Sütlü'nün Şok Diyet Günlüğü

Fırcalarınız icin tesekkür ederim. Böylece günlügün basına uyarı bırakmayı akıl edebildim.

Yasım 16 evet.

Her verdigim 5 kilodan sonra diyete ara verip düzenli beslenecegim.

Hedefimi de 2 kilo yükseltip 42'ye cıkarıyorum.

Seni kibledim kusura bakma 16 yaşında kendini hasta etmeye calışıyorsun aramızda 21 yaş var annen yazındayım şimdi her söylediğimiz bi kulağından giriyor ötekinden çıkıyor aklını başına al kilon az bile şu anda saçmalama büyüme yaşındasım 20ye kadar uzarsın tabi bu saçma diyeti bırakmazsan 1.65 de kalmak istiyorsan sen bilirsin tabi dişlerin dökülmeye başlayınca gene gel akıllı bıdık

Kiblemen benim umrumda sanmıyorsundur umarım.

İyiligimi düsünüyor oldugunu sanıp nazik yanıt verdim. Ama farkettim ki beni kücük düsürmek icin büyük caba sarfediyorsun.

Yeme bozukluklarına nefret gösterimi sadece iradesiz insanların yapacagı türden bir harekettir.

Senin annen baban yemek yemediğini görmuyor mu?

Nefret söylemi nerde var ayrıca yapacak son kişilerdenim çünkü şişman bir kadınım ama sen zaten zayıfsın yoksa zayıfsın diye kıskaniyor muyum

Bugün yediklerim ictiklerim:

4-5 kasık süt (50 kalori)
Muzlu ve sütlü dondurma (80 kalori)
Konserve mısır (90 kalori)

200 kalori yaktım.

Toplam aldıgım kalori: 20

Güzel bir gündü !

Bugün pek acıkmadım. Sebebi bir süredir az yemem olabilecegi gibi onun yüzünü görmem de olabilir. Cünkü ona bakmak midemi bulandırıyor ve istahımı kapatıyor.

Dün yediklerimi yazmayı unutmusum!

1 tane salatalık (15 kalori)
1 sütlü dondurma (100 kalori)
Azıcık sebze yemegi (60 kalori)

Ve 110 kalori yaktım.

Toplam aldıgım kalori : 65

İyi gidiyor.

Mune konuyu bi inceler misin, günde 20- 40 kal aldığını söylüyor, arkadaş açlıktan ölebilir, ölmez ise bile çok kötü örnek oluyor

Tamam ya basardınız bırakıyorum. Diyeti degil günlügü. Konuyu silmenin yolu varsa paylassın biri. Kötü örnek olmayayım öleceksem yalnız öleyim değil mi. Herkes benden nefret ediyor zaten.

Tamam ya basardınız bırakıyorum. Diyeti degil günlügü. Konuyu silmenin yolu varsa paylassın biri. Kötü örnek olmayayım öleceksem yalnız öleyim değil mi. Herkes benden nefret ediyor zaten.
Ya senden niye nefret edelim guzel kardesim, ama bu yaptigin cok tehlikeli. Bak sagligin umrunda degil anlasilan, fiziksel olarak ciddi zarar bile gorebilirsin. Protein yikimi baslar, cildin sarkar. Yanaklarin falan ice cokebilir. Geri donusumu olmaz, oldugundan cok daha yasli gozukursun.

Boyle sagliksiz seyler yapma. Dengeli beslen, sporunu yap, sana en yakisan kiloda ol. Ne guzel genceciksin, tam yeme icme gezme yaslari. Bir deri bir kemik zombi gibi hastalikli insanlara ozenip su gunlerini zehir etme.

Bugün yediklerim ictiklerim:

4-5 kasık süt (50 kalori)
Muzlu ve sütlü dondurma (80 kalori)
Konserve mısır (90 kalori)

200 kalori yaktım.

Toplam aldıgım kalori: 20

Güzel bir gündü !
Şaka gibi
13 yaşında kızım var 4-5 kaşık süt içse terlikle kovalarım
20 kalori derken.sinirlerim bozuldu,topıgıme gıdeyim iyisimi

Cok sisman hissediyorum ve oldugumdan sisman görünüyorum. Eskiden kemiklerim sayılacak kadar zayıftım, ne oldu bana böyle? Eski halime dönmek zorundayım.

Cok sisman hissediyorum ve oldugumdan sisman görünüyorum. Eskiden kemiklerim sayılacak kadar zayıftım, ne oldu bana böyle? Eski halime dönmek zorundayım.
Iyi bi diyetisyene git, onun fikrini al. Su boya bu kiloyla sisman olman imkansiz. En fazla pilates falan yapsan, kaslarin toplar enfes gozukursun. Kemiklerin gozukmesi guzel bisey degilki. Bu fikirleri kafana sokan kotu ornekler olmus olmali. Hem senin yasinda ben hala gelisiyordum. Niye kotu beslenerek bunu sekteye ugratasin? Neden kafanda illa belli bir kilo dayatmasi var?

Herkes kilo aldıgımı söyleyip duruyor. Diyetisyene gittim ama bıraktım. Yardım etmeye calıstıgın icin tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…