• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha ne diyeyim ? Mala anlatır gibi anlattım.
önemli olan anlatmanız değil ki ,et sizin değil diye umrunuzda olmamış ama adam yarım saat oturur kalkar gelininde gönlü olur diye düşünebilir ,ince ayrıntıyla sizin yerinize düşünmek zorunda değil ki

onun planlamasını siz yapacaktınız ,yapamamışsınız , eşinizin arkasından tıpış tıpış gidip ayrı kalmadınız ,olan yine size oldu

orada tepki vermenizde önemli değil ki ,anlamsız yani

siz düşünemiyormusunuz et varken otursa otursa yarım saat oturur, ben de göremem yeterince, en azından işimi sağlama alayım ,zaten eş ailesi de sorunlu önden gideyim diye vs

e şimdi de kendi pasifliğinizi başkalarına ödetmeyin ,eşiniz ve siz suçlusunuz

Nasıl destek veriyorlar sana anlamıyorum yaşlı insanlar yardım etmek gerek kurban bayramında , insanın evladı yardım etmeyecekte kim edecek..etleri bırakıp ardından çok ozlediyseniz gidersiniz yani ..oda onun babası yardım etsin bir zahmet otobüsle uğraşılır mi sıcakta ...ben bu genç halimle uğraşamam

İşte o yüzden diyorum eşin sana he canım he otururuz sorun yok diyor. Ailesine de merak etmeyin 1 saat otururuz kalkarız diyor. Herkesi idare ettiğini sanıyor. Ama sizin aranızda sorun oluyor bu sefer. Eşinin aklı yok mu temmuz ayı türkiye nin her şehri sıcak o etlerle fazla oturamayacağınızı biliyor zaten.
Burnundan gelerek öğrendi iyi oldu ben her türlü abimi yengemi gördüm.

Düşündüklerinizde haklısınız, elbette haklısınız.
Ama tepkilerinizde haklı değilsiniz.

Hani öyle ki insan hakliyken ancak bu kadar haksız duruma düşebilir. Siz buna örnek olmuşsunuz.

Haklı da olsanız, hakkınızı arama şekliniz hoş olmadığı için insanın sizden taraf olası gelmez. Eşiniz de muhtemelen o yüzden sessiz kalıyor..

Neyse olan olmuş, her şey bir tecrübe. Buradan güzel dersler çıkarmanızı dilerim 🌸
Ara ara öfkem çıkıyor doğru ama çok söyledim. Yani eşimde bi zahmet çözsün yani. Yinede sakinleşip tartışmayacağım teşekkür ederim çok incesiniz.

İyi bayramlar Lalem. Benim amacım abimle yengemi görmekti 1 saatte olsa 2 saat oturdum yedim içtim hediyelerini verdim lakin babasının yaptığına sinirlendim hoş değil. Ben amacıma ulaştım az durmamın bedelini de bidaha otosbüsle giderek ödicekler. Değişicek Lalem hepsi tecrübe şu 24 senelik hayatımda 💙
İnşallah sen haklı çıkarsın canım.

Neden inadına 2 3 saat daha oturmadın?
Bunlar bundan anlar.
Hata sende... Oturacaktın. Kalkmayacaktın. Sana istediğini öyle veya böyle yaptırdı kv... Üzgünüm Sunshine ama bu maçı sen kaybettin
Abim aldı götürdü kayınpederimi. Baktı ters yapıyorum tartışma çıkıcak hadi biz inelim dedi. Kocamda korkusuna inmedi babasıyla beni bekledi. Dedim hadi hadi sende git. Haksızmıyım muhtelif ? Annem kızım yapma et var tamam geldin yola gidiceksiniz araba kullanıcak sus dedi. Olduğu kadar tamam dedi. Size dua etsinler inmezdim aşağı dedim. Kaybetmedim Muhtelif. Ben abime uğrayacaktım uğradım. Gördüm yemek yedik oturduk çay içtim tatlımı yedim evi gezdim kayınpederimin tavrına sinirlendim. İkindi gibi zaten kalkıcaktım yengem çok misafir ağırlayacak durumda değil gebe. Yani ben zaten kayınpederim demeseydide yarım saate kalkacaktım. Dediği için ayar oldum

Ne alaka ne kadar haklı olduğunu düşünse de eşim babama laf etse / ailesinin yanında laf yetiştirse çok kızardım sizin muhatabıniz esiniz.
Sakin öyle bir hata yapmayın adam tepkisinde gayet haklı ( olay içerisinde)
Valla babamda eşimin ailesinde hadi hadi dediğinde eşim babama bi dakka baba dese kızmam yani eşim haklıdır.

