Hararetiniz belli oluyor .
Az sakin olun, sakin yazın.
İdare etmek, geçinmek gibi şeylerden pek haberiniz yok sanırım.
Arabada et varken kimse yollarda çok oyalanmak istemez. Bunu bilmeyecek yaşta değilsinizdir?
Banane yhaa diyecek kadar da ergen olmaya lüzum yok.
O et o arabaya koyulduğu an sizin zaten çok durmayacağıniz belli olmuş oluyor, neden şaşırıyorsunuz kayınpederinizin biran evvel kalkmak istemesine ?
2 senedir gidemedim abimin evine diyorsunuz, gittiniz de ne oldu? Abiniz için sizin için çok keyifli bir görüşmemi yaşandı?
Bu seferlik böyle oldu abi, napalim diye daha idare eder daha olgunca tavırla bir bardak çay içip ayrilmak daha yakışanı olurdu bana kalırsa..
Yaka paça abimin evinden ayrılmaktansa...
Boş verin, susun , her şeye razı gelin demiyorum. Ama tepkinizi gerektiği yerde gereken insana verin.
Evinize gelince eşinize bu durumun sizi üzdüğunu söylerdiniz. Bir daha böyle bir ayıp yaşanmaması için olması gerekenleri konuşurdunuz..
Hayat böyle geçiyor yaşanıyor çünkü. Her zaman her şey çok yolunda olmaz. Olmuyor.
Ama anne babaya abiye ablaya bazı şeyleri yansıtırken daha olgun davranmak lazım ... Çünkü onlar sizin için endişe edecek insanlar.
Boşuna çok saçma sebepten abinize kötü bir bayram ziyareti moral bozukluğu bıraktınız.
Ne oldu şimdi?
2 senedir gelmiyordu, geldi . Kayınpederi ile kocası ile kavga etti. Bağrış çağrış yola devam