- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
Kankeytoo nasılsınNe ediyonuz, kaçak kankiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kankeytoo nasılsınNe ediyonuz, kaçak kankiler
Ben değil eşim sevmez, öyle olunca da yapamıyorum, hazır türlü var ya onu alıp yapıyorum bazen içinde ki 5 adet bamyayı yiyebilmek için Patatesi hamburgerle yiyorum tavuğu evlendiğimden beri 1 kere yaptım yemediği için sonra hiç yapmadım yemedimanammm sevmezmisiniz.
İyi kuzucum sen nasılsınKankeytoo nasılsın
İyidir canım biraz spora çıktık eşimle yürüdük baya iyi geldi sıkılmıştım evdeBen değil eşim sevmez, öyle olunca da yapamıyorum, hazır tülü var ya onu alıp yapıyorum bazen içinde ki 5 adet manyayı yiyebilmek için Patatesi hamburgerle yiyorum tavuğu evlendiğimden beri 1 kere yaptım yemediği için sonra hiç yapmadım yemedim
İyi kuzucum sen nasılsın
Ben değil eşim sevmez, öyle olunca da yapamıyorum, hazır tülü var ya onu alıp yapıyorum bazen içinde ki 5 adet manyayı yiyebilmek için Patatesi hamburgerle yiyorum tavuğu evlendiğimden beri 1 kere yaptım yemediği için sonra hiç yapmadım yemedim
İyi kuzucum sen nasılsın
Ne güzel, iyi gelmiş sana daİyidir canım biraz spora çıktık eşimle yürüdük baya iyi geldi sıkılmıştım evde
Sakatat dedinde aklıma geldi, kocam kokoreç yiyor mu acaba onu yapayımher evde var demek eve girmeyen şeyler.bizde de sakadat girmez eve bazı sebzeler girmez kereviz gibi
Aynen sen napıısun pinkocumNe güzel, iyi gelmiş sana da
Para harcayasım vardı netten ayakkabı aldım Bakalım nasıl çıkacak, biri bu nasıl?Aynen sen napıısun pinkocum
İyiyim Diloş sen nasılsın canım.Bak çikolata sos bile yaptım.Nasılsın Adracım emin ol çok da güzel olmuştur yemezlerse bana gönder
Sakatat dedinde aklıma geldi, kocam kokoreç yiyor mu acaba onu yapayım
Çok tatlı duruyor güle güle giyin canımPara harcayasım vardı netten ayakkabı aldım Bakalım nasıl çıkacak, biri bu nasıl?
Eki Görüntüle 1486258
Evde yapcam domatesli biberli, ağzım sulandı ya ne güzel giderdi şimdievde mi yapıcan ? hazır al bari evi kokutma
Ufff canım istedi bende mi yapsam acabaa Nefia duruyor ADracım
Ne edelim dertleşiyoruz işte.Ne ediyonuz, kaçak kankiler
O da olur birgün 3Maşallah kalabalık olunca anca tabi :))
Ne ama ya, napim canım istemiyor işte
Sende öneri sunan varmış bende o da yok ki
Evde yapcam domatesli biberli, ağzım sulandı ya ne güzel giderdi şimdi
Sağol tatlımÇok tatlı duruyor güle güle giyin canım
Evdekileri mi şikayet ediyon Yapma sende akıllansınlarNe edelim dertleşiyoruz işte.
İnşallahO da olur birgün 3
Hava tam baharatlı yemeklik, ondan mı kiakşam vakti acıktık ondan sanırım benimde canım acılı şeyler istiyor neden acaba
Sağol tatlım
Evdekileri mi şikayet ediyon Yapma sende akıllansınlar
İnşallah
Hava tam baharatlı yemeklik, ondan mı ki
Güzelmiş güle güle giy canım.Para harcayasım vardı netten ayakkabı aldım Bakalım nasıl çıkacak, biri bu nasıl?
Eki Görüntüle 1486258