Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde evet söylediklerininiz gibi yapılmalı ama eşimede çok kızgınım. Sinirden ağlicam arabada annemlerle konuşurken zor tuttum kendimi. Yazarkende gözlerim doluyor kızlar. Babasının yaptığı saygısızzlığı kabul etmiyorum bundan sonra ona göre hareket edicem. Eşimde susmamalıydı beni bırakmıyorsa bana sormalıydı. Onunda kafasını kırmak istiyorum.

Ah güzelim geçen sene giderkende uğrayamadık vakit vardı. Hep bahane yalnızlaitırmaya çalışıyorlar. Kabul etmedikçede direniyorum. Zorlanıyorum ama pes etmeyeceğim.

Çok haklısın ben sana hak veriyorum. Eski konunda da yazdım. Dönüş yoluna kalmayacaktı. Seni birakip ertesi gün alabilirdi, dün yada önceki gün sabahtan gidip akşama kadar oturmalıydın. Ama arabada etler varken bundan fazla olmazdı.

Bence eşine de çok yüklenme oda elinden geleni yaptı. Şahsen ben bunu bile beklemiyordum.

Birde arabanızin borcu ile filan alakalı bir durum değil. Bilezikler vermesende,arabaya para vermesende o senin abin ve onu görmek hakkın.

Haklısınız çok dogru. Görüşmemek fikri bende de var. Şimdi konu açtım. Ama bazı aileler görüşmemeyi kaldıramıyor. Sizinkiler bişey dememiş. Avlamak tabiki yanlış. Görüşünce insan daha da strese gidiyor. Anlaşılamıyorsa, sürekli huzursuzluk varsa, sanırım görüşmemek daha iyi. Benım aklımda da bu var.

Siz benim kaynanamı görseniz. Ne çenesi var laftan anlasaydı anlardı. İstanbul’da dedim ona gidicem ona göre ayarlayın kendinizi diye.

Dahada sinirleniyorum yolucam şu adamı varınca

Siz benim kaynanamı görseniz. Ne çenesi var laftan anlasaydı anlardı. İstanbul’da dedim ona gidicem ona göre ayarlayın kendinizi diye.

İyide buda banane sizden msjı var bu şekilde değil siz onları düşünüyormuş gibi yapıp seçeneklerin tamamında karlı çıkmalı ve başka seçenek sunmamalısınız. Bu şekide onlar baskın çıkıyor işte, ciddiye alan yok
Eşinizi de ele geçireceksiniz, zamanla daha kolaylaşacak ama siz bilirsiniz

Giderken bir gece kalalım bile diyemedi gerçekten. Annesine siz otobüsle gidin diyemedi çünkü. Asıl problem eş de işte
Söyledi kabul etmedim. Dönüşte abinde kalalım 1 gece dedi ama babasıda olcakmış :) misafirmi götürücem peşimde ben dedim ne münasebet tahatsız edeyim insanları. O zaman uğrarız yemek yeriz falan dedi. Olur ya uymazsa sizinkilere dedim. Uyan gelir uymayan gelmez dedi. Kayınpederim bilet vermemek için 2 gün önce geliyor bizle.

Bunuda yaşayarak öğreniyoruz be canım. Bundan sonra öyle olucak herkes kendi köyüne yallah.

Ne kadar sürelik evlisiniz ? Eşime söylüyorum da hakkımı yiyorsun ben hep seni düşünüyorum nankörlük yapma önceliğim sensin diyor

Eve gidip kavga edip söylenesim var da doğrumu olur bilmiyorum:)

Giderken bir gece kalalım bile diyemedi gerçekten. Annesine siz otobüsle gidin diyemedi çünkü. Asıl problem eş de işte
Yanlış kişilerden bekliyor. Eşi ne istediğini umursamıyorsa kayın aile hiç umursamaz, onların işlerine gelir.
Dahada sinirleniyorum yolucam şu adamı varınca
Yazarken seni doldurduğumuzun farkındaydım ama doğruya doğru. Elin ailesiyle senin tartışman hata, planı ikinizin isteklerine göre birlikte yapabilmelisiniz. Ben olsam bu şartlarda gitmezdim.

Ben hç bişi anlamadım. Giriş gelişme sonuç üçlüsü birbirine girmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…