Sinirden anlatamadımHiçbir şey anlamadım
Canım benim biliyorum zaten ama etlerini kendileri düşünsün ? Bekar değilki oğlu işimiz var. O zaman giderken uğrayacaktık ben okeydim. Geçen senede peşimize damadı takıldı. Kız bitmiyor sussam tepeme çıkıcaklar. 800 km yol var. Salağa anlatır gibi abime geçicez dedim. Seneye köye yerleşecekler çok şükür.
Kocama kızma sırası daha gelmedi. Eve bi gidelim de sağ sağlim.Böyle olacağı belliydi zaten. Sorun ailesine göbeğinden bağlı eşte. Siz yanlış kişilere kızıyorsunuz.
evet evet okumaya devam ettikçe anladımSinirden anlatamadımeski konumu ekledim. Özetle arabadaki kaynanamın etlerinden dolayı senede 1 gördüğüm abimde 2 saat oturabildim.
ya bir şey dicem gülelim azıcık, siz bu yorum koyun can derdinde kasap et gibi olduEtlere bir şey olmuş mu?
Bu kız mı ağaç kavugundan çıktı peki? Bu kızın ailesi yok gibi. Hep eş ailesi. Onların eti. Ki şunu da anlamıyorum. 800 km ötede kurban kesilince sevabı fazla mı oluyor? Millete hava atmak için orda kesmiyorlarsa ben bişey bilmiyorum.Bu çok acımasız geliyor bana olay o zmn ne abinizi görmek ne bayram ziyareti
Milyon tane çözüm varken banane etlerden diyemezsiniz, eşiniz bekar değil ama ağaç kovugundan da çıkmadı
Bu planıda canla başla başardım. Ne laflar soktular da ne psikolojik baskı kurdular. Eşimde yapma gün az hiç düşünmüyorsun arabada bizimkilerde olucak benzini bölüşcez bilmem ne. Dedim öylemi ben tek giderim sen kendin plan yapınca görüşürz. Laf ettilerde yine uğrayacağız dedik. Kaynanam annemi bile aramadı bayramda küçük olduğu halde. Ben çok sinir oldum kayınpederimi terslediğim halde içim soğumad.şimdi anladım, yaptıkları hoş olmamış. hem sizin planınızın arasına karışıp hem de kendi isteklerini yaptırmaları sinir bozucu evet. etleri o kadar kıymetliyse dediğiniz şekilde götürselerdi, abinizi tabii ki göreceksiniz ki zaten bu sizin planınızmış
Bu kız mı ağaç kavugundan çıktı peki? Bu kızın ailesi yok gibi. Hep eş ailesi. Onların eti. Ki şunu da anlamıyorum. 800 km ötede kurban kesilince sevabı fazla mı oluyor? Millete hava atmak için orda kesmiyorlarsa ben bişey bilmiyorum.
3 buçuk saat sürüyor bırıkıp alıncak gibi değil ama beni bırak dedim. Bırakamam ne öyle karı koca ayrı dedi. O zaman uğrayacağız öyle ya da böyle dedim. Zor uğramayalım deseydim bu seferde hepten kendilerinde herşeyi hak görüyorlar. Geri vites yapamazdım. Ramazan da izin 3 gündü gidemezdik ki olsaydıda yine çökerlerdi arabaya.Birazda siz işinizi zorlaştırmışsınız
Hem aynı yerde yaşayıp, birlikte bayramı geçirip etlerden banane demek olmamış, ztn desenizde kimse ciddiye almamış.
En olmayacak seçenek dönüşte uğramak, Ramazan Bayramında uğrayıp tüm gün vakit geçirmek olur, giderken sizi bırakıp ertesi gün almaları olur, 2. gün eşinizle gidip gelmeniz olur. Problem eşinizde istese dün yada 2.gün sizi alır getirir dönüşte de sakince dönerdiniz. Şimdi olan size oldu sinir kar kaldı.
Ben yarım saat daha durup kalkıcaktım. Sinirim çocuk gibi karar vermeleri. Ramazanda iznim azdı. Eşimede kızdım babası değil bizim karar vermemiz lazımdı.iyi de zaten uğramışşsınız yemekte yemişsiniz e çayda içmişsiniz? siz zaten yapabilceğinizi yapmıssınız. haa eğer ben daha fazla zaman geçirmek istedim diyorsanız önceden gidecektiniz maden arası bu kadar kısaysa. her şeyi son dk ya getiren sizsiniz bunu gördüm. hadi ramazan bayramı olsa dönüşte uğramak anlarım ama bu kurban bayramı sonuçta.
iyi tarafından bakın sizin için son damla olmuş, bundan sonra taviz vermezsiniz, zaten hak etmiyorlar da.. Gelinlerini kendilerine uymak zorunda olan, ne derlerse yapan, her şeyi kabul eden bir yardımcı olarak gören insanlardan hiç hoşlanmıyorum, siz evli bir bireysiniz kendi planınızı yaptığınızda yanınızdakiler size uymak zorunda, planınız onlara uymuyorsa kendi planlarını yapacaklar. bundan sonra buna izin vermeyin ki zaten verecek gibi görünmüyorsunuzBu planıda canla başla başardım. Ne laflar soktular da ne psikolojik baskı kurdular. Eşimde yapma gün az hiç düşünmüyorsun arabada bizimkilerde olucak benzini bölüşcez bilmem ne. Dedim öylemi ben tek giderim sen kendin plan yapınca görüşürz. Laf ettilerde yine uğrayacağız dedik. Kaynanam annemi bile aramadı bayramda küçük olduğu halde. Ben çok sinir oldum kayınpederimi terslediğim halde içim soğumad.
3 buçuk saat sürüyor bırıkıp alıncak gibi değil ama beni bırak dedim. Bırakamam ne öyle karı koca ayrı dedi. O zaman uğrayacağız öyle ya da böyle dedim. Zor uğramayalım deseydim bu seferde hepten kendilerinde herşeyi hak görüyorlar. Geri vites yapamazdım. Ramazan da izin 3 gündü gidemezdik ki olsaydıda yine çökerlerdi arabaya.
hahahhahah ilahiiEğer bozulduysa aralarindaki mesele daha da büyüyecek gibime geldi de ondan sordum
Çıkarasm var ya sakinleşmek ya da sövmek için açtim konuyu. Biz etleri götürmeyi kabul etmedik ki ? Soran kim ? Kendileri karar veriyor alışmışlar damadı içgüvey yapıp gelini köle etmeye gözlerine battım. Saygısızlık değilmi ama ?Kp otobüs parası vermek istememiş, oğlunun arabası nasılsa gidiyor zaten diye onunla götürmek istemiş belli. Eğer etleri götürmeyi kabul ettiyseniz çok uzun oturanayacağınızı da biliyor olmanız lazımdı; sıcakta arabada etler bozulur.
Bir dahaki sefere ders olsun, dönüşte değil, gidişte uğrayın abine. Bu olayı ailene saygısızlık olarak alırsan o evlilikte mutlu olamazsın. Biriktirip patlamak yerine uygun bir zamanını bul, ve durumu sakince anlat. Burdan çok kötü kavga çıkarırsın gibime geliyor benim…
iş yaptı mı konu sahibi hiç demedi amaKocan sensiz kalamam derken sana aşkından sensiz uyuyamayacağından mı diyor sandın sunshine. Annesine babasına laf vermemek için, köye malzeme olmamak için sana iş yaptırmak için öyle dedi.
Bir daha yemezsin.
En mantıklısı seni giderken bırakıp dönüşte almalarıydı. Dört gece ayrı kalsanız ölmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?