Taharet nasıl alınır? lütfen ciddi olan gelsin..

Konu Sahibi sanirim obsesif kompulsif (takintili dusunceler)'e sahip.Emin olmak istiyor o yüzden onun için bu konu takıntı haline gelmiş. Bence de dalga geçmeyin.

Şaka gibi ama gerçek.

Eklentiler

• ses-getirmiş-icatlar_606427.webp
    ses-getirmiş-icatlar_606427.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 134
Sayın bayan siz psikolojik olarak rahatsızsınız. Bu konuda en iyi doktor tanıdığım. İstanbul için Dr Hasan Basri izgi dir. Google da aratın.face de sayfası var. Randevu alın kendisinden

Arkadasim tuvalet kagidi diye bir sey var. İbrik ney bu devirde? İslat tuvalet kagidini guzelce temizle. Sonra da kuru tuvalet kagidiyla kurula. Cikarken elini yikamayi unutma
İslak tuvalet kagidiyla yapamiyorsan islak mendiller var hijyenik, bebeklere kullanilanlardan. Onlardan al. Alkolsuz parfumsuz.
Yok takintiliysan da doktora git ,hastanede yat,ilac kullan. Hayat bu kadar zor olmamali
Sadece tuvalet kagidiylami su kullanmiyormusunuz?

Bu nasil konu yahu :) ibrik mi kaldi ayol? @dengesizbayan cidden bilmiyor musun tahretin ne oldugunu. Ilginc.

Din olarak tahret de once tuvalet kagidi sonra yikama sonra yine tivlet kagidi kurulama mubalaga olarak degerlendirilmis. Asiriya kacmayin denmis daha once okumustum. Vesvese iyi degildir abdest alirken bile olmadi mi oldu mu vesvesi yapmayacakmissin.
Temizlik olarak ise nesini soruyosunuz anlamadim? Cok takintiliysaniz elinize sivi sabun alip guzelce yikayim varsa tahret muslugunda yoksa ibrikle! Durulayin. Sonra da yine tuvalet kagidiyla kurulayin. Yine mi rahat etmedi bi daha bi daha yikayin. Temizlik takintiniz olabilir tabi ama bunu sormak cok gereksiz.

aslında var tabii çevresinde birileri ama konu sahibi takıntılı

onlar bunu bildiği için genel geçer olarak söylüyorlar

esasen konu sahibi de biliyor ama o kendini temzi hissetmiyor

işte çok kişi söylesin de inanayım temiz olduğuma modunda

esasen tıbbi yardıma ihtiyacı var
Aynen öyle anladığınız için teşekkürler

Hergün farklı nickle aynı soruyu sormaya devam mı edeceksiniz böyle?
Google denen birşey var,oraya neyi merak ediyorsan yazıyorsun karşına video,fotoğrafta dahil yüzlerce sonuç çıkarıyor,cidden var böyle bir arama motoru !! Açın okuyun,izleyin ama yıldırmayın insanları artık yeter. Nasıl anlatalım ne diyelim bilemiyorum ki. Bugün bunu anlatsak yarın ne zeka küpü bir soruyla geleceksiniz Allah bilir.
Yani birde tepki alıyorsunuz,nick değişince tepkiler değismiyor farkında mısınız?

dün yazılanları ne ara uyguladın da yeni üyelikle aynı konuyu açıyorsun?
ayrıca internette istediğin kadar taharet konulu yazı video bulabilirsin.

Çevrenizde hiçmi? bir insan evladı yokta.
Burda tartışma ortamına sebebiyet vermek için konu acıyorsunuz.

Bazen bu insanları anlamakta zorluk çekiyorum.
Sanki etrafı denizlerle cevrili bir Ada'ya düşmüş. Tek iletişimi net ve KK.
Ara sor birilerine. :süslü:
Neden sorulmasın ?
İnternette bilgi paylaşımı yapıyoruz ?

Klozette ibrikle çok zor, taharet musluğu ile alabilirsin. Ama senin sorunun ne bilmemek mi nasıl alındığını yoksa 1 maşafa su yetmiyor mu?

Bu arada taharet nasıl alınır bana da baya büyük yaşlara kadar anlatan olmamıştı. Orta okulda falandım öğrendiğimde teyzem anlatmıştı. O zamana kadar hep tuvalet kağıdı kullanıyordum. Bilmemek ayıp değil gerçekten bilmiyorsan anlatabilirim. Normal tuvalet için kovaya su doldurup sağ elinle kovayı tutuyor sol eline su döküp bölgeyi yıkıyorsun. Sonra tuvalet kağıdı ile önce elini kurulayın sonra bölgeyi kurulayın çıkıyorsun. Bu kadar
Evet rica edersem söyleyebilirmisiniz?

Back
X