- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Hahahaa vallahi nisan 1Hadi hadi Diloş.Buna kim inanır.Tabiki Kadir inanır.
Ay kötü bir şaka oldu kabul ediyorum.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaa vallahi nisan 1Hadi hadi Diloş.Buna kim inanır.Tabiki Kadir inanır.
Ay kötü bir şaka oldu kabul ediyorum.
![]()
Beni bilen bilir,bilmeyen de böyle camur atar şekerim hihhhhoyyy gülüümAma sende yap bi sütlü tatlı en süslüsünden artık bak olmuyo adın tembele çıkıyo
![]()
Bi kere senle ben yarışamam ki ne haddime kuğu gölünde boğarsın beniNisan 1
Olmazsın olamazsın mümkünatı yok![]()
Seni gidiiii seniii katıl sen katıl biz seni biliyoruz alem aşçı görsünKatilma dilos yarışmayı kapaticaklarmis,boşuna yorma kendini sırmasaclimm oyy minnosumm![]()
Sana kıyarmıyım benBi kere senle ben yarışamam ki ne haddime kuğu gölünde boğarsın beni![]()
Harbi ben sana güveniyorum.Beni bilen bilir,bilmeyen de böyle camur atar şekerim hihhhhyapasim varsa da kaçtı
![]()
Bize göstermiyor cevherleriniO mu tembel avrat ?? Onda ne cevherler vardır şimdiii![]()
Ay kesinlikleBu iş aşk işi dimi.Olmayınca olmuyor.![]()
Onlarin gözü hep öyle kıskançlıktan zaten adraHarbi ben sana güveniyorum.Yap bir tatlı gözleri
böyle olsun herkesin.
![]()
Hangi kurabiyeler hatırlayamadımYazıklar olsun senin icin yaptigim kurabiyelere![]()
Cafcaflı bi tarifle gelecek göreceksin ablaBize göstermiyor cevherlerini![]()
Marifet bilip de göstermemek de zaten.Bize göstermiyor cevherlerini![]()
Gösterdiğinden Iyı baksaydiniz nevreste hanimBize göstermiyor cevherlerini![]()
Amelin gizli olani makbuldür adracim,şimdi kimseyi eziklemenin alemi yokMarifet bilip de göstermemek de zaten.![]()
Diyorsun.Amelin gizli olani makbuldür adracim,şimdi kimseyi eziklemenin alemi yok![]()
Uzun zaman olduGösterdiğinden Iyı baksaydiniz nevreste hanim![]()
Nevoş yarışmacı bulmaya çalışıyorum önüme set koymasana.Adra bu söylediğine sen inanıyor musun![]()