- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi Vanilla-_-Cake
Rica ederim. Insallah sagligini tehlikeye atmazsin, vucudunu ona gereken besinlerden yoksun birakma. Herkesin ne dedigi hic onemli degil inan. Insanlar sosyal varliklar. Yana yana gelince konusma ihtiyaci oluyor. Ama maalesef kulture, bilgiye pek yatirim yapilmadigi icin, ya aldin ya verdin diye kilo mutlaka konusulur, kiyafet sevgili konusulur, biraz daha buyuyunce niye evlenmiyorsun, evlenince hani cocuk, hep cocuk mevzulari, .arada da survivor, diziler falan... Bosver herkesi, sen kendi sagligini ve egitimini dusunHerkes kilo aldıgımı söyleyip duruyor. Diyetisyene gittim ama bıraktım. Yardım etmeye calıstıgın icin tesekkür ederim.
10 günde günde 30 kalori alarak sadece 2.2 kilo mu verebildin?Şu anki kilom: 52,3
Kalırsal hastalıklara çok ciddi sağlık sorunlarına neden olur. Canını yoldamı buldun. Hastanelerden çıkmazsın. Demedi deme(Günlügü bırakıyorum. Diyet ölümcül, asla denemeyin.)
Selamm ben Sütlü. Boyum 1.65 kilom 54,5. Buralara 60 kilodan geldim. Günlüğe baslamak için geciktim ama, baslıyorum. Büyük ihtimalle delirmis bu diyeceksiniz ama hedefim 40 kilo.
Bugün yediklerim ictiklerim;
2 bardak bitki çayı (8 kalori)
1 konserve mısır (62 kalori)
3 dilim hindi salamı (33 kalori)
Ve bana yaklasık 40 kalori yaktıracak kadar mekik cektim.
bugün aldıgım kalori 63.
10 günde günde 30 kalori alarak sadece 2.2 kilo mu verebildin?
Anlatıyoruz anlatıyoruz anlamıyorsun kendini aç bıraktığın için vucudun savunmaya geçti yediğin herşey yağ olarak depolanıyor aç kaldım yediğimi depolamalıyım mantığı bir dinlesen zaten kilon normal spor yap çok istiyorsan normal yiyipEvet birden kilo vermem durdu. Bir süre 53.6 da takıldım. 1 gününde de karnım cok agrıdı yedim agrısı kesilsin diye ama sadece 1 kere. Ve sonuc hayal kırıklıgı.
Baslangictan bu yana bayagi vermissinKilom: 48,0
Boyun kacti?Kilom 37,6 . İlk hedefim 40 tı ama sonra bu hedef yetersiz gelmeye başladı. Berbatım, zor oldu her gece rüyamda tatlılar gördüm. Burada bırakıyorum.
Tabii bu löp diye yiyip verdiğim kiloları geri alacağım anlamına gelmiyor. Bundan böyle günde 800 kalori. Kilomda değişme olursa ona göre kalorileri azaltırım/arttırırım.
Boyun kacti?
Merhaba. Şu anki kilonu merak ettim lütfen bu mesaji gordugunde benimle paylas.Kilom 37,6 . İlk hedefim 40 tı ama sonra bu hedef yetersiz gelmeye başladı. Berbatım, zor oldu her gece rüyamda tatlılar gördüm. Burada bırakıyorum.
Tabii bu löp diye yiyip verdiğim kiloları geri alacağım anlamına gelmiyor. Bundan böyle günde 800 kalori. Kilomda değişme olursa ona göre kalorileri azaltırım/arttırırım.