• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taciz Eden Üniversite Hocası

Birde burda bazıları kiza demis ki nasıl yeniden vize yapıyor.Bunda anlamayacak bişey yok.Kizcagiz yüz verseydi yeni kağıdını eskinin yerine koyacaktı.Al sana vize notu.O kadar iğrenç şeyler duyuyorum ki anlatamam size.Umarim bir çıkış yolu bulur.Bu ülkede okumaktan bile nefret ediyor insan.Suan okula gitmem lazım.Inanin içimden gelmiyor.Bu olaylarin benzerlerini ben de yaşadım.O kadar yoruldum ki kaçıp gitmek istiyorum.
Aynen katılıyorum. Ben de üniversitedeyken her şeyden nefret etmiştim. Karektersiz insanlar akademisyen olamasa keşke. Onların faydadan çok zararı var.

Valla gizli kamera ile onu konuşturur watsap ihbar hattına görüntüleri gönderirim gerisini o düşünsün terbiyesiz pislik böyle insanların insan bile değil öğretmen diye gecinmeleri beni hasta ediyor :sinirli:

Bölümdeki kadın hocalarla konuşun, gözünüze kestirdiğiniz biriyle. pislik adam, odasına gitmenizden anlam çıkarmış. konuşacağınız hoca yaşça büyük ve etkili, güçlü biri olsun.

Oncelikle taciz ilk oldugunda susmayacaktiniz, bu buyuk bir hata.
Simdi ise bir avukat ile gorusun verin mahkemeye gitsin, celp kapisina gidince anlar anyayi konyayi.
Hem elinizde mesajlar var hemde sinav kagidinizinda incelenmesinide talep edin. Kabul etmedigim icin bana kinlenip dusuk verdi deyin.
Yani olani anlatin, sonucta bunlar oldu degilmi?
Bir sapigin hem taciz etmesi hem bundan kurtulmasi hemde bundan sonraki egitim hayatiniz ile oynamasi kabul edilemez.

Back