Taharet nasıl alınır? lütfen ciddi olan gelsin..

Belki yurt disindaysa taharet musluklari yok malasef... uzun sure yaşadım taktiramadik wcnin yaninsa ibrik değilde onun yerine kullanılan sey vardı ....en iyi yani sadece suyu ilitip dolduruyorduk soguk su olmuyordu :)) tabiki alma sekli önden arkaya doğru olmali bayanlarda sorun oluyo arkadan öne dogru almak... su kullaniyorsun neden idrar kalsın sonra tuvalet kağıdıyla kurulayinca bisey olmaZ..

Klozette ibrikle çok zor, taharet musluğu ile alabilirsin. Ama senin sorunun ne bilmemek mi nasıl alındığını yoksa 1 maşafa su yetmiyor mu?

Bu arada taharet nasıl alınır bana da baya büyük yaşlara kadar anlatan olmamıştı. Orta okulda falandım öğrendiğimde teyzem anlatmıştı. O zamana kadar hep tuvalet kağıdı kullanıyordum. Bilmemek ayıp değil gerçekten bilmiyorsan anlatabilirim. Normal tuvalet için kovaya su doldurup sağ elinle kovayı tutuyor sol eline su döküp bölgeyi yıkıyorsun. Sonra tuvalet kağıdı ile önce elini kurulayın sonra bölgeyi kurulayın çıkıyorsun. Bu kadar

"ahiret musluğu" ay kahkaha attım resmen Allahta seni guldursun canım bnm

Bu isim daha güzel oldu

klozetde ibrik mi
yurt dısında yasıyorsunuz heralde ?

klozetde ibrigin ne ısı var yahu

Evet ben cok vesvese yasiyorum taharet alırken. Dusunünki bir ibrik su ve klozette nasıl yikanilir hicbir idrar diski kalmadan?
Gecende bir konu acilmisti buna benzer oncelikle bu takintili durumunuz icin tedavi olmayi oneriyorum.
Wc sonrasi belden alt kisminizi dusta yikayin cok zor olmaz diye dusunuyorum.
Klozet kullaniminda mi zorlaniyorsunuz alaturka wc yaptirin ya da turk klozetlerinde taharet muslugu var diger turlu avrupa daki wc lerde o musluk yok. Ustten su dokunce belki sicrama yapiyordur. Gunde kac kere idrara cikiyorsunuz ki dert haline geliyor?

Kuru kalmasına dikkat ederek yapılır. Nemli birakilmamaya gayret ederek.

Hım Arabistan damı yaşıyoruz ki böyle kelimeler var aman neyse

ne alakası var yahu..
zaten bir dünya kelime var arapçadan geçen..
bunun telaffuzu farklı gelmiştir belki size .. yada hiç duymadığınızdan ..
sık kullanılan bir kelimedir oysa..

darp, evlat gibi bir sürü kelime var arapça kökenli.. kulak dolgunluğu olduğu için garipsenmiyor herhalde..

Yakın zamanda açılan bu ikinci tuvalet temizliği konusu ve yanlış hatırlamıyorsam yeni üyeler bu konuyu açıyor. Bende 5 ay yurtdisinda yaşadım ve bunu kimseye sormadan mantigimla hallettim. Hadi sizin aklınıza gelmedi diyelim. Hiç mi danisacaginiz bir Türk yakınınız yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…