Teşekkür ediyorum sultanım fahri Antepli olduğundan tarifimi sana ithaf ediyorumAman yarabbim bizim kızın içinden aşçı çıktı
Ellerine sağlık canım
Detaylar ,sunum çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederimTeşekkür ediyorum sultanım fahri Antepli olduğundan tarifimi sana ithaf ediyorum
Sağol canım hepimize bol şansEllerine sağlık canım çok güzel olmuş bol şanslar
Gastronomi şehrinde yaşıyor, başka bir şey beklenmezdiBen senden bekliyordum hiç şaşırmadım ki. Sunumu çok güzel yapıyorsun bu da harika olmuş. Eline emeğine sağlık
Kahve sunumlarını görüdün mü hiç. Ben düz foto atarken onukiler gayet sanatsaldıGastronomi şehrinde yaşıyor, başka bir şey beklenmezdiAma bu kadarını beklemiyordum Kendisi beni yanılttı
1 tane gördüm:)Kahve sunumlarını görüdün mü hiç. Ben düz foto atarken onukiler gayet sanatsaldı
Ben senden bekliyordum hiç şaşırmadım ki. Sunumu çok güzel yapıyorsun bu da harika olmuş. Eline emeğine sağlık
Yaşamıyor orda ama sonuçta Antepli yani dimiGastronomi şehrinde yaşıyor, başka bir şey beklenmezdiAma bu kadarını beklemiyordum Kendisi beni yanılttı
Biliyordum sonunda kabak böyle başıma patlayacak ama samimi söylüyorum bende hala inanamıyorum1 tane gördüm:)
Yok ben yapamam falan diyorduMeğer numaraymış
Olsun havasını solumuşsundurYaşamıyor orda ama sonuçta Antepli yani dimiya havasından ya suyundan
Sultanım kendimde şaşkınım merak etme ve 45 dk da bitti herşey hala inanamıyorum
Artık seni bırakmayızBiliyordum sonunda kabak böyle başıma patlayacak ama samimi söylüyorum bende hala inanamıyorum
Savolll hmÇok değişik bir tarif.. tadı nasıl?
Çok güzel gözüküyor eline sağlık
Kandırdı herkesi. Beklentiyi düşürdüğü an bombayı patlattı1 tane gördüm:)
Yok ben yapamam falan diyorduMeğer numaraymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?