Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu çok acımasız geliyor bana olay o zmn ne abinizi görmek ne bayram ziyareti
Milyon tane çözüm varken banane etlerden diyemezsiniz, eşiniz bekar değil ama ağaç kovugundan da çıkmadı

Canım sen her kurbanda neden köye gidiyorsunki. Çalışan insan için 4gün çok önemli. Bunu gezerek degerlendirmek varken, ev ev gezmişsin. Sen gitsende, gitmesende yaranamazsın. Her bayram giderek onları alıştırıyorsun. Annende kalacaktın ne güzel. Ya da bilet alıp, otobüsle abine gidecektin.

Bu çok acımasız geliyor bana olay o zmn ne abinizi görmek ne bayram ziyareti
Milyon tane çözüm varken banane etlerden diyemezsiniz, eşiniz bekar değil ama ağaç kovugundan da çıkmadı
Bu kız mı ağaç kavugundan çıktı peki? Bu kızın ailesi yok gibi. Hep eş ailesi. Onların eti. Ki şunu da anlamıyorum. 800 km ötede kurban kesilince sevabı fazla mı oluyor? Millete hava atmak için orda kesmiyorlarsa ben bişey bilmiyorum.

Bu planıda canla başla başardım. Ne laflar soktular da ne psikolojik baskı kurdular. Eşimde yapma gün az hiç düşünmüyorsun arabada bizimkilerde olucak benzini bölüşcez bilmem ne. Dedim öylemi ben tek giderim sen kendin plan yapınca görüşürz. Laf ettilerde yine uğrayacağız dedik. Kaynanam annemi bile aramadı bayramda küçük olduğu halde. Ben çok sinir oldum kayınpederimi terslediğim halde içim soğumad.

Diğer mesajımda birsürü çözüm yazdım
Ramazanda tamamen kalabilir, yakın olduğu için Bayramda gidip gelebilir yada giderken uğrayabilir
Ama bu eş ve aile ile evliyken çözümü olan şeylere engel olamıyorsa illa en olmayacak şeye diretmek kendine haksızlık
Mantıklı bir eş 2. 3. gün gider gelir eşine açıklar gönlünü alır eşinden ztn hayır yok. Şu anda aileyi sinir etmek istiyor gibi duruyor işin kötü tarafı kimse anlamıyor ve ciddiye almıyor. İpleri eline alıp sınırları çizerse başedebilir bu şekilde değil

3 buçuk saat sürüyor bırıkıp alıncak gibi değil ama beni bırak dedim. Bırakamam ne öyle karı koca ayrı dedi. O zaman uğrayacağız öyle ya da böyle dedim. Zor uğramayalım deseydim bu seferde hepten kendilerinde herşeyi hak görüyorlar. Geri vites yapamazdım. Ramazan da izin 3 gündü gidemezdik ki olsaydıda yine çökerlerdi arabaya.

Ben yarım saat daha durup kalkıcaktım. Sinirim çocuk gibi karar vermeleri. Ramazanda iznim azdı. Eşimede kızdım babası değil bizim karar vermemiz lazımdı.

iyi tarafından bakın sizin için son damla olmuş, bundan sonra taviz vermezsiniz, zaten hak etmiyorlar da.. Gelinlerini kendilerine uymak zorunda olan, ne derlerse yapan, her şeyi kabul eden bir yardımcı olarak gören insanlardan hiç hoşlanmıyorum, siz evli bir bireysiniz kendi planınızı yaptığınızda yanınızdakiler size uymak zorunda, planınız onlara uymuyorsa kendi planlarını yapacaklar. bundan sonra buna izin vermeyin ki zaten verecek gibi görünmüyorsunuz

Kocan sensiz kalamam derken sana aşkından sensiz uyuyamayacağından mı diyor sandın sunshine. Annesine babasına laf vermemek için, köye malzeme olmamak için sana iş yaptırmak için öyle dedi.
Bir daha yemezsin.
En mantıklısı seni giderken bırakıp dönüşte almalarıydı. Dört gece ayrı kalsanız ölmezsiniz

En mantıklısı Bayram süresince herahngi bir gün normal aileler gibi eşiniz ile Büyüğünüzü ziyaret etmeniz, ama eşiniz sizi ciddiye almıyor. Herşeyi hak gördükleri için sınırları siz çizeceksiniz, başka türlü başedemezsiniz. En kötü kaliteli bir buzluk alacaksınız merak etmeyin bozulmaz diye ağızlarını kapatacaksınız, bu şekilde kuru kavga gürültü seneye yine aynı şey
Kaç yıllık evlisiniz ilk defa gidiyor olmanız bile haksızlık ama bu aileden hak almak kurnazlık ile olur. Biraz kurnaz olun, sakin ama sinsi olun

Çıkarasm var ya sakinleşmek ya da sövmek için açtim konuyu. Biz etleri götürmeyi kabul etmedik ki ? Soran kim ? Kendileri karar veriyor alışmışlar damadı içgüvey yapıp gelini köle etmeye gözlerine battım. Saygısızlık değilmi ama ?

iş yaptı mı konu sahibi hiç demedi ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…