene biraz koyu olabilir bebeğim aktıkça oturur gene sanırımm :26:

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzz çalışanlara kolay gelsin kafamı kaldıramıyorum uykusuzluktan Allah'tan yoğun değilim :59::59:

gıcıkcadı sağol canım allah bütün askerleri korusun bian once sevdiklerine kavustursun:) bende telefon bekliorum hep hergün arabiliyo neyseki askım ama simdi ıspartaya gitme durumu varmıs ya cok moralim bozuk :( tuzladan ıspartaya gönderiyolarmıs sağlık kontrolüne göre oraya gidenlerinde hem eğitimi cok zor oluyomus hemde oradan sadece doğu ve güneydoğu bölgesine :( dün okuma yapıldı askıma inşallah hayırlısı olur cok sıkıntı cekmez.
bende saçlarımı yeni boyadım palette altın parıltılı cikolata ya boyadım hoş bi renk oldu :)

dicle, güle güle kullan canım yeni saçlarını :) askerinin de rabbim yardımcısı olsun..
ben de askerimle günde iki sefer konuşuyorum çok şükür:nazar:

gelinciklerim nasılsınızz

ben bunalıma girdim galiba :2: cok kotuyum bikaç gundur dun aksamda askımla tartıstık neyseki sonradan tatlıya bagladık ama buara bu gerginligimi ona cok yanstıorum elimde olmadan
sözden vazgeceyim ertelyim ben falan gibi dusuncelere kapılıyorum niyeyse
işe de baslayamadım hala patronum donmemiş konusamadık bi turlu evde cok sıkıldım vee
depresyona girdim galiba... :43:
iştahımda kapandı yemek yiyemiyorum hasta dusuyorum dogal olarak

toplamam lazım kendimi, iştahımı acmam lazım bana bişeyler onerin
aktardan i karısım aldım bide keciboynuzu pekmezi ama hiçbi işe yaramadı yaa içemiyorum onlarıda zaten

ben bunalıma girdim galiba :2: cok kotuyum bikaç gundur dun aksamda askımla tartıstık neyseki sonradan tatlıya bagladık ama buara bu gerginligimi ona cok yanstıorum elimde olmadan
işe de baslayamadım hala patronum donmemiş konusamadık bi turlu evde cok sıkıldım vee

aktardan i karısım aldım bide keciboynuzu pekmezi ama hiçbi işe yaramadı yaa içemiyorum onlarıda zaten

canım, kıyamam sana ya..
sevdiğinle paylaşacağınız hayatı düşün, gelecek güzel günlerinizi düşün.
oturup ben kötüyüm galiba dedikçe daha da kötü oluyo insan. sevgilinin de vakti varsa birlikte değerlendirin biraz zamanınızı. evde gerçekten insan patlıyo sıkıntıdan.
söz için elbise falan bak bu ara mesela, hani sözde dağıtılacak değişik şeyler arıyoduk onlarla ilgilen :) çeyize başla bi yandan.. çalışmaya başlayınca da yoğunluktan vakit kalmaz rahat rahat bakıp beğenmeye.
sevdiğin yemekleri de mi istemiyo canın :( eğer çok ciddi derecede bi iştahsızlıksa doktora da görün, allah korusun yemeye yemeye kasların erimeye ordan protein tüketmeye başlarsın.
sıkma canını güzel gelincik :71:

canım, kıyamam sana ya..
sevdiğinle paylaşacağınız hayatı düşün, gelecek güzel günlerinizi düşün.
oturup ben kötüyüm galiba dedikçe daha da kötü oluyo insan. sevgilinin de vakti varsa birlikte değerlendirin biraz zamanınızı. evde gerçekten insan patlıyo sıkıntıdan.
söz için elbise falan bak bu ara mesela, hani sözde dağıtılacak değişik şeyler arıyoduk onlarla ilgilen :) çeyize başla bi yandan.. çalışmaya başlayınca da yoğunluktan vakit kalmaz rahat rahat bakıp beğenmeye.
sevdiğin yemekleri de mi istemiyo canın :( eğer çok ciddi derecede bi iştahsızlıksa doktora da görün, allah korusun yemeye yemeye kasların erimeye ordan protein tüketmeye başlarsın.
sıkma canını güzel gelincik :71:

bende ondan korkuyorum tatlım :(
sevdigim seyleride yiyemiyorum malesef.. birtek aksam yemeklerinde bişeyler yiyiorum o da zor şer diger ogunler hep geciştirmece, hasta oldum zaten tatilden beri iyileşemiyorum
vitamin falan kullanıyorum simdilik

gunduzleri dısarı cıkamıyorum ki tatlım, basım donmeye baslıyo hemen sıcak ve gunes daha cok etkiliyo aksamları cıkıyorum serinlik dusunce o da fazla duramıyorum o kadar gucsuz kaldım yani :37: bole kapandım kaldım eve
benim bu iştahımı acmam lazım :26:

dr a gitmeme gerek kalmaz inşallah yaa bir gittin mi gerisi gelmiyo gunlerce birsuru tahlil yapar ordan oraya yollarlar hiç halim yok ugrasacak

:43:

bayrama yakın gidicem canım. hatta bayramdan bir ya da iki gün önce :1: .. kaş için gittiğimde sordum kapanır mı kesin alttan turuncular çıkmasın dedim.. kapanır dedi ..

Yeni halinlede futuraflarınıı bekkliiyooorummm tatlımmm :70:

sen nazardan bu hale geldin bebegım bi anda böle oluverdin yaa :50: pekmez benim iştahımı çok açmıştı dut pekmezi yedirirdi annanem hep aç karna içtim hep. iştahsızlık mahvediyo ınsanı drlarda dediğin gibi süründürüyor resmen.

slm gelinciklerim hem bankada staj yapmam yüzünden hemde ramazan dolayısıyla nete çok falza gelemiyorum sizee yazamıyordum ne zamandır.Bugünlerde şehit haberleri hepimizi delirtti helede askerde yakını olanları..Kimse moralini bozmasın rabbim şehitlerimizi bu mertebeye yükseltmiş allah mekanlarını cennet etsin..öbür dünyada yüzlerini güldürsün kalanlarada sabır versin inşallah...Sizin bitanecikleriniz Allahın izniyle sağ salim dönecekler canlarım Allah size ve ailelerine bağışlasın tüm askerciklerimizi..Artık askerciklerimiz ölmesin..Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun..Hepinizi seviyorum..Dualarınızı eksik etmeyin mehmetçikten.. :72::72::72::72::72::72::72:

Back
X