Geçen konusunda ben dedim, etleri kargo ile bizlere gönder, yorgan gitti kavga bitti olsun diye 😂 en azından et konusu açılınca aklına bu gelsin, gülersin sinirlenmezsin dedim.
Ay bi de kaynanam pay etmiyor 3 poşet et var. Ne eti sadece bi ton dondurucan bişeyler. Arabayı sanki kaynanamlara aldım 🤣

Kavga ile çözülmez zaten emin ol. Birde hasta filan olur birşey olur suçlusu sen olursun. En azından iyi kötü dediğin oldu. Boşver bundan sonrasını.

Anam sizin sulalede bir manyak insan evladıni özlemez mi?
İşin acı tarafı herkes nerde bu çocuğun anası anasını özlemiyor mu dedi kaynanamda anasıyla işimiz yok özlemiyor diyor. Kız deliler üstüme iyilik sağlık. Kavga ile çözülmediğinin farkındayım da yinede insan birşeyler söylemek istiyor.

Eski konunuzu bilmiyorum ama cok terbiyesiz birisi gibi geldiniz bana. Ilk mesajinizi okumam yetti.

Daha güzel sekilde soyleye bilirdiniz derdinizi
Söyledim canım 3 aydır söylüyorum da kaynanam bağırıyor bana bakın etlerim diye. Kocamada söylüyorum canımı sıkcaksınız bırak beni gelmiyorum diye normal söyleyince anlamadılar.

Baştan öyle olacağı belliymiş
Siz dediğimi illa yaptırcam bana saygı duyacaksınız dediğiniz için bu haldesiniz
Saygı maygı duymuyorlar işte
Ne eş ne ailesi
Eşinizin size saygısı olsa derki bayramın ikinci günü hadi abinlere gidelim bugün, bi gece kalalım doya doya gör aileni yarında döner gelir bi gece daha kalır etleride babamıda alır eve döneriz
45 dk yolun hesabını yapiyorsunuz sonrada kp niye otobüsle gitmedi araba benim diyorsunuz
Araba sizinse arabayı alıp siz gitseydiniz mesela?
Kalanlar otobüslemi geliyor, trenlemi düşünmezdiniz.
Hadi öyle olmadı diyelim, ben eğerki çok istiyorsam görmeye otobüse atlar 1 gün önceden giderim kalırım dönüşte geçerken beni alın derim
Şımarık çocuk gibi arabanın bagaji et doluyken ay bir çay daha içicem diye tutturmanız bana bile itici geldi, ve gördüğünüz gibi kaaleye bile alınmamışsınız.
Ama tabii elinize koz geçti eşinize sizin yüzünüzden abimlerde 1 saat daha oturmadım diye trip atmaya fırsat çıktı. Bunu iyi kullanırsanız birdaha böyle bişeye maruz kalmasınız, ama tahminen eşinizde birdaki bayram şöyle olcak böyle olcak diye sizin gazınızı alıp seneye yine aynı terane baştan…
Adam çünkü uğrarız demiş, ve uğramış. Anlaşmaya uymuş. Karpuzda kesecektik ya nereye demesini beklemeniz sizin hatanız. Sanada yaranılmıyor hiç birşeyden memnun olmuyorsun diyecek muhtemelen. Sizin bu eşle ve ailesiyle derdiniz asla bitmez sade şekil değiştirir.

