- 28 Kasım 2010
- 42.240
- 140.286
- 798
Klozetin uzerinde asmu hayratidir da yazsin miaha düzelttim sonra yorumunu gördüm hahahahahahabilsem düzeltmezdim
benim adıma yaptır vasiyetimdir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klozetin uzerinde asmu hayratidir da yazsin miaha düzelttim sonra yorumunu gördüm hahahahahahabilsem düzeltmezdim
benim adıma yaptır vasiyetimdir![]()
klozete değil ya. güzel adıma yakışmazKlozetin uzerinde asmu hayratidir da yazsin mi![]()
Ya adını duydum ama tam anlamını bilmiyorumciddi mi:))
Yoo çok ciddiyimŞaka yapıyorum ya da ironi yapıyorum falan diyin, ne olur?
Yurt dışında yaşıyor galiba, ahiret musluğu yok çoğu yerde.
Ve belkide vardır kendini temiz hissetmediği için bu yolu seçmiştir .
Okb ileri dereceyse gerçekten çok zor yaşamak böyle insanlar için.
Elbette biliyorsunuz taharetin nasıl alındığını ama size temiz gelmiyor.
Tedavi oluyor musunuz ? Oluyorsanız bu konuda size nasıl tavsiyede bulunuyor doktorunuz ?
..
Yurt dışında yaşıyor galiba, ahiret musluğu yok çoğu yerde.
Ve belkide vardır kendini temiz hissetmediği için bu yolu seçmiştir .
Okb ileri dereceyse gerçekten çok zor yaşamak böyle insanlar için.
Elbette biliyorsunuz taharetin nasıl alındığını ama size temiz gelmiyor.
Tedavi oluyor musunuz ? Oluyorsanız bu konuda size nasıl tavsiyede bulunuyor doktorunuz ?
..
Yoo çok ciddiyim
Ee bunu zaten yapıyoruz ki neden taharet adıTuvaletimizi yaptıktan sonra totomuzu yıkamamıza deniyor.
Gecende bir konu acilmisti buna benzer oncelikle bu takintili durumunuz icin tedavi olmayi oneriyorum.Evet ben cok vesvese yasiyorum taharet alırken. Dusunünki bir ibrik su ve klozette nasıl yikanilir hicbir idrar diski kalmadan?
Ee bunu zaten yapıyoruz ki neden taharet adı
Hım Arabistan damı yaşıyoruz ki böyle kelimeler var aman neysetaharetin kelime anlamı temizlenmek demek.. ordan geliyor sanırım arapça..
Hım Arabistan damı yaşıyoruz ki böyle kelimeler var aman neyse