inş sağol cnm birde başımıza barış gücü çıktı ya !!!
seninki nerde yapıo cnm uzun dönem mi?
Ankara'da canımm uzun dönem yapıyo ama son 35 gunumuz var artık bitti sayılır çok şükür günler geçmek bilmesedee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş sağol cnm birde başımıza barış gücü çıktı ya !!!
seninki nerde yapıo cnm uzun dönem mi?
Ankara'da canımm uzun dönem yapıyo ama son 35 gunumuz var artık bitti sayılır çok şükür günler geçmek bilmesedee![]()
maşallahh Allah bizede nasip etsin ya biz daha dağıtım bile almadık![]()
rahat edıce yerde olsunda cok sukur bız rahattık son aylara kadar hergun 5 6 kere arardı benı ama sonra diğer bölüğe gönderdiler tüm askerleri millet acemılıkte sıkıntı ceker bız teskerecı olunca cektık valla sımdı gene aksamları rahat konusuoruz, nobetlerde flnda sureklı konusuoz
nişanlımın oldugu yer türkiyenin her yerine kıbrısta dahil dağıtım yapıyormuş. Hayırlısı neyse o olsun çok zor
hiç belli olmuyo balım burdurda acemilik yaptı sevgilim, % 90 doğu dediler bunalıma girdik anneside bende ma bak ankaraya düştü, içini rahat tut ınan bazen dogudaki askerler daha rhat oluyo. Onun rahatı yerınde olsunda sayılı zaman gelıcek yanınaa
inşallah biran önce bitirsin gelsin :):)
hoşbuldum kızlar. ne kadar hızla ilerleyen bi topic bıraktığımdan beri 3 sayfa olmuş :) uzunmu kısamı daha belli değil 1 ağustosta sınavı var simdi sonra belli olcak galiba . ben daha cok kısa cıksın istiyorum yani hemencik dönsün diye cok özlüyorum cünkü ama uzun olursa da para alıcak ve düğünü hızlandırır buda amaaan bilmiorum işte hayırlısı olsun :) sizce hanghsi daha iyi kızlar ? bide her gün konusabiliyomusun siz askerlerinizle okudugum kadarıyla pek problem olmuyo gibi ben hiç bsey bilmiorum daha suana kadar bi tanıdıgımın bile hiç askere gittiğini görmedim . bitek sey duydum kızlar galiba orda erkekler kendi aralarında bak arkanda kız bırakma seni boynuzlar filan diolarmıs galiba sonrada bizimkilerin içine kurt düşüyo tabi ondan cok stres oluyorum ..![]()
iyi bari konuşma sorunu olmaması iyimiş bende kısa istiyorum ama bakalım nolcak ? bide ne kadar da bir görüşebiliyonuz? yani hep o mu geliyo izinlerde yoksa sende onun yanına gidebiliyomusun ?
