İnanmıyorumSağolasın calcimmm çok mutlu oldum
ama ben bile kendimden beklemiyordum
İnanmıyorumSağolasın calcimmm çok mutlu oldum
ama ben bile kendimden beklemiyordum
Ondan diyorum ya tarifinizden bahsetmeyin,detay vermeyinKandırdı herkesi. Beklentiyi düşürdüğü an bombayı patlattı
Değişik bir tada benziyor başarılar dilerim muzkadcimSavolll hmömrümde ilk defa yaptım bende babamdan öğrenmiştim. Tadını bilmiyorum daha yemedim ben ama şöyle söyleyeyim 2 tanesini dün akşam yedi eşim hayatında ilk defa yiyor ama çok farklı çok güzel tadı var dedi
Gidiyorum sürekli bir ayağım ordaOlsun havasını solumuşsundur
Maşallah canım
Ben kendimi bıraktım artıkArtık seni bırakmayız
Sağol canımmm hepimize başarılarDeğişik bir tada benziyor başarılar dilerim muzkadcim
Sondan bir önce olursan gidemezsinGidiyorum sürekli bir ayağım orda
Ben kendimi bıraktım artıkoylamada sonuncu olursam daha da bulamazsınız beni diyim şimdiden
Bı sen sonuncu Olcan sankiSağol canımmm hepimize başarılar
Ben dün az kalsın kahve saatinde fotoyu atıyordum itiraf ediyorum sen durdurdun beniOndan diyorum ya tarifinizden bahsetmeyin,detay vermeyinBombayı koydu ortaya
calciko ben beklentiyi zaten düşürmüşüm ama gerçekten sonuç beni de şaşırttıKandırdı herkesi. Beklentiyi düşürdüğü an bombayı patlattı
Evet ev sahibi her zaman sonuncu olmaliKendime sonuncu olacak tarif bulayım,
Zahmet etme benceKendime sonuncu olacak tarif bulayım,
senin boğça sonuncu olursa keserim kendimiBı sen sonuncu Olcan sankisonuncular bide bastakiler var bı suru tatlı var oy kalmayacak
Hiç sevmem sonuncu olayıEvet ev sahibi her zaman sonuncu olmali
Hep beraber keselim birbirimiziZahmet etme bence
senin boğça sonuncu olursa keserim kendimi
O ne öyle hiç tatmin olmadımSondan bir önce olursan gidemezsin
Şu an sende mi şoktasın yoksaBen dün az kalsın kahve saatinde fotoyu atıyordum itiraf ediyorum sen durdurdun beni
calciko ben beklentiyi zaten düşürmüşüm ama gerçekten sonuç beni de şaşırttıinsaf et vicdansız ben öyle hesap yapacak kadar yetenekli değilim ki
Ben bilmem bizi sonunculuktan kurtarHiç sevmem sonuncu olayı
Garanti verememO ne öyle hiç tatmin olmadım
Bende şoktayım en çok da aynı evi paylaştığım adamŞu an sende mi şoktasın yoksa
Bardağa süt koyup şeker atayımBen bilmem bizi sonunculuktan kurtar