Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde sakinim ama saygısızlık yaptırmam kendime. Çocuk gibi hadi diyemez bana babası diyorsa baba bi dakka eşim abisini yengesini görsün diyecek demiyorsa alır tepkisini.

He kaynanamda öyle diyordu. 2 gün kitledi bizi anasının köyüne. Biz gidiyoruz diyoruzda nereye beni bırakmadan biyere gidemezsiniz diyor. Nerden bulcam araba diyor. Eşim kızsada bağırsada 2 gün orda kaldık 1 günde kurban eti dönüşte uğramaktan başka çaremiz yoktu. Ya da uğramayacaktım.

Bu yorumun üzerine daha diye birşey yok bence

Haklısınız ama sabredemedim kayınpederime bi dakka baba diyorum hadi diyor bana. Vedalaşayım resim çekileyim bi dur be adam.

Çok bağıran fevri olan insanlar dikkate alınmaz.
Bağırır çağırır susar gözüyle bakılıyor böyle insanlara..

Sizi saymalarini istiyorsanız uslubunuz da buna yakışır şekilde olmalı.

Yazdiklarinizdan söylediğiniz sözlerden anlaşıldığı üzere üslubunuz da hiç hoş değil.

Hadi yallah diye eşinizi kovuyor, sonra onun yanına oturup yola devam ediyorsunuz.

Böyle mi saygınlık edineceksiniz?
Eşiniz ailesi , eşiniz sizin için şimdi ne düşünüyordur?

*Himmm evet onun da bir ailesi var abisine uğramak uzun oturmak hakkı tüh biz çok hata ettik . Kalbini kazanalım hemen

Yoksa çok çok afedersiniz amaa

*Bağırdı çağırdı eşek gibi bindi arabaya geliyor işte..

Maalesef ikincisi..
Ve buna maalesef siz sebebiyet veriyorsunuz.

Yani gerçekten garip insanların küçücük çocuk ne işi var
Damat istemese getiremezdi, onlarında işine gelmis. Yaşlılar ile uğraşmak zor gerçekten. Ama sınırlarını bilmek zorundalar.
Ben sahsen arabada ko varken o otursun, boşver çekme video. Canını sıktığına değmez.

Bunu biliyorum susan ve bağıran insanlar dikkate alınmaz ama sürekli de doğrusunu yapamıyorum. Eşime de insanların yanında demedim odada tekti ve kızmakta haklıydım. Babası bana hedi derken bi dakka demesi gerekirdi kızdığımı görmeliydi ve memnun olmadığımı da. Kayınpederimde aynı şekilde. Çok mantıklı şeyler söyledim yeni geldik senede 1 kere görüyorum dur ateş mi aldın diye bunları sert söylesemde komik tarzda söyledim. Düşündüğünüz gibi değil. Sinirliyim ama. Zoruma gidyor

Babası 1 kere bile aramadı nasılsın diye çocuğunu. Ay ne bileyim. Birazdaha iyiyim en azından kavga etmeyeceğim. Sakinim.

Ah canım Kanarya!

Çok üzüldüm.

Haklı çıktığımıza çok üzüldüm.

Sen tepki vermen gereken yerlerde ses çıkarmıyorsun. Haksız olduğun zaman sesini çıkarıyorsun. Üzgünüm canım benim o zaman da dikkate alınmıyorsun.

Neyse…
Yapacak bir şey yok.
Bu sistemin değişeceğini sanmıyorum ben artık.

Bayramın mübarek olsun inşallah canım.

Ben eşimle konuşmuştum kalkalım diyen o değildi o olsaydı ona derdim kayınpederim kaile almadı. Etler var nasıl kalıcaz dedim eşime bieşy olmaz hallederiz sen dery etme dedi. Al sana et.
İşte o yüzden diyorum eşin sana he canım he otururuz sorun yok diyor. Ailesine de merak etmeyin 1 saat otururuz kalkarız diyor. Herkesi idare ettiğini sanıyor. Ama sizin aranızda sorun oluyor bu sefer. Eşinin aklı yok mu temmuz ayı türkiye nin her şehri sıcak o etlerle fazla oturamayacağınızı biliyor zaten.

Düşündüklerinizde haklısınız, elbette haklısınız.
Ama tepkilerinizde haklı değilsiniz.

Hani öyle ki insan hakliyken ancak bu kadar haksız duruma düşebilir. Siz buna örnek olmuşsunuz.

Haklı da olsanız, hakkınızı arama şekliniz hoş olmadığı için insanın sizden taraf olası gelmez. Eşiniz de muhtemelen o yüzden sessiz kalıyor..

Neyse olan olmuş, her şey bir tecrübe. Buradan güzel dersler çıkarmanızı dilerim

Neden inadına 2 3 saat daha oturmadın?
Bunlar bundan anlar.
Hata sende... Oturacaktın. Kalkmayacaktın. Sana istediğini öyle veya böyle yaptırdı kv... Üzgünüm Sunshine ama bu maçı sen kaybettin

Teşekkür ederim kayınpederime de laf etmiyim o zaman. Sayenizde ikiside gazabımdan kurtuldu ksdjdjsjsj

Ne alaka ne kadar haklı olduğunu düşünse de eşim babama laf etse / ailesinin yanında laf yetiştirse çok kızardım sizin muhatabıniz esiniz.
Sakin öyle bir hata yapmayın adam tepkisinde gayet haklı ( olay içerisinde)

Babası 1 kere bile aramadı nasılsın diye çocuğunu. Ay ne bileyim. Birazdaha iyiyim en azından kavga etmeyeceğim. Sakinim.

Kavga ile çözülmez zaten emin ol. Birde hasta filan olur birşey olur suçlusu sen olursun. En azından iyi kötü dediğin oldu. Boşver bundan sonrasını.

Anam sizin sulalede bir manyak insan evladıni özlemez mi?

bence kp bu durumda ılımlı bile davrnamış,benim huysuz dedem vardı rahmetli gelinlerine böyle davranmazdı,annem öz kızı olduğu halde huzursuz olurmuş.
bu kp ile ilgili durum değil ki ,çoluk çocuk bile bilir arabada et dururken oturulmayacağını ,adamın tepkisi ,gitmek istemesi gayet normal

İyi bayramlar Lalem. Benim amacım abimle yengemi görmekti 1 saatte olsa 2 saat oturdum yedim içtim hediyelerini verdim lakin babasının yaptığına sinirlendim hoş değil. Ben amacıma ulaştım az durmamın bedelini de bidaha otosbüsle giderek ödicekler. Değişicek Lalem hepsi tecrübe şu 24 senelik hayatımda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…