Baklavamız var katmerimiz var zerdeye sıra gelmemiştir be gülnihalKonya'nın da Balıkesir'in de Urfa'nın da antebin de tatlisiymisvikipedide öyle diyor.. düşününce normal. Pirinçle tatlı yapmayı bir tek konyalilar akıl etmiş olamaz ama sormak lazım Antep'te düğün yemeklerinde yer vermişler mi
O kadar yedik düğün yemeklerinde. Zerdeye çok değer verdik demekki. İccak bamya ve yoğurt çorbası sonra bir pilav üstü et sonra bir zerde sonra bir daha çorbalar bir daha pilav et bir daha zerde
Nereliydin hm istersen sizin de olabilir yani istermiyorsa artık AnteplilerBalıkesir'de antepe Urfa'ya gittim hiç öyle bı tatlı görmedim valla Konya'da gittim görmedim sanırım geleneksel yapılıyor
Ben karadenizliyim bizim olamazNereliydin hm istersen sizin de olabilir yani istermiyorsa artık Antepliler
Evet bir çok yerde yapılıyormuş sizin baklavaniz yeterBaklavamız var katmerimiz var zerdeye sıra gelmemiştir be gülnihal
Tamam ya alın sizin olsun birşey deniyorum artıkama çok yöreye ait dediğin gibi Her yörenin tarifi ayrı oluyor tabi
Antep’te eskilerde cenaze sonrası da verilirmiş. Düğünlerde ben de görmedim.
Düğünlerde yapılır bir de geleneksel yemeklerinmizin olduğu lokantalardaBalıkesir'de antepe Urfa'ya gittim hiç öyle bı tatlı görmedim valla Konya'da gittim görmedim sanırım geleneksel yapılıyor
AnladımDüğünlerde yapılır bir de geleneksel yemeklerinmizin olduğu lokantalarda
Hamsiden tatlınız bile var sizin hele o fındıklı baklava efso yaBen karadenizliyim bizim olamaz
Keşke eskisi gibi olsak da yine düğünlere gitsek yapılsa tabiAnladım
Konya'ya 3 kere gittim kocaman etli ekmehini yedim tatlida damak tadına uygun olanlarıyoktu zaten gittiğim yerde blmiyordumda açıkçası daha gidermiyim blmiyorum zor gibiKeşke eskisi gibi olsak da yine düğünlere gitsek yapılsa tabiKonyaya bir daha geldiğinizde düğün yemeği veren lokantalar var, muhakkak uğrayın
Hamside hiç sevmemHamsiden tatlınız bile var sizin hele o fındıklı baklava efso ya
Bana kuru bamya gönderKonya'nın da Balıkesir'in de Urfa'nın da antebin de tatlisiymisvikipedide öyle diyor.. düşününce normal. Pirinçle tatlı yapmayı bir tek konyalilar akıl etmiş olamaz ama sormak lazım Antep'te düğün yemeklerinde yer vermişler mi
O kadar yedik düğün yemeklerinde. Zerdeye çok değer verdik demekki. İccak bamya ve yoğurt çorbası sonra bir pilav üstü et sonra bir zerde sonra bir daha çorbalar bir daha pilav et bir daha zerde
Öylemiydi bilmiyorum ki yavrum böyle fındıklı şerbetliydi çok muazzamdıHamside hiç sevmemben hariç herkes yer. Yufka tatlısınımi diyorsun burma gibi olanımi
Dunyayi yiyeceğiz bu gidişleÖylemiydi bilmiyorum ki yavrum böyle fındıklı şerbetliydi çok muazzamdı
Ne kadar istersin sultanım emretBana kuru bamya gönder
Bu yetti banaNe kadar istersin sultanım emret
Gözünden de hiçbirşey kaçmaz yavrumun ah ahhhhTatlı baslıgı altında hamsi ve bamya ne arıyor onlardan da tatlı mı yapacaksınız kızlar
Belkı bende katılırım bır tatlıyla diye dusunuyorum ama tatlılar bıtmıstır dı mıGözünden de hiçbirşey kaçmaz yavrumun ah ahhhh
Ayy gerçekten mi yavrum süper olur yaBelkı bende katılırım bır tatlıyla diye dusunuyorum ama tatlılar bıtmıstır dı mı
Ben gönderirim sana hatta seneye gelecektin pisiririmBu yetti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?