Tatlı Tarifi Sütlü Zerde- Arifoğlu Kuş Üzümü Sponsorluğunda

İlk defa gördüm çok merak ettim tadını ellerine sağlık canım sunum çok güzel olmuş yarışmada bol.sans diliyorum

Reactions: JES
İlk defa gördüm çok merak ettim tadını ellerine sağlık canım sunum çok güzel olmuş yarışmada bol.sans diliyorum
Sağolasın canım valla ne abartıyor ne sallıyorum tadı muhteşemdi verdiğim tarife göre yap bayılırsın. Çocuklara şifa oluyor yetişkinlere de

Sağolasın canım valla ne abartıyor ne sallıyorum tadı muhteşemdi verdiğim tarife göre yap bayılırsın. Çocuklara şifa oluyor yetişkinlere de
Zerdeçalı patatese atıp fırınlarım çok severiz ama sütlü tatlida nasıl olur çok merak ettim açıkçası birgün deniycem mutlaka tekrar ellerine sağlık canım

Zerdeçalı patatese atıp fırınlarım çok severiz ama sütlü tatlida nasıl olur çok merak ettim açıkçası birgün deniycem mutlaka tekrar ellerine sağlık canım
Bende yemeklerinde hep kullanırım tatlida nasıl oldu bende bilemedim
Hindistanllar iyi böyle baharatli tatlılar yapiyor

Zerdeçal tavuk patates e fena yakışıyor bende yapıyorum hep ama sütlü tatlıyı apayrı yapıyormuş gerçekten bir baharat nasıl hiç o acımsı tadı yitirir şaşkınım

Bende yemeklerinde hep kullanırım tatlida nasıl oldu bende bilemedim
Hindistanllar iyi böyle baharatli tatlılar yapiyor
Ay Hindistan deme bana onlar ek gıdaya bile baharatla geçiyor herşeye baharat koyulur mu be kardeşim delimisiniz nesiniz

Ellerine sağlık canım çok lezzetli görünüyorlar

H M hacı Şerif in zencefilli tatlarını da bir dene İstanbul’a yolun düşerse. Osmanlı da da bir çok baharattan tatlılar yapılıyor.

Ne zaman krem şanti çıktı mertlik bozuldu

H M hacı Şerif in zencefilli tatlarını da bir dene İstanbul’a yolun düşerse. Osmanlı da da bir çok baharattan tatlılar yapılıyor.

Ne zaman krem şanti çıktı mertlik bozuldu
Krem şanti üstüne kahve tarcin kakao filanda güzel oluyor ayak uyduruyoruz çağa nabalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…