Bende seviyorum bazılarınızıİyi gecelerAy benim kaçmam lazım hatunlar iyi geceler hepinizee sizi seviyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seviyorum bazılarınızıİyi gecelerAy benim kaçmam lazım hatunlar iyi geceler hepinizee sizi seviyorumm
İyi geceler canımAy benim kaçmam lazım hatunlar iyi geceler hepinizee sizi seviyorumm
İyi geceler canım.Biz de seni seviyoruz.Ay benim kaçmam lazım hatunlar iyi geceler hepinizee sizi seviyorumm
Meselakimleri seviyosunBende seviyorum bazılarınızıİyi geceler
Resim bende çıkmadıLink mi atayim? Ya da dur
Sevdiklerimin içinde şuan kızgın olduklarımdvar o yüzden liste yapmıycam ama seni seviyorumMeselakimleri seviyosun
Yuh nevos yuhhhhResim bende çıkmadı
Kesinlilleee makarna o kepce hareketlerine dayanamamistirSinirini makarnadan çıkarıyor
Önemli olan buydu zaten pinkom,diğerlerini sevip sevmemen pek umrumdadeğil açıkcasiSevdiklerimin içinde şuan kızgın olduklarımdvar o yüzden liste yapmıycam ama seni seviyorum
cevabını almış oldunÖnemli olan buydu zaten pinkom,diğerlerini sevip sevmemen pek umrumdadeğil açıkcasi
Zor iyidir iyi. Onda ne cevherler var da çaktırmıyor.Tamam adra'cım ben çekiliyorumAma zor aday bulmuşsun
Zor iyidir iyi. Onda ne cevherler var da çaktırmıyor.
Tatlı yap gözlerim açılsınYuh nevos yuhhhh
O zaman Pinkodan korkalımKesinlilleee makarna o kepce hareketlerine dayanamamistir
iyi geceler adraaaİyi geceler kızlar.Kaçtım.
Ya kadinnn yapmiycam yaaa yapmiycaammmm bırak yakamiTatlı yap gözlerim açılsın