Çözümü sunup eşim dönüşte gideriz dediyse babasına da bi dakka baba diyecekti ya da etler için dolap alıcaklardı arabaya.Bu çok acımasız geliyor bana olay o zmn ne abinizi görmek ne bayram ziyareti
Milyon tane çözüm varken banane etlerden diyemezsiniz, eşiniz bekar değil ama ağaç kovugundan da çıkmadı
Hayat müşterek. Ramazan da gezdik yıllık izinde tatile gidicez eşim istedi.Canım sen her kurbanda neden köye gidiyorsunki. Çalışan insan için 4gün çok önemli. Bunu gezerek degerlendirmek varken, ev ev gezmişsin. Sen gitsende, gitmesende yaranamazsın. Her bayram giderek onları alıştırıyorsun. Annende kalacaktın ne güzel. Ya da bilet alıp, otobüsle abine gidecektin.
Çözümü sunup eşim dönüşte gideriz dediyse babasına da bi dakka baba diyecekti ya da etler için dolap alıcaklardı arabaya.
Ben daha 2 senelik evliyim. Yaşayıp görüyorum.Bu is tecrube isi.
Bakin bayramdan 1 hafta once geldik.Esim 3 gun kaldi bayrama 3 gun kala gitti esim.Ben ailemin yanindayim ogullarimla esim kendi anasi babasiyla.Kafa rahat.
Bozulursa gelir. Konu başlığı "Kaynanamin Etler Benim Yüzumden Bozulmus"d
hahahhahah ilahiiikinci bir konu geliyor o zaman
Kız bana et demeyin zaten gerginimya bir şey dicem gülelim azıcık, siz bu yorum koyun can derdinde kasap et gibi oldu
Araba benim bileziklerimle alındıysa ve her ay 5 bin taksidi ben kendimden kısıp ödüyorsam başkasının lafına göre hareket etmek zoruma gidyor cam gülü. Ben rahat akrabama gidemeyeceksem arabayı neden aldım ?Böyle olacağı en başından belliydi. Bunu sizde biliyordunuz. Esiniz baska bir çözüm bulmak zorundaydı. Bulmadı. Ama etler araba beklerken zaten çok durulmaz. Kp gitmek istemekte haklı, sizde abinizi görmek istemekte haklısınız.
Kızmıştır homurdanmıştır yine de yapmıştıriş yaptı mı konu sahibi hiç demedi ama
Saygısızlık ama ailene değil, sana saygısızlık. Aileni değil, senin tercihlerini saymıyorlar. Bunu saydıracak olan da sensin. Ama bunu kavga ile elde edemezsin. Kavga edersen o anlık üste çıkarsın, ama kocanı da kaybedersin. İyi düşün, sakin zamanda doğru noktadan hareket et.Çıkarasm var ya sakinleşmek ya da sövmek için açtim konuyu. Biz etleri götürmeyi kabul etmedik ki ? Soran kim ? Kendileri karar veriyor alışmışlar damadı içgüvey yapıp gelini köle etmeye gözlerine battım. Saygısızlık değilmi ama ?
İşi gerçekten zor. Her bayram aynı kavgalar olacakDiğer mesajımda birsürü çözüm yazdım
Ramazanda tamamen kalabilir, yakın olduğu için Bayramda gidip gelebilir yada giderken uğrayabilir
Ama bu eş ve aile ile evliyken çözümü olan şeylere engel olamıyorsa illa en olmayacak şeye diretmek kendine haksızlık
Mantıklı bir eş 2. 3. gün gider gelir eşine açıklar gönlünü alır eşinden ztn hayır yok. Şu anda aileyi sinir etmek istiyor gibi duruyor işin kötü tarafı kimse anlamıyor ve ciddiye almıyor. İpleri eline alıp sınırları çizerse başedebilir bu şekilde değil
Nasıl yani ? Canım ramazanda gitsek eşim 3 saat ilerisi bizim köy orayada gidelim dicek siz tanımıyorsunuz benim eşimi :)Diğer mesajımda birsürü çözüm yazdım
Ramazanda tamamen kalabilir, yakın olduğu için Bayramda gidip gelebilir yada giderken uğrayabilir
Ama bu eş ve aile ile evliyken çözümü olan şeylere engel olamıyorsa illa en olmayacak şeye diretmek kendine haksızlık
Mantıklı bir eş 2. 3. gün gider gelir eşine açıklar gönlünü alır eşinden ztn hayır yok. Şu anda aileyi sinir etmek istiyor gibi duruyor işin kötü tarafı kimse anlamıyor ve ciddiye almıyor. İpleri eline alıp sınırları çizerse başedebilir bu şekilde değil
Geçen sene 12 saat sürdü yol birşey olmadı etler donmuş dondurucuda gidene kadar erimez.Eğer bozulduysa aralarindaki mesele daha da büyüyecek gibime geldi de ondan sordum
İşi gerçekten zor. Her bayram aynı kavgalar olacak
Müşterekde, bir bayram senin ailenle geçirin, bir bayram onun ailesi ile. Gezmek hakkınız. Eşinde seninle birlikte gezdi. Ona borçlu degilsin.Hayat müşterek. Ramazan da gezdik yıllık izinde tatile gidicez eşim istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?