Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acaba kayınvaliden kendi kızına da böyle davranıyor mu hiç sanmam gelin kötü olunca kötü diyorlar önce sen bir büyüklük yap da sonra saygı bekle yani
Yok bitanem kızı kocasının memlketine gitsin ne işin var der. Sabah akşam gelir de ben gidince laf olur :)

Ben yapmazlar sandım. Eşim gidcez tabi dedi hediyeler aldım hazırlık yaptılar kayınpederim sinirlendirdi beni kalkalım diye. Eşim deseydi daha da çıkışırdım ama adamada tabikide babacığum diyemedim.
Canım benim orada o davranıştan sonra kp e patlamış olman önemli değil. Ben kp ile böyle Bi konuda muhattap olmam ki benim kocam o değil. Planı baştan senin de isteklerine göre yapacaktınız. Yaz günü etler arabada abine uğrama planınız yanlış. Adamın orada kalkalım diyeceği zaten ortada. Bu konuda eşinle konuşman lazım.

Haklısınız ama sabredemedim kayınpederime bi dakka baba diyorum hadi diyor bana. Vedalaşayım resim çekileyim bi dur be adam.

abinize bayram dışında gidemiyor musunuz eğer bayramda böyle sıkıntı olacaksa onun dışında gidin 2 sene boyunca abinize gitmemeniz enteresan geldi
İznim yok. 3 senedr yıllık izin kullanamadım sadece bayram iznim var o da götü boklu köylerinde geçiyor geçmediğinde mevzu oluyor işte.

Ben eşimle konuşmuştum kalkalım diyen o değildi o olsaydı ona derdim kayınpederim kaile almadı. Etler var nasıl kalıcaz dedim eşime bieşy olmaz hallederiz sen dery etme dedi. Al sana et.

senede 2 bayram var resmi tatiller var haftasonları var 2 senede illaki zaman bulup gidebilirdiniz çok görmek isteyen geceden çıkar sabah oraya varır oradan öğlen yola çıkar gece evine gelir uyur sabah işine geri gider .... benim akrabalarımda uzak şehirde aramızda 8 saat var böyle yapıyorum ...

bir bayram abinize uğrarsınız diğer bayram eş ailesinde vakit geçirirsiniz ramazan bayramında veya kaç günlük kurban bayramında et işini hallettikten sonra da gidebilirdiniz böyle abinizde gerildi kayınpederle de gerildiniz falan ... sıkışık araya sokmamalıydınız abinizle geniş zamana ihtiyacınız vardı

eşiniz annemlerle yarı yarıya bölüşürüz benzini demiş. sizin en başta o zaman ben sizinkilerde vakit geçireyim beni otogara bırak ben abimmlerle vakit geçiririm ya oradan direkt geçerim ya da yol üstüyse beni alırsınız derdiniz daha iyi olurdu bu sıcakta sıkış tıkış etlerle yolculuk+ araçta etler bekliyor falan.... olacak iş değildi ama kabul edin , hadi kalkalım dediklerinde ay doyamadım hiç birşey anlamadım bu seferlik böyle olsun bu soruna çözüm bulalım kusura bakma abicim derdiniz olur biterdi

Valla canım Allah kolaylık versin. Çok zor insanlar. Hiç sınır bilmiyorlar. Ama sen iyi idare ediyorsun bence. Eşinle arayı bozma, ama kırgın olduğunu söyle. Böyle bir sebepten tartışma.
Kv ayrı manyak, görümce ayrı manyak.

Bende öğreniyroum işte. Ben abimleri görüyorum zaten doğumda gideceğim amacım kendi ailem var onlarada gidilcek imajı verip tek kendileri olduğunu sanmamalıydı. 2 saatte yetti ama kayınpederimin yaptığı kabul edilebilir gibi değil ki.

Siz doğrusunu söylüyorsunuz ama hatasını nasıl anlayacak ? Böyle yapmamalıydı? Ya da eve gidince konuşmamayı düşünüyorum.

Hatasını eşim iyilik meleği ama kıymet bilemedim üzdüm diye anlayacak kavga ile anlayacak mi sanıyorsunuz
Sorarsa abimlere doyamadım fln diyin bari

Siz ne anlatıyorusunuz?

Ayrıca eşinizle konuşma biçiminiz çok saygısızca kulağından tutup kapıya götürmediğiniz kalmış. O sizin çocuğunuz değil

Genel olarak tepkileriniz gereksiz yere fazla agresif

Tmm bunun üzerinden yürüyün bir kaç seneye sizi rahat bırakır ztn baş edemiyorum işime gelmiyor diye dusunur ama kavga ile olmaz

et olduğu için kalkmak istemekte haklı uğramak istediniz uğradınız yemek yendi çay kahve içildi adam buna engel olmadı sizde bu sıcakta etlerin bozulmasını ister gibi davranmışsınız

sizin aslında eşinizin karşısında daha net durmanız gerek eşinize açıkca demeniz gerek ben abime gidicem bayramın bir gününü ona göre ayarlıyoruz öyle kapı kapı gezdiğim akrabam yok abim var sadece senin nasıl ailen varsa o da benim ailem bayramın hangi gününün olduğunun önemi yok 1 gün mutlaka ona ayırıcaz ona göre plan yapalım diyeceksiniz

ne abinizi sıkıntıya sokun ne eşinizi arada koyun ne kayınpederle aranız gerilsin siz yapın plan kimseye engel olmayack şekilde şehirlerarası oturan birsürü insan var nasıl hallediyorlar... halledersiniz ama böyle küslükle triple olmaz bu işler

Sağolasın. Ben ılımlı bi insanım. Benim çocuğuma yapamaz izin vermez. Yanında da dedim benim çocuğuma yapma böyle şeyler diye. Çocuk tek lokma yemiyor. Ölecek açlıktan. Almış eline bahçe makasını gözüne sokucak merdivenden düşücek delirmişler. Benim kaynanam damadına sormamış çocuğunu getirirken bana laf edemiyorlar. Cevap veriyorum çünkü. Temzilik yapıcaz dedi yapamam gelmem valla dedim bi ablaya sildirdi. Eşime de söylenmek istiyorum bunun yaşandığı iyi oldu birdaha plan ailene göre değil bize göre yapılcak diye ama biryandan da sus diyorum.
Ay cam gülü giderken video çekeyim dedim köye eşime öne geçicem he dedim çünkü kayınpeder çakılmış gibi kalkmıyor. Eşimde bozuldu öndeki şişemi arkaya koymuş. Sen mi koydun lan bunu buraya dedim evet dedi aldım attım ezip kenara. Takığım ona zaten sabahtan beri satacam arabayaı bineceği koltukta kalmayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…