Söyledim canım 3 aydır söylüyorum da kaynanam bağırıyor bana bakın etlerim diye. Kocamada söylüyorum canımı sıkcaksınız bırak beni gelmiyorum diye normal söyleyince anlamadılar.
Okudum diger sayfalarida. Inada binmis gibi..KV tarafindan. Is esinizde bitermis fakat agzini acmamis.
Yinede bana ters geldigi icin boyle davranislar, dogru bulmadim..
Zivanadan cikarmislar Ama sizi 🤭

Siz inat ettiniz bilet alıp gidecektiniz şimdi hem ailenizi huzursuz ettiniz hem kendinizi hem eşinizi.tamam haklısınız onlar plana zorla dahil olmuşlar ama sonuçta köye gidileceği etlerin dönüşte geleceği belli eee etlerde mundar mı olsun ikinizde inat ettiniz diye?buraya kadar kabul edip sonra sorun çıkarmanızın siz dahil kimseye faydası yok.siz kalsaydınız sonra kendiniz dönerdiniz onlarda az oturup bir çay içip gitselerdi sonra evde eşinizle konuşur bir dahaki sefere bu şekilde olmaması için önlem alırdınız.

Normalde sakinim ama saygısızlık yaptırmam kendime. Çocuk gibi hadi diyemez bana babası diyorsa baba bi dakka eşim abisini yengesini görsün diyecek demiyorsa alır tepkisini.
Yine de toplum içinde yapmayın size saygısını kaybeder yoksa. Yalnız kaldığınızda güzelce uyarın

Nasıl varıcak ? Bana sordu benzini bölüşürüz annemle babamda gelsinler mi o gün yola çıkacaklarmış dedi bende olur dedim salak gibi. Böyle yapıcaklarını tahmin edemedim. Ona görede gayet mükemmel bir koca ve önceliği benim.
Öyle diyecek herhalde kendi gözünden o iyi bir koca. Sizi tabi ki seviyordur ama biraz aile yapısı boyle oldugu icin normal geliyordur.
Ciddi bir sekilde evlilikten beklentilerinizi vs. konuşabilirsiniz. Bir şeyler değişir umarım.

Baştan öyle olacağı belliymiş
Siz dediğimi illa yaptırcam bana saygı duyacaksınız dediğiniz için bu haldesiniz
Saygı maygı duymuyorlar işte
Ne eş ne ailesi
Eşinizin size saygısı olsa derki bayramın ikinci günü hadi abinlere gidelim bugün, bi gece kalalım doya doya gör aileni yarında döner gelir bi gece daha kalır etleride babamıda alır eve döneriz
45 dk yolun hesabını yapiyorsunuz sonrada kp niye otobüsle gitmedi araba benim diyorsunuz
Araba sizinse arabayı alıp siz gitseydiniz mesela?
Kalanlar otobüslemi geliyor, trenlemi düşünmezdiniz.
Hadi öyle olmadı diyelim, ben eğerki çok istiyorsam görmeye otobüse atlar 1 gün önceden giderim kalırım dönüşte geçerken beni alın derim
Şımarık çocuk gibi arabanın bagaji et doluyken ay bir çay daha içicem diye tutturmanız bana bile itici geldi, ve gördüğünüz gibi kaaleye bile alınmamışsınız.
Ama tabii elinize koz geçti eşinize sizin yüzünüzden abimlerde 1 saat daha oturmadım diye trip atmaya fırsat çıktı. Bunu iyi kullanırsanız birdaha böyle bişeye maruz kalmasınız, ama tahminen eşinizde birdaki bayram şöyle olcak böyle olcak diye sizin gazınızı alıp seneye yine aynı terane baştan…
Adam çünkü uğrarız demiş, ve uğramış. Anlaşmaya uymuş. Karpuzda kesecektik ya nereye demesini beklemeniz sizin hatanız. Sanada yaranılmıyor hiç birşeyden memnun olmuyorsun diyecek muhtemelen. Sizin bu eşle ve ailesiyle derdiniz asla bitmez sade şekil değiştirir.
Yol 45 dakka olsaydı diğerdim 3 buçuk saat. Dönüşte 3 buçuk. 7 saat yani bi de dönüş derken zamanımız yetmiyor. Bende isterdim öyle olmasını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back