Taciz Eden Üniversite Hocası

Son birsey daha. Bitirme tezleri haziranda verilmiyor mu? Guz donemi degil bildigim kadariyla. Bizde oyle cunku.

Kagidimdan eminim fakat hoca katiyen itiraz etmeme izin vermiyor vs dilekce yaz bence ve baska bir hoca degerlendirsin. Bunda diret..
Zaten adam tekrar git kagidini gormek iste vs diye birakmis seni. Hakkini ara tacizden bahsetme simdilik ..camur atiyosun sanilir..

Finale girmedim. Direk büte girdim ben daha iyi çalısmak için. Finale girsem gecemezdim zaten. Büt sonuçları yeni açıklandı. Tezimi verirken niye bi arkadasımla gideyim yahu o zamana kadar ters hareketini görmedim ki ondan sonra gördüm ilk defa o gun. Bilsem zaten tezi bırak kendim vermeyi o hocadan tez bile almazdım

Son birsey daha. Bitirme tezleri haziranda verilmiyor mu? Guz donemi degil bildigim kadariyla. Bizde oyle cunku.
Bitirme tezi tamamen yazı halinde haziranda verilir. Vize final olmak üzere ayrı ayrı not verilir. Tüm okullarda böyle bu

Anladim canim. Dedigim gibi mesaj iceriklerini bilmiyorum ama mesaj giruntuleri ile sikayette bulunabilirsin eger mesajlar ispatliyorsa. Bir diger yol da kagidinin yeniden incelenmesi.

Kagitlar bu arada bizde 5 yil saklaniyor. Iki yilliklarda 2 yil saklaniyor.

Dilekçe yaz öğrenci işlerine, kağıdımın tekrar kontrolü diye. Belki mahkrmeye vermen gerekebilir, uğraş bence

Rektörlüğe dilekçe ile itiraz edebiliyorsun kagidin inceleniyor, ama her halükarda bu adam sana imimci donem iyice takacak kafayi maalesef. Seninle muhatap olabilmek icon yapmis onun istedigini yaparsan gecirecek yoksa 2.donem yine takacak sana. Boyle konusuyorum cunku arkadasimin basina gelmisti. Korkuttu sikayet de edemedi... Temkinli ol lutfen. 90 lik bir kagida 30 mu vermis mesela. Yani bolumunu bilmedigim icin yorum yapamiyorum, bizde en ufak hata soruyu gotururdu mesela, sozel bir bolumse eminsindir tabii.

Sözel bölüm canım yapıların özellikleri olan bir ders. Bir de neden diretıyorum arkadasların ikisi yapıları birbirine karıstırıp berbat bir kagıt verdiği halde gecirmis. Yani benim kagıdıma zaten 60 verse ben gecıyordum ki hayli hayli alırdım onu. Bildiğin saçma salak nedenlere 45 verip bırakmıs. O zaman diğer arkadasların da kalması gerekıyordu.

sınavlarda vaktin kalıyorsa yazdıklarının bazı yerlerinde tükenmez kalemle üzerinden geç. kağıdına yazdığın cevapları silse bile satır boyunca parça parça kelimeler kalsın. eğer vakit kalmıyor diyorsan kurşun kalem kullan ve bastırarak yaz. silse bile kağıtta iz kalsın. yine hakkını yemeye kalkarsa bunlar işine yarayacak emin ol. M Mulier

O şehirde değilim diyorsun da dilekçe vermekten başka yapacak bir şeyin yok. Elinde ciddi kanıt olmadan da sakın taciz mevzusunu ortaya atma kesinlikle senin başın ağrır.

Dilekceyi fakslayabilirsin. Neden fakulte sekreterini arayip gorusmuyorsun, sinavinin incelenmesi icin yol gosterecektir.

Öncelikle ders notunun tekrar baska bir hoca tarafından okunması için dilekçe vermelisin. Sonrasında da sana yaptığı tacizi ıspatlamalısın. Şeyi kopasıca

Çok geçmiş olsun. Ben şeyi anlamadım yazmışsınız ki adam size gece dersleri bahane edip mesajlar atmış, tamam erotik mesajlar atmamış ama gece mesaj atmaya hakkı yok ki, ve bu baya baya ispat bence sizden soru vs yoksa :/

Arkdaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar ama adamın karakterini siz bilirsiniz, korkak bir tipse üstüne gidebilirsiniz bence, hiç istemediğim halde sizin bu yaklaşımınızı gerekli yerlerde ve sosyal medyada paylaşmak durumunda kalacağım, sizin bir süredir devam eden bana karşı hoca öğrenci ilişkisinin dışında tavrınıza tanıklarımda var, geçen gün yaptığınız fiziksel temasa da vs diye kıstırabilirsin bence

Ders notumun baska bir hoca tarafından okunması için idari mahkeme gerekıyormus. Dekana dilekçeyi sadece yanlıs not hesaplama için verebiliyormussun

Evet oluyor tabi.
Benim danışma hocam ve başka iki üç hocamın numarası ben de kayıtlı idi
Hatta hocalarımın biri beni aramak isterken sistemdeki annemin numarasını alıp annemi aramıştı superisi falan diyince annem ben annesiyim diyip bana aktarmıştı:))
twitter facebooktan dahi takiplesip yorumlasiyoruz mesela bir tanesiyle ki okulun ağır topudur kendisi.
Normal yani:)

Notunuz onaylansada dilekçe ile itiraz edip inceleme isteyebilirsiniz.Kağıdınızdaki cevaplardan eminseniz zaten inceleme soucunda geçer not alırsınız.Taciz ile ilgili de şikayette bulunabilirsiniz.

Dersten önce hocadan kurtulmaya çalış, basta hıcayı şikayet et okul yönetimine sonra kagıdının tekrar okunmasını iste

Kağıdının tekrar incelenmesi için dekanlığa dilekçe ver aynı branştan olan bir iki hocaya kağıdın gönderilir onlar bir not verir hak ettiğini alırsın canım tabi ikinci dönem bu seni çooooooookk zorlar. Allah yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…