Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin canımm
aralıga daha var canımm soyler belki suprız olsun istiyordur.. hem su da var askere gidicek şimdi kafası bir milyondur onun kolay bir surec degil, bence azcık ucundan da olsa konu acıldıgında sozlerine, tavırlarına bi bak belki askerden sonra olsun istiyordur
bisimde planımız aralık ocak gibi söz , şubatta hayırlısıyla askerlik , ağustos yada eylül 2013 büyük kavuşmainşallahhhhhh
ayyy yine mutlu oldum... :))
ah ne güzel :) kaç ay askerlik yapacak :) sen şimdi yemin törenine de gidersin benim en çok istediğim şey yemin törenine gitmek
valla bilemiyorum istiyor mu , istemiyor mu ? sordum olur mu diye laf arasında .. olur dedi .. sonra olmaz gibi birşey söyledi ... askerden sonra olacağını söylüyor zaten ama ben askerden önce istiyorum .. askerden önce olursa süre biraz uzun olacak 2 yıl gibi bir süre sözlü ve nişanlı kalıcaz.. gerçi 7 senedir çıkıyoruz :)
bisimde planımız aralık ocak gibi söz , şubatta hayırlısıyla askerlik , ağustos yada eylül 2013 büyük kavuşmainşallahhhhhh
oo maşallah canımm 7 sene :) evlenmeden once boyle uzun ilişki yurutebilenlere hayranım valla :)
siz kavusunda eninde sonunda, sözu nişanı erken olmus gec olmus onemli degil tatlımm
Sağol cnm :) işte bu yüzden artık aileler tanışsın ciddi birşeyler olsun istiyorum :) rabbim gönlümdekini biliyor inş. olur diyorum :)
oo maşallah canımm 7 sene :) evlenmeden once boyle uzun ilişki yurutebilenlere hayranım valla :)
siz kavusunda eninde sonunda, sözu nişanı erken olmus gec olmus onemli degil tatlımm
Sağol cnm :) işte bu yüzden artık aileler tanışsın ciddi birşeyler olsun istiyorum :) rabbim gönlümdekini biliyor inş. olur diyorum :)
inşallah canımm Allah hepimizin gönlüne göre versin :)
amin canımhepinizi allah kavuştursun..Allah tüm askerlerimizi korusun gelinciklerim![]()
hoşgeldin canım, allah gönlüne göre versin.kızlar merhaba beni de aranıza alın :)
erkek ark. aralık da askere gidecek. Askere gitmeden önce ben söz olsun istiyorum ama bunu ona demiyorum tabii, diyen taraf da asla ben olmam onan gelsin teklif.... ama hiç geleceği de yok![]()
hadi hayırlısı :)bisimde planımız aralık ocak gibi söz , şubatta hayırlısıyla askerlik , ağustos yada eylül 2013 büyük kavuşmainşallahhhhhh
amin canım
hoşgeldin canım, allah gönlüne göre versin.
şimdiden hayırlı tezkereler. benim aşkım 1 günlük asker şu an, ankarada..
[/COLO
hayırlı teskereler o zaman cnm sanada :)
teşekkür ederim walker![]()
hoşgeldin walker.
çoğunluk ya asker bekliyor ya da asker uğurlama evresınde. benımkıde eylul basında gidecek ..
baya alıngan agresıf olmaya basladı sesımı cıkarmıyorum
uzun donem bı de nası gececek bılmıorum
kızlar merhaba beni de aranıza alın :)
erkek ark. aralık da askere gidecek. Askere gitmeden önce ben söz olsun istiyorum ama bunu ona demiyorum tabii, diyen taraf da asla ben olmam onan gelsin teklif.... ama hiç geleceği de yok![]()
hoşgeldin canım, allah gönlüne göre versin.
şimdiden hayırlı tezkereler. benim aşkım 1 günlük asker şu an, ankarada..
çoğunluk ya asker bekliyor ya da asker uğurlama evresınde. benımkıde eylul basında gidecek ..
baya alıngan agresıf olmaya basladı sesımı cıkarmıyorum
uzun donem bı de nası gececek bılmıorum
Hoşgeldin tatlım aramızaa, güzel bi süprizlee eder belki teklifii:101:
hoşbulduk canım :) yok askerden sonra diyor. benim daha 1 senem var yani :) ailesininde diyeceğini hiç sanmıyorum :) neyse hayırlısı olsun :) ne diyelim şimdi bir kaç arkadaşımın daha nişanlandığını sözlendiğini gördüm çok hoşuma gitti valla :) o kadar sene bekle bende tık yok sıktı bu durum canımı :)
hoşbulduk canım :) yok askerden sonra diyor. benim daha 1 senem var yani :) ailesininde diyeceğini hiç sanmıyorum :) neyse hayırlısı olsun :) ne diyelim şimdi bir kaç arkadaşımın daha nişanlandığını sözlendiğini gördüm çok hoşuma gitti valla :) o kadar sene bekle bende tık yok sıktı bu durum canımı :)
aslında benım aılemde ızın vermedı askerden once bişi yapmaya tatlım , hep askerden sona yaparız denıldıgı ıcın bende tamam dedim hepkac senedır berabersiniz tatlım
canım biz 7 senedir beraberiz annesi yeni öğrendi birlikte oldugumuzu resmi olarak yenı öğrendi zaten biliyormuş ama belli etmiyormuş sonra şöyle yaparız böyle yaparız diye arada konuşuyormuş.... ama askerden sonra iş bulduktan sonra diyor erkek ark. yemin törenine gitmeyi çok istediğimi söylediğim halde ne yapcan yemin töreninde dediailen ne der dedim.. önce izin verirler sonra izin vermezler dedi.... kaldı yani :)