Ya vuslat hahahah kız güldürme :)Kız benim bile haberim vardı valla :)
Tamam susucam yapabilirim inşallahHatasını eşim iyilik meleği ama kıymet bilemedim üzdüm diye anlayacak kavga ile anlayacak mi sanıyorsunuz
Sorarsa abimlere doyamadım fln diyin bari
Normalde sakinim ama saygısızlık yaptırmam kendime. Çocuk gibi hadi diyemez bana babası diyorsa baba bi dakka eşim abisini yengesini görsün diyecek demiyorsa alır tepkisini.Siz ne anlatıyorusunuz?
Ayrıca eşinizle konuşma biçiminiz çok saygısızca kulağından tutup kapıya götürmediğiniz kalmış. O sizin çocuğunuz değil
Genel olarak tepkileriniz gereksiz yere fazla agresif
Teşekkür ederim kayınpederime de laf etmiyim o zaman. Sayenizde ikiside gazabımdan kurtuldu ksdjdjsjsjTmm bunun üzerinden yürüyün bir kaç seneye sizi rahat bırakır ztn baş edemiyorum işime gelmiyor diye dusunur ama kavga ile olmaz
He kaynanamda öyle diyordu. 2 gün kitledi bizi anasının köyüne. Biz gidiyoruz diyoruzda nereye beni bırakmadan biyere gidemezsiniz diyor. Nerden bulcam araba diyor. Eşim kızsada bağırsada 2 gün orda kaldık 1 günde kurban eti dönüşte uğramaktan başka çaremiz yoktu. Ya da uğramayacaktım.et olduğu için kalkmak istemekte haklı uğramak istediniz uğradınız yemek yendi çay kahve içildi adam buna engel olmadı sizde bu sıcakta etlerin bozulmasını ister gibi davranmışsınız
sizin aslında eşinizin karşısında daha net durmanız gerek eşinize açıkca demeniz gerek ben abime gidicem bayramın bir gününü ona göre ayarlıyoruz öyle kapı kapı gezdiğim akrabam yok abim var sadece senin nasıl ailen varsa o da benim ailem bayramın hangi gününün olduğunun önemi yok 1 gün mutlaka ona ayırıcaz ona göre plan yapalım diyeceksiniz
ne abinizi sıkıntıya sokun ne eşinizi arada koyun ne kayınpederle aranız gerilsin siz yapın plan kimseye engel olmayack şekilde şehirlerarası oturan birsürü insan var nasıl hallediyorlar... halledersiniz ama böyle küslükle triple olmaz bu işler
Bu yorumun üzerine daha diye birşey yok benceSağolasın. Ben ılımlı bi insanım. Benim çocuğuma yapamaz izin vermez. Yanında da dedim benim çocuğuma yapma böyle şeyler diye. Çocuk tek lokma yemiyor. Ölecek açlıktan. Almış eline bahçe makasını gözüne sokucak merdivenden düşücek delirmişler. Benim kaynanam damadına sormamış çocuğunu getirirken bana laf edemiyorlar. Cevap veriyorum çünkü. Temzilik yapıcaz dedi yapamam gelmem valla dedim bi ablaya sildirdi. Eşime de söylenmek istiyorum bunun yaşandığı iyi oldu birdaha plan ailene göre değil bize göre yapılcak diye ama biryandan da sus diyorum.
Ay cam gülü giderken video çekeyim dedim köye eşime öne geçicem he dedim çünkü kayınpeder çakılmış gibi kalkmıyor. Eşimde bozuldu öndeki şişemi arkaya koymuş. Sen mi koydun lan bunu buraya dedim evet dedi aldım attım ezip kenara. Takığım ona zaten sabahtan beri satacam arabayaı bineceği koltukta kalmayacak
Haklısınız ama sabredemedim kayınpederime bi dakka baba diyorum hadi diyor bana. Vedalaşayım resim çekileyim bi dur be adam.
Sağolasın. Ben ılımlı bi insanım. Benim çocuğuma yapamaz izin vermez. Yanında da dedim benim çocuğuma yapma böyle şeyler diye. Çocuk tek lokma yemiyor. Ölecek açlıktan. Almış eline bahçe makasını gözüne sokucak merdivenden düşücek delirmişler. Benim kaynanam damadına sormamış çocuğunu getirirken bana laf edemiyorlar. Cevap veriyorum çünkü. Temzilik yapıcaz dedi yapamam gelmem valla dedim bi ablaya sildirdi. Eşime de söylenmek istiyorum bunun yaşandığı iyi oldu birdaha plan ailene göre değil bize göre yapılcak diye ama biryandan da sus diyorum.
Ay cam gülü giderken video çekeyim dedim köye eşime öne geçicem he dedim çünkü kayınpeder çakılmış gibi kalkmıyor. Eşimde bozuldu öndeki şişemi arkaya koymuş. Sen mi koydun lan bunu buraya dedim evet dedi aldım attım ezip kenara. Takığım ona zaten sabahtan beri satacam arabayaı bineceği koltukta kalmayacak
Bunu biliyorum susan ve bağıran insanlar dikkate alınmaz ama sürekli de doğrusunu yapamıyorum. Eşime de insanların yanında demedim odada tekti ve kızmakta haklıydım. Babası bana hedi derken bi dakka demesi gerekirdi kızdığımı görmeliydi ve memnun olmadığımı da. Kayınpederimde aynı şekilde. Çok mantıklı şeyler söyledim yeni geldik senede 1 kere görüyorum dur ateş mi aldın diye bunları sert söylesemde komik tarzda söyledim. Düşündüğünüz gibi değil. Sinirliyim ama. Zoruma gidyorÇok bağıran fevri olan insanlar dikkate alınmaz.
