Tahmini puanlarımız,sıralamalarımız, istediğimiz okullar olur mu olmaz mı?

gelmesin ya sözlerinde dursunlar böyle donek sistem görmedim

Dur bakalım daha başımıza neler gelicek okula kayıt olmadan rahat yok bize en büyük hataları sınava 2 hafta sistemi degistirmeleri.şimdi geri gelmesi benim işime geliyor ama bir yandan da heveslenen insanlar

durmucakları sözü niye ortaya atıpta degiştiriyolar veya degiştirme aşamasına getiriyorlar anlamıyorum bu konunun üzerinede zaten yorum yapılmaz dedigimiz gibi sistem ve sistemin başındaki laf atıp tutanlarda dönek. hakkımızda hayırlısı

Haklısın artık takmamaya çalışıyorum ben

ben bişi merak ediyorum. bu sene herkes eşit dendi ya benim kardesım meslek lısesı tekstıl bolumu okuyor üniversitede dış ticaret istiyor. bu sene meslek liseli ile ticaret lisesi bir mi ? dış ticaret bölümüne oncelıgı olan ticaret lisesiydi simdi o öncelik kalktımı ?

ygs-5 puanım 365, lys puanım tahmini olarak tm1 puanım 328 civarı int.den hesapladığıma göre, diploma notum 80 sanırım ama bunu nasıl ekleyeceğim konusunda pek bi fikrim yok eskişehirde iktisat okumak istiyorm iki üniversiteden biri olabilir farketmez :) kızlar sizce olur mu yaaa :)

arkadaşlar fatih üniversitesi hemşirelik ygs2 sıralaması 547.000 benim sıralamam 315.000 gelir diploma puanımda 70 alan dışı tercih gidebilirmiyim acabaaa bilen biri söylesin ya

arkadaşlar fatih üniversitesi hemşirelik ygs2 sıralaması 547.000 benim sıralamam 315.000 gelir diploma puanımda 70 alan dışı tercih gidebilirmiyim acabaaa bilen biri söylesin ya

artik katsayi kalkti yani alandisi tercih diye bir sey kalmadi artik :) bence girebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…