- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Bende seviyorum bazılarınızıAy benim kaçmam lazım hatunlar iyi geceler hepinizee sizi seviyorumm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seviyorum bazılarınızıAy benim kaçmam lazım hatunlar iyi geceler hepinizee sizi seviyorumm![]()
İyi geceler canımAy benim kaçmam lazım hatunlar iyi geceler hepinizee sizi seviyorumm![]()
İyi geceler canım.Biz de seni seviyoruz.Ay benim kaçmam lazım hatunlar iyi geceler hepinizee sizi seviyorumm![]()
Meselakimleri seviyosunBende seviyorum bazılarınızıİyi geceler
![]()
Sevdiklerimin içinde şuan kızgın olduklarımdvar o yüzden liste yapmıycam ama seni seviyorumMeselakimleri seviyosun![]()
Yuh nevos yuhhhhResim bende çıkmadı![]()
Kesinlilleee makarna o kepce hareketlerine dayanamamistirSinirini makarnadan çıkarıyor![]()
Önemli olan buydu zaten pinkom,diğerlerini sevip sevmemen pek umrumdadeğil açıkcasiSevdiklerimin içinde şuan kızgın olduklarımdvar o yüzden liste yapmıycam ama seni seviyorum![]()
Önemli olan buydu zaten pinkom,diğerlerini sevip sevmemen pek umrumdadeğil açıkcasi![]()
Zor iyidir iyi.Tamam adra'cım ben çekiliyorumAma zor aday bulmuşsun
![]()
Zor iyidir iyi.Onda ne cevherler var da çaktırmıyor.
![]()
O zaman Pinkodan korkalımKesinlilleee makarna o kepce hareketlerine dayanamamistir
iyi geceler adraaaİyi geceler kızlar.Kaçtım.![]()
Ya kadinnn yapmiycam yaaa yapmiycaammmmTatlı yap gözlerim açılsın![]()