- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
AmiiiinRabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiiinRabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Evet canım rastlaşamadık bu ara.Ben de iyiyim canım.Herşey yolunda.Senin tatlını bekliyoruz.İyiyim Adracım çok şükür sen nasılsın görüşemedik bayaa herşey yolunda mıı
Bende bekliyorum şöle bi ilham perilerim gelsede yapsam diye bakalım gelir heraldee Hiç umudum yok iddialı değilim korku varEvet canım rastlaşamadık bu ara.Ben de iyiyim canım.Herşey yolunda.Senin tatlını bekliyoruz.
Yapamam demi bencede yapamamDiloş tatlımı yapacakmış
Sen çok yoğunsun yapmazsınHarbi ile dolaşma sakın tembel avrat olursunYapamam demi bencede yapamam
Yapsın hazır gelmişken buraya.Diloş tatlımı yapacakmış
Bende bekliyorum şöle bi ilham perilerim gelsede yapsam diye bakalım gelir heraldee Hiç umudum yok iddialı değilim korku var
Katıl Diloşum, çok da güzel yaparsınYapamam demi bencede yapamam
O mu tembel avrat ?? Onda ne cevherler vardır şimdiiiSen çok yoğunsun yapmazsınHarbi ile dolaşma sakın tembel avrat olursun
Yazıklar olsun senin icin yaptigim kurabiyelereSen çok yoğunsun yapmazsınHarbi ile dolaşma sakın tembel avrat olursun
Benim için yapmazsan olacağı buYazıklar olsun senin icin yaptigim kurabiyelere
hiç sorma Adra sana jeneratör banada ilahi bi istek bulmalılar amaa nerdeeeYapsın hazır gelmişken buraya.
Senin periler benim elektriğim yok. Sen tecrübelisin niye korkuyorsun ki. Bence katılanlar korksun.
Beni kiskaniyolar dilosumO mu tembel avrat ?? Onda ne cevherler vardır şimdiii
Hadi hadi Diloş.Buna kim inanır.Tabiki Kadir inanır.Ay kötü bir şaka oldu kabul ediyorum.Yapamam demi bencede yapamam
İnşallah tek temennim rezil olmamakKatıl Diloşum, çok da güzel yaparsın
Nisan 1Hadi hadi Diloş.Buna kim inanır.Tabiki Kadir inanır.Ay kötü bir şaka oldu kabul ediyorum.
Olmazsın olamazsın mümkünatı yokİnşallah tek temennim rezil olmamak
Sende kendince haklisin pinkom ne diyimBenim için yapmazsan olacağı bu
oyyy gülüüm Ama sende yap bi sütlü tatlı en süslüsünden artık bak olmuyo adın tembele çıkıyoBeni kiskaniyolar dilosum
Bu iş aşk işi dimi.Olmayınca olmuyor.Hiç sorma Adra sana jeneratör banada ilahi bi istek bulmalılar amaa nerdeee
Katilma dilos yarışmayı kapaticaklarmis,boşuna yorma kendini sırmasaclimm oyy minnosummİnşallah tek temennim rezil olmamak