Tahmini puanlarımız,sıralamalarımız, istediğimiz okullar olur mu olmaz mı?

matteroftime

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
1.296
1.382
333
Arkadaşlar yoğun bir seneyi geride bıraktık.Kimimiz üzüldü kimimiz sevindi.Tahmini puanlarımızı burada paylaşalım bilgilerimizi paylaşalım istediğimiz okullar gelir mi onu konuşalım.Buyrun topiğe :)

mf-4 puanım 340 gibi bişey gelcek okuldan da 50 gelse 390
ygsde 368 puanla 58 bindeydim bunda da 55 bin falan olursa.. :44: pamukkale endüstri olur heralde ya

okul puanını 60 üzerinden hesapladın değil mi :) öyleyse 415 puan diyor gelebilme ihtimali yüksek tebrik ederim :13:

Merha kızlaarrr

Bende dilden girdimm 71 doğru 7 yanlış yaptım Ygs kötü 300 puandı ama telafi ettim şüükür. Dilde ygs lys oranlaması %35 %65 Okuldan 49,5 puanım geliyor ve yaklaşık olarak 440 puanım olcak.

Bursa Uludağ
Antalya Akdeniz
Kocaeli
Çanakkale 18 Mart
Samsun 19 Mayıs
Balıkesir

İngilizce öğretmenliklerini tercih edicem

Umarım hepimiz istediğimiz yerlere gideriiizz

lys de düzeltmen çok çok iyi olmuş :) hangisi gelicek acaba sonuçlar açıklanınca paylaşırız burda

ben 246 aldım ygs den,lys den de 25-30 net arası bekliyorum,okuldan 80 puan aldım sanırım 47.22 gibi bişiy geliyo ondan da şu diploma puanı çarpımları..sizce kırıkkale fransızca tercümanlık gelir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…