Bende onu kasdettim zatenO da yarışma ya denk geliyor işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu kasdettim zatenO da yarışma ya denk geliyor işte
Yok o kadar dağıtamam ancak bize yeterHem senin eşin tavuk yemiyor tuzda tavuk var bizdeElin değmişken bana da yolla bari para verip duruyoruz yemeğe
İyiyim beybiisi İnternetim zayıf git gel yaşıyorumiyiyim ben benim adıma.. öğlen yemeğine çıktık teee.. şimdi geldimm sen nasılsın beybii..
İyiyim canım dikkat et kendine yaaSagol cancazim sen nasilsin
Bak ya.. Tam bdv lik görümcesinYok o kadar dağıtamam ancak bize yeterHem senin eşin tavuk yemiyor tuzda tavuk var bizde
Tabi canım sen gelinsin yap yolla banaBak ya.. Tam bdv lik görümcesin
Doğru yemiyor, size afiyet olsun o zaman
Gittikçe açılıyorsun, önceden çaktırmadan yapardın, şimdi gelinsin deyip ezmeye başladın açık açık, biraz daha geçince dövmeye başlarsınTabi canım sen gelinsin yap yolla bana
Teşekkür ederim
Sohbet muhabbet, sen napıyorsun :))şiştttttt ne yapıyorsunuz çenebazlar sizi
Hoşgeldin Diloş'umİyiyim canım dikkat et kendine yaa
Hoşgeldin Matmazel'cim akşam yemeği muhabbeti yapıyoruzHanımlar bugün keyif yapmışlar akşama yemek yokşiştttttt ne yapıyorsunuz çenebazlar sizi
Tabi canım gelinsen haddini bileceksinTövbeGittikçe açılıyorsun, önceden çaktırmadan yapardın, şimdi gelinsin deyip ezmeye başladın açık açık, biraz daha geçince dövmeye başlarsın
Yaparım tabi, el mahkum baksana
Sohbet muhabbet, sen napıyorsun :))
Gittikçe açılıyorsun, önceden çaktırmadan yapardın, şimdi gelinsin deyip ezmeye başladın açık açık, biraz daha geçince dövmeye başlarsın
Yaparım tabi, el mahkum baksana
Sohbet muhabbet, sen napıyorsun :))
Hoşgeldin Matmazel'cim akşam yemeği muhabbeti yapıyoruzHanımlar bugün keyif yapmışlar akşama yemek yok
Ellerine sağlık canımAfiyet olsunben kuru fasulye yaptım birde salata turşu yeter bugünde böyle olsun
yarın ki yemeğim zor bana yardıma gelin ya kızlar yaprak sarıcam dolma yapıcam.
of of yerken birden bitiyorda sararken neden zor oluyor bu yaprak
Hoşbuldum nevoş sultan nasılsınHoşgeldin Diloş'um
Ellerine sağlık canımAfiyet olsun
Tamam ben gelirim çabucak bitiririz
İyiyim canım sen nasılsınHoşbuldum nevoş sultan nasılsın