evet canım az kalmış sizin ne güzel bende o günleri görsem keske :)
23 olduk tatlım ya koca sıpalarız artık
ya ben o annanenin gıdısını yeriiiim heeesen dayanabılcenmı canım ya 4 5 ay ayrı durunca aılelerdende ayrı yerde olcaan
canım ben her halukarda ailemden ayrıyım ve tek kalıyorumsadece ev değiştircem evimizi kurcaz okullar tatilken orda olcaz sonra aşkım gitcek 4-5 aylık bi bekleme sürecimiz olcak şubata kadar..o arada da fırsat bulup ben giderim o gelr geçer ya bi şekilde... şubata denk geliyo eş durumu tayini ben kış düğünü pek istemiyorum şubattan sonraki yaz da 2013 e geliyo boşuna beklemiş olcaz... ayrı kalmaya azcık dişimizi sıkcaz böyle olursa.. tabi iki tarafı da ikna edebilirsek sadece bizim planlamamızla olmuyo
canım ben her halukarda ailemden ayrıyım ve tek kalıyorumsadece ev değiştircem evimizi kurcaz okullar tatilken orda olcaz sonra aşkım gitcek 4-5 aylık bi bekleme sürecimiz olcak şubata kadar..o arada da fırsat bulup ben giderim o gelr geçer ya bi şekilde... şubata denk geliyo eş durumu tayini ben kış düğünü pek istemiyorum şubattan sonraki yaz da 2013 e geliyo boşuna beklemiş olcaz... ayrı kalmaya azcık dişimizi sıkcaz böyle olursa.. tabi iki tarafı da ikna edebilirsek sadece bizim planlamamızla olmuyo
Doğru diyosun aslında tatlım 4 5 ay sabretmek var bıde 1 bucuk sene beklemek.. inş aileleri ikna edersinizde bian evvel yuvanızı kurarsınız canım
bizim askerlik bitecek sonra da hakkari yüksekova dönemi başlayacak minnakım... çok uzak yaaa.. kimbilir ne kadar az görüşme fırsatımız olcak belki 3-4 ayda bi olcak... ama şu askerlikte tlfn bile böyle sıkıntılıydı ya şükretmeyi öğrendim.. telefonu olsun bilgisayarı olsun bi şekilde geçirirz o 1.5 seneyi diyorum yeter ki sağlığı yerişnde olsun..offff bi araya gelmek kavuşmak neden bu kadar zor kiAllah ım sağ salim kavuştursun sevdiceğimi banaa
![]()
hoşbuldum kızlar. ne kadar hızla ilerleyen bi topic bıraktığımdan beri 3 sayfa olmuş :) uzunmu kısamı daha belli değil 1 ağustosta sınavı var simdi sonra belli olcak galiba . ben daha cok kısa cıksın istiyorum yani hemencik dönsün diye cok özlüyorum cünkü ama uzun olursa da para alıcak ve düğünü hızlandırır buda amaaan bilmiorum işte hayırlısı olsun :) sizce hanghsi daha iyi kızlar ? bide her gün konusabiliyomusun siz askerlerinizle okudugum kadarıyla pek problem olmuyo gibi ben hiç bsey bilmiorum daha suana kadar bi tanıdıgımın bile hiç askere gittiğini görmedim . bitek sey duydum kızlar galiba orda erkekler kendi aralarında bak arkanda kız bırakma seni boynuzlar filan diolarmıs galiba sonrada bizimkilerin içine kurt düşüyo tabi ondan cok stres oluyorum ..![]()
ay kaynanaya bak senn yaa çok şükür benim kayınannişim bal gibi ama oda cok cekmıs kaynanasından, askerde canım sevdiceklerimiz
ehliyetini eline alda kutlama yapalım burda elifimay ben öpüp başıma koyarım kayınannişimi ya
ehliyetin hayırlı olsun şimdiden buarada adaşım![]()
ünv. son sınıf öğrencisiym formasyonumu falan alıyorm. amacm seneye ing. öğretmeni olmak inşallah..canım benimki de tek oğlan malesef
Öğretmenmisin bu arada?
her ay vereceğin taksit kadarını kenera at.. ben sıkılırım diye.. her ay bile yeni yeni güzl şeyler çıkıyo almıyorm. erkek arkadşmla beraber para biriktiriyoruz. allaha şükür ev döşeyecek kadar paramız oldu... sizde biriktirn kızlar.benım lımıt de yuksek tutamıorum kendımı![]()
![]()
ceyız topıgı acacagım aslında ama sımdıden 2013 e daha var. utanıorum acmıorum :90:
utanmasam yatak odasını bıle alacagımevlendıkten sonra borcumuz olmasın gezelım ıstıorum
![]()
anlatsana biraz.. nasıl olmştu? yemeğemi geldi? baban neler sordu neler dedi? nişanlın nasıl davrndı? arkasndan baban nelerini beğendi nelerini eleştirdi? (çok sordm biliyorm ama çok heycnlıymslm hoşgeldinn :) bizimde ilk nişanlım tek gelmişti tanışmak için heyecandan kalbim durcaktı resmenn ah ahh eski günlerr![]()