- 20 Ağustos 2010
- 3.772
- 9
- 156
- 35
teşekkür ederim canım benim
yettim balımmkahvede azda olsa bi kızıllık var canım koyu kumral falan dene istersen. İyi bi şekilde boyarsa annecik bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama aktıktan sonra kızıllık olabilir 2 3 boyamada tam oturur anca renk değişmelerde genelde hep oluyo böyle. Kendi rengine dönüceksen son bi kerelik git istersen kuaföre kuşum. bu arada tüm fotolarınız süper ama albümdeki 3. fotonuza bittiiimm
![]()

kuaföre gideyim dediğin gibi hiç riske atmıyım, evde yapınca bide olmazsa bidaha gitmem gerekir.
Slm gelincikler napıyorsunuz bakalım..
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş gelmişler sefa gelmişler.
Asker yolu bekleyenler çoğaldı inşallah çabucak geçer bu zamanlar sizin için.. Dicle allah kavuştursun kuzum hem senin sevdiceğini hem diğer aarkadaşlarımızınn... Minnaksultan az kaldı seninki bu bayram çifte bayram olacak senin için inşallah..
Bizde bugün iftar daveti var. Annemler dünürlerini davet ettiler. Bende çalışıyorum havalar burada çok sıcak susuzluk mahvediyor. Bizimde nişanı kurban bayramından sonraya erteledim tarih 11.11.11 olsun istiorum bakalım inşallah olur. Düğünde bu gidişle 2012 sonbaharı gözüküyor. Bizim iş denize benzedi sürekli dalgalanıp yön değiştiriyor.![]()
canım hayırlı olsun 11.11.11 :) düğünü de 10.11.12 yapın :)) 2012 gelinide olsan bu topikten gitme ama .. allah gönlünüze göre versin güzelim.