- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
Hahahaa vallahi nisan 1Hadi hadi Diloş.Buna kim inanır.Tabiki Kadir inanır.Ay kötü bir şaka oldu kabul ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaa vallahi nisan 1Hadi hadi Diloş.Buna kim inanır.Tabiki Kadir inanır.Ay kötü bir şaka oldu kabul ediyorum.
Beni bilen bilir,bilmeyen de böyle camur atar şekerim hihhhh yapasim varsa da kaçtıoyyy gülüüm Ama sende yap bi sütlü tatlı en süslüsünden artık bak olmuyo adın tembele çıkıyo
Hahahaa vallahi nisan 1
Bi kere senle ben yarışamam ki ne haddime kuğu gölünde boğarsın beniNisan 1
Olmazsın olamazsın mümkünatı yok
Seni gidiiii seniii katıl sen katıl biz seni biliyoruz alem aşçı görsünKatilma dilos yarışmayı kapaticaklarmis,boşuna yorma kendini sırmasaclimm oyy minnosumm
Sana kıyarmıyım benBi kere senle ben yarışamam ki ne haddime kuğu gölünde boğarsın beni
Harbi ben sana güveniyorum.Yap bir tatlı gözleri böyle olsun herkesin.Beni bilen bilir,bilmeyen de böyle camur atar şekerim hihhhh yapasim varsa da kaçtı
Bize göstermiyor cevherleriniO mu tembel avrat ?? Onda ne cevherler vardır şimdiii
Ay kesinlikle Biz bi aşk şarkısı dinleyip katılalım senle AdraBu iş aşk işi dimi.Olmayınca olmuyor.
Onlarin gözü hep öyle kıskançlıktan zaten adraHarbi ben sana güveniyorum.Yap bir tatlı gözleri böyle olsun herkesin.
Hangi kurabiyeler hatırlayamadımYazıklar olsun senin icin yaptigim kurabiyelere
Cafcaflı bi tarifle gelecek göreceksin ablaBize göstermiyor cevherlerini
Marifet bilip de göstermemek de zaten.Bize göstermiyor cevherlerini
Gösterdiğinden Iyı baksaydiniz nevreste hanimBize göstermiyor cevherlerini
Amelin gizli olani makbuldür adracim,şimdi kimseyi eziklemenin alemi yokMarifet bilip de göstermemek de zaten.
Diyorsun.Amelin gizli olani makbuldür adracim,şimdi kimseyi eziklemenin alemi yok
Uzun zaman olduToplu dosyalar arasında kaybolduYenilerini görmeliyimGösterdiğinden Iyı baksaydiniz nevreste hanim
Nevoş yarışmacı bulmaya çalışıyorum önüme set koymasana.Adra bu söylediğine sen inanıyor musun