Bağırır çağırır susar gözüyle bakılıyor böyle insanlara..
Sizi saymalarini istiyorsanız uslubunuz da buna yakışır şekilde olmalı.
Yazdiklarinizdan söylediğiniz sözlerden anlaşıldığı üzere üslubunuz da hiç hoş değil.
Hadi yallah diye eşinizi kovuyor, sonra onun yanına oturup yola devam ediyorsunuz.
Böyle mi saygınlık edineceksiniz?
Eşiniz ailesi , eşiniz sizin için şimdi ne düşünüyordur?
*Himmm evet onun da bir ailesi var abisine uğramak uzun oturmak hakkı tüh biz çok hata ettik . Kalbini kazanalım hemen
Yoksa çok çok afedersiniz amaa
*Bağırdı çağırdı eşek gibi bindi arabaya geliyor işte..
Maalesef ikincisi..
Ve buna maalesef siz sebebiyet veriyorsunuz.
Babası 1 kere bile aramadı nasılsın diye çocuğunu. Ay ne bileyim. Birazdaha iyiyim en azından kavga etmeyeceğim. Sakinim.Yani gerçekten garip insanların küçücük çocuk ne işi var
Damat istemese getiremezdi, onlarında işine gelmis. Yaşlılar ile uğraşmak zor gerçekten. Ama sınırlarını bilmek zorundalar.
Ben sahsen arabada ko varken o otursun, boşver çekme video. Canını sıktığına değmez.
Sekiz yıldır evliyiz. Dört yıldır da tek kelime konuşmadım bayramlaşmadım dahiNe kadar sürelik evlisiniz ? Eşime söylüyorum da hakkımı yiyorsun ben hep seni düşünüyorum nankörlük yapma önceliğim sensin diyor
İşte o yüzden diyorum eşin sana he canım he otururuz sorun yok diyor. Ailesine de merak etmeyin 1 saat otururuz kalkarız diyor. Herkesi idare ettiğini sanıyor. Ama sizin aranızda sorun oluyor bu sefer. Eşinin aklı yok mu temmuz ayı türkiye nin her şehri sıcak o etlerle fazla oturamayacağınızı biliyor zaten.Ben eşimle konuşmuştum kalkalım diyen o değildi o olsaydı ona derdim kayınpederim kaile almadı. Etler var nasıl kalıcaz dedim eşime bieşy olmaz hallederiz sen dery etme dedi. Al sana et.
Bunu biliyorum susan ve bağıran insanlar dikkate alınmaz ama sürekli de doğrusunu yapamıyorum. Eşime de insanların yanında demedim odada tekti ve kızmakta haklıydım. Babası bana hedi derken bi dakka demesi gerekirdi kızdığımı görmeliydi ve memnun olmadığımı da. Kayınpederimde aynı şekilde. Çok mantıklı şeyler söyledim yeni geldik senede 1 kere görüyorum dur ateş mi aldın diye bunları sert söylesemde komik tarzda söyledim. Düşündüğünüz gibi değil. Sinirliyim ama. Zoruma gidyor
Neden inadına 2 3 saat daha oturmadın?Canım ben takmadım ki ? Kendileri takıldı. Anlamıyorlar kafayı yiyeceğim. Abime gidicem ben ya giderken ya dönüşte ona göre bizle gelicekseniz dedim. Eşim uğrarız dönüşte dedi. Kaynanam etlerm etlerim diye söylendi. Götür o zaman etlerini otobüsle ? Ay sinir oldum birdaha eskisi kadar neşeli gelinleri olmayacak. Aileme saygısızlık yaşıtlar.
Teşekkür ederim kayınpederime de laf etmiyim o zaman. Sayenizde ikiside gazabımdan kurtuldu ksdjdjsjsj
Geçen konusunda ben dedim, etleri kargo ile bizlere gönder, yorgan gitti kavga bitti olsun diye"Kayınbaba ve etleri neden peşinize taktınız" hahahahah çatladım
Babası 1 kere bile aramadı nasılsın diye çocuğunu. Ay ne bileyim. Birazdaha iyiyim en azından kavga etmeyeceğim. Sakinim.
bu kp ile ilgili durum değil ki ,çoluk çocuk bile bilir arabada et dururken oturulmayacağını ,adamın tepkisi ,gitmek istemesi gayet normalbence kp bu durumda ılımlı bile davrnamış,benim huysuz dedem vardı rahmetli gelinlerine böyle davranmazdı,annem öz kızı olduğu halde huzursuz olurmuş.
İyi bayramlar Lalem. Benim amacım abimle yengemi görmekti 1 saatte olsa 2 saat oturdum yedim içtim hediyelerini verdim lakin babasının yaptığına sinirlendim hoş değil. Ben amacıma ulaştım az durmamın bedelini de bidaha otosbüsle giderek ödicekler. Değişicek Lalem hepsi tecrübe şu 24 senelik hayatımdaAh canım Kanarya!
Çok üzüldüm.
Haklı çıktığımıza çok üzüldüm.
Sen tepki vermen gereken yerlerde ses çıkarmıyorsun. Haksız olduğun zaman sesini çıkarıyorsun. Üzgünüm canım benim o zaman da dikkate alınmıyorsun.
Neyse…
Yapacak bir şey yok.
Bu sistemin değişeceğini sanmıyorum ben artık.
Bayramın mübarek olsun inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?